Milosevic, gönüllü scoutların transferidir. Fikret Demirer'e rapor verdiler; o da onayladı.
Beşiktaş tarihinin en kötü stoperlerine adaydır. Zaman beni haklı çıkarmaz umarım.
Scout ekibinin çalışma prensibi nasıl işliyor bilmiyorum lakin; sonuç alın(a)madığı kesin.
Ben yapamayacağım işi konuşmam yaptığım şeye de tevazu göstermem.
Fikret Demirer, bana wyscout'un şifresini versin eldeki bütçeye bundan iyisini yaparım.
3,5 yıl, 30 transfer sadece 2 tane scout ürünü. Pedro, Milo.
Satsan maksimum 3,5 - 4 belki. Bu başarı filan değil.
Bu arada elbetteki Demba, Sosa vesaire bunlarda izleniyor, istatistikleri analiz ediliyor. Lakin bu tarz oyuncular scout transferi değil.
Gönüllü scout ekibi mi ? Herhalde komisyon peşinde koşan gönüllü çakallar demek istedin. (Hepsi değil ama büyük kısmı)
Zira o kadar adamın koskoca kulübe Milosevic Franco gibi iki vasat ve şaibeli adamı getirtmesi tesadüf değil.
Franco'nun transferine iyi bakın, adamın 1.5 milyon dolara serbest kalma maddesi varken 2.4 milyon euro gibi bi rakama aldık.
1.5 milyon dolara serbest kalma maddesi bulunan adama 2.4 milyon euro vermek ? bunun açıklaması yok işte o arada ki miktar komisyon.
Milosevic'in ederi taş çatlasın 300-400 bin euro iken bu adama 900 bin euro ödendi.Aradaki fark gönüllü komisyon maalesef.
Feda sezonunda latin amerika bölgesinden tek başvuruyu ben yapmış olmama rağmen cevap bile alamadım. İstanbul'da koltuğunda oturan gamer adamlar Kolombiya ligine FM den bakıp futbolcu önerdiler koskoca kulübe, adı oldu gönüllü scoutluk. Sonuç Beşiktaş'ın kasasından boş yere çıkan 6 milyon euro. (Maaşlarıyla beraber)
Schuster döneminde kulüp harıl harıl tercüman arıyordu okulumu bi kenara bıraktım başvuru yaptım. Döndüler, referans var mı dediler. E Beşiktaşlıyım işte ne referansı dedim. Referanssız alamıyoruz maalesef dediler. Referans dedikleri torpil. Sonuçta olmadı yani.
Kulübe adım atmak için bile birilerinin torpili gerekiyor. Torpille giren adamın yapacağı scoutluk da bu kadar oluyor şaşırmamak lazım.
Şimdi örnek göstermek için Tuğrul Yenidoğan'ın BJK TV için yaptığı eleman mülakatının görüntülerini koyardım buraya da neyse.
Dışardan kulübe bakıldığında güllük gülistanlık gibi görünsede herşey öyle değil.
Gönüllü scoutluk gönüllü komisyonculuk olmuş bi faydasını beklememek lazım.