2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829877 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

okuduğum ile konuşuyorum. 1.100 milyona anlaşılmış. Bu gün imza atılacakmış. Bir sonraki satıştan 1 milyon +  satış değerinden % 30 daha verilecekmiş. Bu durumda SADECE ÇİN' den teklif alan, muhtemel ikinci yarıda yedek kalıp gözden düşme ihtimali fazla olan ve yine sezon sonunda bu kadar ücret  teklif Edilmeyecek olan ve yoklukta kıymete binen  Ersan mutlaka satılmalıdır. Yoksa Fernandes olayına dönecek. Elimizde patlayacak. Sezai'nin dediği gibi    Sat ... Sat... Sat.....Sat gitsin a...... Sat.....

Ersana 7.5 m euro diyolar peşin , hemen satıp Sane yi uçağa bindirsinler o paralara üzerine kalan parayla Çağlar olur ve bize para kalır .

Çevrimdışı karakartalım

Ersan fernandez gibi olmaz kadroda yedekte kalsa sorun cikartmaz kadro derinliği içinde iyi bir futbolcu bu takımda 3-4sene gerek yedek gerek as is yapar zaten Ersanin aldığı ücret ne kadarki maliyeti sorun cikartmaz yani ersan satılsa 7.5temiz ama takımda kalsa hiç bişey kaybetmez takim aksine kazanır.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kalyoncu

Şampiyonluğa giderken kadroyla çok oynamamak lazım kaleci stoper ihtiyacımızdı aldık sene sonu satılacaksa satılabilir sorun çıkartacak bir insanda değil yeni kaptanımız beyler ilk feda diyen oyuncumuz hakettiği değeri gösterelim Fernandes le felan kıyaslamayın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonluğa giderken kadroyla çok oynamamak lazım kaleci stoper ihtiyacımızdı aldık sene sonu satılacaksa satılabilir sorun çıkartacak bir insanda değil yeni kaptanımız beyler ilk feda diyen oyuncumuz hakettiği değeri gösterelim Fernandes le felan kıyaslamayın

:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Defans zaten sıkıntılı transferin son günü satış olmaz çinliler yaza yine gelecektir bundan sonra yönetime düşen yaz dönemi planlamasını sezon sonuna kadar yapmaktır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersana 7.5 m euro diyolar peşin , hemen satıp Sane yi uçağa bindirsinler o paralara üzerine kalan parayla Çağlar olur ve bize para kalır .
Saneyi geçen hafta izledim çok küfür ederiz sakatlık sonrası hic iyi durumda değil sampiyonluk gider bu kadar formsuz bi adam gelmemeli hazır adam lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Saneyi geçen hafta izledim çok küfür ederiz sakatlık sonrası hic iyi durumda değil sampiyonluk gider bu kadar formsuz bi adam gelmemeli hazır adam lazım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.5 Ersan versek , Milosevic + 8 m a  badstuber i verseler huniyi ters takariz

7.5 Ersan versek , Milosevic + 8 m a  badstuber i verseler huniyi ters takariz
Huniyle yetinmem ben ne bulursam takarim. Kafama Badsutuberden bahsediyoruz :ebebe:

Çevrimdışı Çağatay

Fredy Guarin zu Çin

bu adamı takip etmek lazım şimdi
Çin de mutsuz oldugu zaman teklifi yapacaksın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Scout

:olmaz Forum Biraz Durgunlaştı Olmaz Canlanmamız Gerek  :kop: :mj:
Pika Pika

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bugunku macta bekledigim performans  ilk yari etkili ama golsuz , ikici yari bol gollu , mac eksigi var oyuncularda ilk yari pek bi beklentim yok ama hizlarini aldiktan sonra vay bucanin haline :D bu mac lig icinde iyi oldu guzel antreman olacak ins feneri tutan bucali oyuncu bizimkilerden birini sakatlamaz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

:olmaz Forum Biraz Durgunlaştı Olmaz Canlanmamız Gerek  :kop: :mj:
Canlandırayım Slaven Biliç:Emre bana ne yaptıki onu affedeyim affetmemi gerektirecek bir şey yapmadı futboluna saygım ve sevgim var.(Mr. Biliç çok tuhaf  olmuş)

Çevrimdışı aek

Bu Beşiktaş'ta stoperleri transfer eden arkadaşla forvetlere bakan arkadaş aynı değil galiba forvetlerde 2,3 senedir level atladık ama fikret orman geldiğinden beri onlarca stoper getirdi 1 tanesi mi işe yaramaz arkadaş 1 tane ya hadi Rhodolfo'yu kenara koyuyorum ki oda bana göre Beşiktaş'ın banko 1 numaralı stoperi değil idare ediyo sadece yani stoper bölgesi can alıcı bölge bizimkiler oraya hep işe yaramaz idarelik adamlar alıyor 1 tane al en iyisini al kardeşim nedir bu çel çöp sevdası yok lyonlu kone yok hannoverdan marcelo yok miloseviç yok escude yok pedro franco vallahi yeter artık

Vodafone Arenanin Açılışında sizinle olacağım

Buyuk Beşiktaş taraftari her zaman kalbimde

Guti Hernandez...

Sosyal Medya hesaplarinda 15 yil formasını giydigi Madrid degil 1,5 Yil oynadigi Besiktas formali resimlerini kullanan Adam gibi Adam.

Çevrimdışı aek

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  9 dk.9 dakika önce
Son durum:
Marcelo Guedes(Hannover):%85
26 retweet 43 beğenme
Yanıtla   Retweetle  26   
Beğen 43

Arkadaşlar ben Football Manager'ın scout ekibi verilerine her zaman güvenmişimdir bu adam oyunda gayet iyi gözüküyo kafa topları top kapması markajı afresifliği ve cesareti gayet yüksek bi oyuncu oyunda

Çevrimdışı Savaş

Acaba Ersan mı gidici? Yoksa milo'ya mı güvenmiyorlar.

Elimizde hali hazırda 4 stoper var. Milo'yu düşünmüyorlarsa 3 kalır. Alacaklar mı acaba bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Marcelo Guedes hakkında rapor isterük @atalay @Çağrı :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı LuceGel

Fatih Demireli Beck transferini ilk yazan adamdı yanılmıyorsam Marcelo transferi bitmiş olabilir,lig sonuncusu Hannover iyi adam olsa niye versin ilginç oldu bu iş :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle başkan kimde var be.. :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Ersanin gitmesi çok iyi olur başka adam olmadığı için idare ediyordu ama bırak 7.5 u 4-5  milyon bile verseler hemen paket yapıp tesekkur edip eline plaketini verip yollanmalı

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı alimm

haydaaaa... Marcelo nerden çıktı ya...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı aek

Alın size rapor hemen gelsin bence  :super: :steamed:

[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 13:26:28 aek ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu ersan satılsın diye ortalığı yıkanlar eline plaket verip gönderecek olanlar şampiyonluk gidince ilk 11 oyuncusunu sattı ondan gitti diyecek olanlardır ısrarla söylüyorum kim gelirse gelsin ersanı kesemez yine ersan oynayacaktır göreceksiniz ve biz ersanın olmadığı maçlarda puan kaybettik hatırlatırım şampiyonluğa giden takım 11 iyle çok oynanırmı biri bana söylesin aklınız fikriniz transfer kadro kırk kişi olsun istiyosunuz

Çevrimdışı 38life

Ersan gitmesin Marcelo gelsin. Milosevic kiralanbiliyorsa vs. gönderilsin. O da olmuyorsa 5 stoperimiz olur 1 maaş fazladan veririz ama en azından elimiz sağlam olur.