2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12828027 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haha sivokun bugünkü hali değil tabii :) ama stoper diyince  ersan gibi hücumda etkisiz eleman da olmasa iyi olur . ersan  şampiyonluk yolunda takimi yakmasin da ne yaparsa yapsın.

Aşkımız Siyah Beyaz !
Sivok kariyeri boyunca Vasat bir stoperdi hicbir zaman iyi Stoper olmadi cunku orjinal stoper degil devşirme stoper ve onu stopere devsirende biziz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

92-93 sezonu gs-a.gücü 8sifir muhabbeti dogru mu nedir asli gs 1sifir yensede şampiyon oluyomuydu ?bilen abilerimizden cevap bekliyorum
olamıyordu averajla oldu o maçtan sonra sanırım ikili averaj sistemi geldi.

Çevrimdışı Scout

92-93 sezonu gs-a.gücü 8sifir muhabbeti dogru mu nedir asli gs 1sifir yensede şampiyon oluyomuydu ?bilen abilerimizden cevap bekliyorum
Zalad Çok Saçma Sapan Goller Yedi , Gençlerbirliğinde Birkaç Oyuncu Kadro Dışı Bırakıldı Beşiktaş Şike Yapılacak Denildi Beşiktaş 1-0 Yenik Durumdan 3-1'e Getirdi (Ben Böyle Biliyorum , İnternetten Okuduklarımla) Süleyman Sebada Şerefli İkinci Oluruz Demişti (Bilmiyorum Burayı Tam)
Pika Pika

Çevrimdışı karakartalım

olamıyordu averajla oldu o maçtan sonra sanırım ikili averaj sistemi geldi.
ben tff den baktım öyle bi durum yok ne ikili avarajda nede normal farkta abi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Olamıyordu Yanlis bilmiyorsam en az 6-0 yenmesi gerekiyordu ve 8-0 yendiler , 1 Gol averajla sampiyon oldular Turk futbol tarihinin en buyuk sikeli macidir o mac !

Macin ertesi gunu Ankaragucu kalecisi Zalat Turkiyeyi terketmistir ve yine Yillar sonra o donem Ankaragucu formasini giyen oyuncular Para ve araba karsiliginda yenildiklerini Canli yayinda acikladilar. @karakartalım

Çevrimdışı Necmi

Olamıyordu Yanlis bilmiyorsam en az 6-0 yenmesi gerekiyordu ve 8-0 yendiler , 1 Gol averajla sampiyon oldular Turk futbol tarihinin en buyuk sikeli macidir o mac !

Macin ertesi gunu Ankaragucu kalecisi Zalat Turkiyeyi terketmistir ve yine Yillar sonra o donem Ankaragucu formasini giyen oyuncular Para ve araba karsiliginda yenildiklerini Canli yayinda acikladilar. @karakartalım
sinan ve fikret  o sene ankaragücü kadrosundaydılar ve o maça çıkmadılar.

Çevrimdışı denilanz

Galatasaray'a 1-0 yetiyordu arkadaşlar. Son maçlar öncesinde zaten 2 averaj öndelerdi. Ha, yenilmek için şike yapılmıştır belki ama skorun 8-0 olması bir şeyi değiştirmedi. Skor üzerinden yürüyüp de ortamlarda küçük duruma düşürmeyin kendinizi.

Çevrimdışı aykut.celenk

boyko bugun sahada alexis ile beraber  :sevinc izliyelim sunları

Çevrimdışı DADAYKARTALI

son dönemde süper lig 1. 2. ve 3. ligden o kadar maç izledim günay dan daha kötü kaleci yok arkadaş o adam nasıl bu kadroda barınıyor anlamış değilim :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

SON DAKIKA |

Beşiktaş , Hannoverin Brezilyali stoperi Marceloyu kadrosuna katti :alala:

NTVSPOR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güle güle Mr. RedCard :bye:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Çok sevindim ntv nin yalan haberi değildir inş.

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Jukebox

Ntvspor son dakika geciyor:milosevic marcelo takasi.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Fikret Ormanla Çıldırmacalar  :mj: :mj: :mj:
Pika Pika

Çevrimdışı aa1903

milosevic'in yerinedir umarım. ama 4 tane hemen hemen aynı düzeyde (üst düzey olmayan) stoperimiz oldu. yazın en azından 1 tane defansın mario gomez'ini almamız lazım.

Çevrimdışı LuceGel

O dönemde puanlarımız eşit averaj olarakda bizden 1 veya 2 iyilerdi biz içerde gençler onlar Ankaragücü deplasmanına çıkıyorlardı hafta boyunca Gençler Beşiktaşa yatacak muhabbeti döndü basında.Maçlar başladı Gençler çok hırslıydı 1-0 öne geçtiler Ankaragücü gelene buyur diyordu biz 3-1 kazandık yaptıkları şikenin ayarını kaçırdılar korkularından ellerine yüzlerine bulaştırdılar anlayacağın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Dzsudzsak'ı çok balon gördüm bu gün . Adam Bursa'ya tatile gelmiş. Acaba diyorum biz alsaydık bizde fark yaratırmıydı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

ben tff den baktım öyle bi durum yok ne ikili avarajda nede normal farkta abi
sadece o değil 3 maçta 17 gol attı o sezon çok kirli bir sezondu zaten ankaragücü oyuncuları şike
yaptıklarını açıkladılar daha sonra

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazın Ersan'ı yengeyle birlikte Çin'e uğurlarız artık.

Skrtel ne güzel olur :naughty: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Dzsudzsak'ı çok balon gördüm bu gün . Adam Bursa'ya tatile gelmiş. Acaba diyorum biz alsaydık bizde fark yaratırmıydı  :alala:

yaratmazdı kumaşı bu işte bide bu adamı quaresma ile kıyasladılar :)

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'a 1-0 yetiyordu arkadaşlar. Son maçlar öncesinde zaten 2 averaj öndelerdi. Ha, yenilmek için şike yapılmıştır belki ama skorun 8-0 olması bir şeyi değiştirmedi. Skor üzerinden yürüyüp de ortamlarda küçük duruma düşürmeyin kendinizi.

cincona 1-0 yetmiyordu. cinconun averajı bizden +1 daha iyiydi yani o gün farklı kazanan şampiyon olacaktı biz 3-1 kazandık gençlerbirliği oyuncuları teşvik pirimi almıştı deli gibi koşuyorlardı Recep Çetin çıldırdı çift daldı kırmızı gördü 5 maç ceza aldı. diğer tarafta ankaragücü 8 tane yedi. yenilen goller tam komediydi cincon o sene doğu alman bir golcü almıştı Gütschow die adam o maça kadar 3-5 gol atmıştı o maçta 5 gol birden attı zalad adamın tıngır mıngır gelen topunu bile bloke etmeyip adamın önüne tokatlayıp ikinci vuruşu yaptırıp gol yemiştir o gün.

özetle maç öncesi bizim temsili rakamlarla tarif edeyim +30 olan averajımız +32 oldu cinconun +31 olan averajı +39 oldu ve averajla şampiyon oldular. umarım herkese aydınlatıcı olmuştur

edit: ben gençlerbirliği maçında tribündeydim :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

o maçta tribündeydim.maç öncesi bir hafta boyunca kestane fotospor da beşiktaşın gençlerbirliğine para verdiğ farklı skorla kazanacağı vs bir sürü algı oprasyonu yapıldı.beşiktaşın averajı kötüydü.ama adamlar zalatı bağlayarak bütün ihtimalleri çürüttüler.maçlar bittiğinde taksimden gsliler kutlama yapıyorlardı ve bazılarıda stada doğru inme gafletinde bulunmuşlardı  :by2:
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 15:49:34 MURAT ]

Miloaevic bizim lige olmadi , Uymadi ama Bundesliga da olur sanki :alala:

Kendisini gelistirir orada gibi geliyor bana , Milosevic içinde bizim icinde iyi transfer oldu bu..

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşın kaç atacağı bilinmiyordu takım istim üzerindeydi.
işi garantiye almak istediler.