2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843885 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

burada bir arkadaş 1 ay kadar önce kaba tabirle yırtınıyordu bu adamı alalım kaçırmayalım gibisinden video falan paylaşmıştı.

Bende öyle gezinirken buldum da adamı
Merak etmistim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunların komplo teorisi üretmekte üstlerine yok

https://twitter.com/FBeins/status/692669613579067392
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Turco

Milosevic, gönüllü scoutların transferidir. Fikret Demirer'e rapor verdiler; o da onayladı.

Beşiktaş tarihinin en kötü stoperlerine adaydır. Zaman beni haklı çıkarmaz umarım.

Scout ekibinin çalışma prensibi nasıl işliyor bilmiyorum lakin; sonuç alın(a)madığı kesin.

Ben yapamayacağım işi konuşmam yaptığım şeye de tevazu göstermem.

Fikret Demirer, bana wyscout'un şifresini versin eldeki bütçeye bundan iyisini yaparım.

3,5 yıl, 30 transfer sadece 2 tane scout ürünü. Pedro, Milo.

Satsan maksimum 3,5 - 4 belki. Bu başarı filan değil.

Bu arada elbetteki Demba, Sosa vesaire bunlarda izleniyor, istatistikleri analiz ediliyor. Lakin bu tarz oyuncular scout transferi değil.

Gönüllü scout ekibi mi ? Herhalde komisyon peşinde koşan gönüllü çakallar demek istedin. (Hepsi değil ama büyük kısmı)
Zira o kadar adamın koskoca kulübe Milosevic Franco gibi iki vasat ve şaibeli adamı getirtmesi tesadüf değil.
Franco'nun transferine iyi bakın, adamın 1.5 milyon dolara serbest kalma maddesi varken 2.4 milyon euro gibi bi rakama aldık.
1.5 milyon dolara serbest kalma maddesi bulunan adama 2.4 milyon euro vermek ? bunun açıklaması yok işte o arada ki miktar komisyon.

Milosevic'in ederi taş çatlasın 300-400 bin euro iken bu adama 900 bin euro ödendi.Aradaki fark gönüllü komisyon maalesef.

Feda sezonunda latin amerika bölgesinden tek başvuruyu ben yapmış olmama rağmen cevap bile alamadım. İstanbul'da koltuğunda oturan gamer adamlar Kolombiya ligine FM den bakıp futbolcu önerdiler koskoca kulübe, adı oldu gönüllü scoutluk. Sonuç Beşiktaş'ın kasasından boş yere çıkan 6 milyon euro. (Maaşlarıyla beraber)

Schuster döneminde kulüp harıl harıl tercüman arıyordu okulumu bi kenara bıraktım başvuru yaptım. Döndüler, referans var mı dediler. E Beşiktaşlıyım işte ne referansı dedim. Referanssız alamıyoruz maalesef dediler. Referans dedikleri torpil. Sonuçta olmadı yani.

Kulübe adım atmak için bile birilerinin torpili gerekiyor. Torpille giren adamın yapacağı scoutluk da bu kadar oluyor şaşırmamak lazım.

Şimdi örnek göstermek için Tuğrul Yenidoğan'ın BJK TV için yaptığı eleman mülakatının görüntülerini koyardım buraya da neyse.
Dışardan kulübe bakıldığında güllük gülistanlık gibi görünsede herşey öyle değil.
Gönüllü scoutluk gönüllü komisyonculuk olmuş bi faydasını beklememek lazım.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 13:34:15 Turco ]

Çevrimdışı tangaz

Bende öyle gezinirken buldum da adamı
Merak etmistim :)

birkaç gündür cinconla adı anılıyor adamlar 3,5 istemiş cincon 2,5 vermiş vbvbvb şuan polonya milli takımında eski sivaslı kamil grosicki'nin yedeği konumunda bu çocuk. skora katkısı fena değil, oyun zekası da iyi, çabuk sayılır, hız ve hızlanma yetisi bana biraz zayıf geldi. totalde potansiyeli var bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töreyi satarsak ahmed musayı alalım direkt taş gibi topçu :icool:

Çevrimdışı Kemal

Abi ben IIBF mezunuyum Kap'in ne olduğunu biliyorum açıklaman için teşekkür ediyorum ayrıca :) kulüp maaşları kap'a bildirmeyerek neyi amaçlıyor. Onu çözemedim
@tangaz

İİBF ile KAP ne alaka kardeşim onu çözemedim :)

Çevrimdışı Kemal

arkadaş kap gibi oyuncu lisansı bekler olduk , bu adamların bu akşam oynamaları gerek.

Çevrimdışı tangaz

bu sorun şaka mı ciddi mi ben de onu çözemedim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı musacn1903

O değilde biz aras ı kap a bildirmiştik şimdi bida bildirmişiz ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İktisadi ve idari bilimler fakültesinde adam 4 yıl boyunca iktisat, işletme, hukuk vs. tüm dersleri en ayrıntılı şekilde görüyor. Bu bölümden mezun hatta daha 2.sınıfta olan birisi bile KAP ile ilgili çoğu şeyi bilir :)
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Kemal

bu sorun şaka mı ciddi mi ben de onu çözemedim :)

Yoo değil , açıklayın da öğreneyim.

Çevrimdışı sallapati

şimdi sivasa kaybetmezsek Rizespor ile olimpiyatta oynayacağız değil mi?

yenilirsek buca ile oynayacağız İzmirde :D

Çevrimdışı rico_paşa

Tarih olmadı, yine kap bildirimi olacak sadece miktar yazılmayacak. Eğer yüksek bir ücret ise ücreti de yazılacak tabi.
Bu işi hiç sevmedim. Kotu kokular alıyorum. Bu şeffaflığa vurulmuş darbe.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi Samet Demir

Bunların komplo teorisi üretmekte üstlerine yok

https://twitter.com/FBeins/status/692669613579067392
Cb kim oradaki anlamadim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Cb kim oradaki anlamadim

cumhur

Çevrimdışı Doğukan E.

Cb kim oradaki anlamadim

cumhurbaşkanı

Çevrimiçi Samet Demir

Biz bunlari deplasmanda yendiğimiz zaman ne seneryolar yazacaklar...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şimdi sivasa kaybetmezsek Rizespor ile olimpiyatta oynayacağız değil mi?

yenilirsek buca ile oynayacağız İzmirde :D

Buca ile oynama ihtimali yok. Yenilirsek Sivas çıkıyor zaten biz eleniyoruz. Beraberlik ve galibiyet halinde ise lideriz ve Rize maçı var.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Yoo değil , açıklayın da öğreneyim.

arkadaşımız üniversitede İİBF fakültesinde işletme,iktisat,maliye,ekonomi bölümlerinden birinde eğitim almış. dolayısı ile borsa, halka açık şirketler, yasal zorunluluklar, KAP gibi konularda fazlası ile bilgi sahibi...

Çevrimdışı OrhanAker

Dursun Özbek: "UEFA'nın Türk futbolunu yargılamasına ve eksiklerimizi ortaya çıkarmasına izin vermememiz gerekiyor. Tedbir almalıyız."

Uluslar arası futbol zirvesiymiş..Fenerde aynı kafada büyük ihtimal..küçükleri sayma zaten...
vallahi 10 dakikadır düşünüyorum ne yazıyım diye ifade edemiyorum şu durumu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dursun Özbek: "UEFA'nın Türk futbolunu yargılamasına ve eksiklerimizi ortaya çıkarmasına izin vermememiz gerekiyor. Tedbir almalıyız."

Uluslar arası futbol zirvesiymiş..Fenerde aynı kafada büyük ihtimal..küçükleri sayma zaten...
vallahi 10 dakikadır düşünüyorum ne yazıyım diye ifade edemiyorum şu durumu.
kendi düzenimizde halledelim demeye getiriyor ne tedbiriyse uefa geç bile kaldı cezayı kesmekle

Çevrimdışı Kemal

arkadaşımız üniversitede İİBF fakültesinde işletme,iktisat,maliye,ekonomi bölümlerinden birinde eğitim almış. dolayısı ile borsa, halka açık şirketler, yasal zorunluluklar, KAP gibi konularda fazlası ile bilgi sahibi...

Abi burda Beşiktaş konuşuyoruz konuyuda dağıtmak istemem de, bi laf vardır '' papazın pilavı hiç öyle bilindiği gibi değil '' diye , değildir.

Bende TR de iyi sayılacak bir ünide iibf bitirdim üzerinede Y.Lisans çalışmam devam ediyor, ayrıca Kamuda çalışıyorum.

Fakültelerde Prof.ların anlaştığı veya yazdığı ansiklopedi gibi kitapları ezberlersin Hocan insaflıysa test yapar kılsa o ansiklopediden 4-5 klasik sorar geçer veya kalırsın , böyle böyle okul biter önüne 2 şık çıkar ya KPSS A veya B grubuyla memur olursun veyahut özel sektörde işe başlarsın ,bu zaman zarflarından sonrada  işletme- kamu ekonomisi - bütçe - iktisat mikro makro düzeyde - şirket muhasebesi  gibi konularda temel baz şeyler aklında kalır , temel diyorum bak , çünkü Kamu veya Özelde Keynesyen teori çıkmaz karşına veya FİFO LİFO çıkmaz karşına orası apayrı bir dünyadır .

İddaa ediyorum bir İİBF mezununu alın birde Futbol/takımıyla çok ilgili ( burdaki fanatik kardeş veya abilerimizden olabilir)  , KAP sorun - B şıkkı size daha duru daha açıklayıcı cevaplar verir.

Çevrimdışı tangaz

Abi burda Beşiktaş konuşuyoruz konuyuda dağıtmak istemem de, bi laf vardır '' papazın pilavı hiç öyle bilindiği gibi değil '' diye , değildir.

Bende TR de iyi sayılacak bir ünide iibf bitirdim üzerinede Y.Lisans çalışmam devam ediyor, ayrıca Kamuda çalışıyorum.

Fakültelerde Prof.ların anlaştığı veya yazdığı ansiklopedi gibi kitapları ezberlersin Hocan insaflıysa test yapar kılsa o ansiklopediden 4-5 klasik sorar geçer veya kalırsın , böyle böyle okul biter önüne 2 şık çıkar ya KPSS A veya B grubuyla memur olursun veyahut özel sektörde işe başlarsın ,bu zaman zarflarından sonrada  işletme- kamu ekonomisi - bütçe - iktisat mikro makro düzeyde - şirket muhasebesi  gibi konularda temel baz şeyler aklında kalır , temel diyorum bak , çünkü Kamu veya Özelde Keynesyen teori çıkmaz karşına veya FİFO LİFO çıkmaz karşına orası apayrı bir dünyadır .

İddaa ediyorum bir İİBF mezununu alın birde Futbol/takımıyla çok ilgili ( burdaki fanatik kardeş veya abilerimizden olabilir)  , KAP sorun - B şıkkı size daha duru daha açıklayıcı cevaplar verir.

anlıyorum seni :)

okullarda ders geçme teknikleri hepimizin malumu bazımız çok zekidir geçer bazımız sistemi çözer geçer bazımızda harbi inekleyerek geçer :D
ben makina mühendisiyim çok çalışkan bir öğrenci değildim hızlı öğrenme kabiliyetim wardı sadece 4.sınıfta bir notuma itiraz etmek için gittiğimde bir baktım millet sıraya girmiş hocanın önünde not dileniyor ve iyi kötü bişeyler kopartıyorlar. inan ilk olarak ogün öğrendim sistemi hatta biz salakmışız neden gidip hiç not istememişiz die güldüm kendi kendime :) İİBF bölümü ve mezunları hakkında ahkam kesmek branşım olmadığı için haddim değil neyi bilirler neyi bilmezler senin kadar bilme olanağım yok. Aristo mantığı ile İİBF mezununun KAP'ı genelden iyi bileceği mantığı ile yorum yapmıştım. ama futbol marifeti ile ilgili KAP bilenler belki sadece transfer açıklanıyordur sanabilirler çoğu arkadaşımızın KAP'a hiç baktığını sanmıyorum. bildiğin üzere KAP'da bir sürü açıklama oluyor atamalar, sözleşmeler, yatırımlar, cezalar, borçlar, vbvbvb

Çevrimdışı tangaz

@Kemal , bu arada iyi konu dışı yaptık birazdan Necmi abimiz fırçalayacak bizi dilersen burada sonlandıralım :friendship:

Çevrimdışı Scout

Akşam Pektemeği Görecek miyiz Acaba  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika