2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834659 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko ve Alexis'in lisansları çıktı :)

Çevrimdışı Viviano

Dün sadece necip uysal top oynadı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum yapma ya Necip tamam ön liberodayken idare ederdi ama defanstayken Gomez ne kadar defans yapabilirse o kadar defans yaptı. O kadar kötüydü ki bütün adamlarını her pozisyonda arkaya kaçırdı ve yediğimiz son iki gol komple Necip'in hatası. Çok kötüydü dün.

Dostum yapma ya Necip tamam ön liberodayken idare ederdi ama defanstayken Gomez ne kadar defans yapabilirse o kadar defans yaptı. O kadar kötüydü ki bütün adamlarını her pozisyonda arkaya kaçırdı ve yediğimiz son iki gol komple Necip'in hatası. Çok kötüydü dün.

adam ön libero ondandır belki ön liberoda iyiydi zaten savunma arkasına güzel isabetli paslar attı adam defans oyuncusu değil ki.

Bide partneri serdar hayatında hiç stoper oynanamış adam.

Çevrimdışı Viviano

adam ön libero ondandır belki ön liberoda iyiydi zaten savunma arkasına güzel isabetli paslar attı adam defans oyuncusu değil ki.

Bide partneri serdar hayatında hiç stoper oynanamış adam.
Ben de onu dedim zaten.

Çevrimdışı aykut.celenk

Boyko'nun lisans başlagıcı 22.01.2016 görünüyor Ts maçında oynayacak ozaman  :halay: :ishock:

Çevrimdışı tangaz

Denys Boyko'nun doğum günüydü bugün.

kaç oldu bu sıpa ? :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Doğukan E.

Boyko'nun lisans başlagıcı 22.01.2016 görünüyor Ts maçında oynayacak ozaman  :halay: :ishock:
Ee dünde oynatamazmiydik o zaman?

Çevrimdışı tangaz

Ne güzel bir haber bu böyle :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Ts maçında tolgay-boyko 11 de o zaman :)

Çevrimdışı OrhanAker

Ne kadar alışmışım ya burayı okumaya eksiklik hissettim baya baya

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Dogan

lisans baslangici 29.01.2016 ts macinda yok o tarih bizimle olan  sozlesmesini iceren tarih

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ts maçında tolgay-boyko 11 de o zaman :)

Naptın hacı abi :evillol:

Daha Veli tam randıman veremiyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Denys Boyko'nun doğum günüydü bugün.

Pastacı abimiz görünmüyor ortalıkta  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 19:41:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pastacı abimiz görünmüyor ortalıkta  :D

Kenarda sırıtıyordu kaçırmaz böyle ortamları :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

lisans baslangici 29.01.2016 ts macinda yok o tarih bizimle olan  sozlesmesini iceren tarih

lisans başlangıç tarihi 22.01.2016, veriliş tarihi 29.01.2016 diyor tff sayfasında. sözleşme başlangıç demiyor lisans başlangıç diyor  :alala:

lisans başlangıç tarihi 22.01.2016, veriliş tarihi 29.01.2016 diyor tff sayfasında. sözleşme başlangıç demiyor lisans başlangıç diyor  :alala:
tff'den ne diye aratıcaz çıkması için ?

Çevrimdışı LuceGel

Metin Albayrak oynayamayacak demişti  bende anlayamadım bu işi  :alala:

Tamam buldum bende fakat burda başlangıç tarihi mi geçerli yoksa lisansın verildiği tarih mi o önemli :alala:

Çevrimdışı Doğukan E.

Tamam buldum bende fakat burda başlangıç tarihi mi geçerli yoksa lisansın verildiği tarih mi o önemli :alala:

Başlangıç bizim oyuncuyla sözleşme imzaladığımız gün mu acaba?

Çevrimdışı LuceGel

22 ocak sözleşme 29 ocak lisans veriliş görünüyor oynayamaz çünkü maç günü lisansı  çıkmamış.

Çevrimdışı LuceGel

Trabzon Muhammed Demirle 22 ocak sözleşme 23 ocak lisans çıkarmış görev verilirse oynarım diyordu maç öncesi.

Çevrimdışı atalay

Sözleşme başlangıç tarihi kulübü bağlar. Lisans veriliş tarihi TFF tescili demek. Yani Trabzon maçında oynayamaz.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Sözleşme başlangıç tarihi kulübü bağlar. Lisans veriliş tarihi TFF tescili demek. Yani Trabzon maçında oynayamaz.

hayallerimiz yıkıldı bir kere daha. olur da Tolga belim ağrıyor dizim ağrıyor serçe parmağım ağrıyor derse dünkü müthiş! performansı ile Günay acaba neler yapar ?