2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842090 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

GÖKHAN TÖRE : Bu sezon sonunda BEŞİKTAŞ formasıyla şampiyonluk yaşamak en büyük dileğim. Eğer bunun ardından yurt dışına gidecek olursam, kesinlikle İngiltere'ye tercih ederim. La Liga'yı değil, Premier Lig'de oynamayı istiyorum. Çünkü hayalim orada üst düzey top oynamak...

Çevrimdışı Tolga

Metin Albayrak: Futbol Federasyonu ile ortaklaşa istişare yaparak alınan bir karar. Tarihlerde herhangi bir sıkıntı yok.Bir itirazda da bulunmayacağız.
:)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Boyko ve Alexis neden lisans cikartilmiyor hala ? Bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko ve Alexis neden lisans cikartilmiyor hala ? Bilgisi olan var mı ?

bende merak ediyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bence fikstür olabilecek en iyi opsiyonlardan biri.
2ayda lig maçları için sadece 1 sefer istanbul dışına çıkacağız.
Rize ve trabzon maçları için git gel olmaz ortak kamp yapılır.

Fb maçına 1 maçımız eksik ama 1 puan önde ya da aynı puanla lider çıkmamız çok ciddi bir olasılık.

7 şubat: gaziantepspor
14 şubat: başakşehir (d)
17 şubat: mersin iy
22 şubat: gençlerbirliği
29 şubat: fenerbahçe (d)
7 mart: eskişehirspor
12 mart: rizespor (d)
15 mart: trabzonspor (d)
19 mart: antalyaspor
bence güzel ayarlanmis erteleme maclarimiz. Rize ve ts deplasmani arasinda sade 3 gün var, takimin bu durumda iki gün icin bos yere istanbula dönmesine gerek yok, rizede kalip sonra direk trabzone gecerler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı f_madida

Bence fikstür olabilecek en iyi opsiyonlardan biri.
2ayda lig maçları için sadece 1 sefer istanbul dışına çıkacağız.
Rize ve trabzon maçları için git gel olmaz ortak kamp yapılır.

Fb maçına 1 maçımız eksik ama 1 puan önde ya da aynı puanla lider çıkmamız çok ciddi bir olasılık.

7 şubat: gaziantepspor
14 şubat: başakşehir (d)
17 şubat: mersin iy
22 şubat: gençlerbirliği
29 şubat: fenerbahçe (d)

"Sansal Buyuka: Heyecan dolu, tempolu bir mac ve Besiktas'in farkli sekilde aldigi bir galibiyet. Uzun zamandir Kadikoy'de rakibini yenemeyen siyah-beyazlilar geceyi 3 farkli bir galibiyetle kapatti ve onemli bir avantajin da sahibi oldu boylelikle. Fakaaaat, geceye damgasini vuran bir isim var ki, onun yeri hakkaten farkli, Oguzhan Ozyakup, siradisi bir oyuncu olmaya dogru gidiyor, bilmiyorum yorumcularimiz ne diyecek ama ben boyle bir yetenegi uzun zamandir izlemedigimizi dusunuyorum. Ve bugun hakkaten keyf alark izledik oyununu, hanki takimi tutarsa tutsun 7'den 70'e herkesin begenerek izledigi bir isim, cok seyler de bekliyoruz kendisinden Euro 2016da da milli takimin en onemli kozlarindan biri olacagii suphesiz.. Ve Besiktas, iki mac eksikle sezonun ikinci yarisina baslayan siyah beyazlilar, bu gece bir mac eksigiyle en yakin takipcisi Fenerbahce'nin 3 puan onune gecti ve sampiyonluk yolunda cok onemli bir mesafe kaydetti. Hatta bazi yorumculara gore sampiyonluk yarisini da bu gece bitirdi. Ne dersin Tumer, lig bitti mi?

Tumer Metin: Sansal abi hersey ortada, bu mactan sonra matematik olarak lig tabi bitmez ama Besiktas'in avantaji buyuk. Bir de psikolojik olarak da artik buradan .....

Sansal: Bir saniye Tumer, stada gidiyoruz, Senol Gunes Omer Guvenc'in yanindaymis. Omer, oncelikle tebrik ediyoruz Senol Hoca'yi, ne diyecek macla ilgili, lig bitti diyebilir miyiz acaba ne dusunuyor?

Omer Guvenc: Hocam Sansal Buyuka tebrik ediyor sizi, bir de acaba lig bitti mi diyor..

Senol Gunes: Tesekkur ediyorum, studyodaki ve ekranlari basindaki herkese selamlarimi iletiyorum. (yarim sert bir tebessumle) Tabi lig bitmedi ama bir avantajimiz oldugu da gercek, bize dusen daha cok calisip bu avantaji daha da arttirarak istedigimiz sonuclara ve ligin sonunda Sampiyonluga ulasmak. Bugun oyuncularim cok iyi mucadele ettiler, hepsini kutluyorum..."

Usenmedim 29 Subat aksami mac sonrasi diyaloglarini da yazdim buyurun buradan..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Metin albayraktan hazzetmeyen bir tek ben miyim

Çevrimdışı Alper1903

Ben de varım. Takımı yeterince savunamadığını düşünüyorum. Aslında doğrusunu yapıyor ama koşullar bu ligde farklı, dişli olmak gerekiyor.

Çevrimdışı Alper1903

Önceki sayfalardaki yorumları okuyorum. Geçen sene taraftarı çok yıpratmış. Ben de dahil çoğu taraftar şartlar düşündüğümüz gibi olmayınca olumsuzluğa düşüyor. Bir de takıma bakıyorum, sonra bir daha bakıyorum ve bu takımın ligde basıp geçemeyeceği rakip yok diyorum, rahatlıyorum.  :icool:  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ben de varım. Takımı yeterince savunamadığını düşünüyorum. Aslında doğrusunu yapıyor ama koşullar bu ligde farklı, dişli olmak gerekiyor.
Doğrusunu yaptığını düşünüyorsan nasıl savunamadığını söylüyorsun :alala:
çelişkili değilmi :D  Beşiktaşta sizin aradığınız tipte çirkef adam yok olamazda zaten
bir sinan vardı onunda tohumu belli ben bu yaşıma geldim görmedim daha bundan sonrada
görmem herhalde biz şerefin takımıyız. Sizin dediğiniz tarzda birini Beşiktaş camiası tv ye çıkartıp iki defa konuşturmaz.

Çevrimdışı Deniz

yönetimde kesinlikle olmaması gereken birisi.
Başkan inşallah gelecek kadrosunda yer vermez,yer verse bile böyle önemli bir görevi ona vermemeli.
Yapamıyor yani çok net ,ne hazır cevaplılığı var ne gündem takibi var ne de hakkımızı savunma anlayışı var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

çelişkili değilmi :D  Beşiktaşta sizin aradığınız tipte çirkef adam yok olamazda zaten
bir sinan vardı onunda tohumu belli ben bu yaşıma geldim görmedim daha bundan sonrada
görmem herhalde biz şerefin takımıyız. Sizin dediğiniz tarzda birini Beşiktaş camiası tv ye çıkartıp iki defa konuşturmaz.
Çirkef olmasın zaten ,hakkımızı savunsun ona buna yedirmesin.Hakkımız olanı alabilsin fazlasında gözümüz yok.
Her lokmaya ağzını açmasın o görevin bilincinde olsun
Azıcık hazır cevap olsun ,adam çıkmış fener gs madrid barcelona siz atletico madridsiniz diyor bu da onaylıyor neyse Elche yapmadı bizi şükredelim.
Bugüne kadar hakkımızı savunamadı bugünden sonra da yapabileceğini sanmıyorum.

Kan değişimine ihtiyacımız var ve ilk olarak başlanılmasa gereken isim m.albayrak.Kendine de yazık etmesin iyi niyetinden şüphem yok ama bu görevi yapabilecek karakterde birisi değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Zaman zaman efendilikten edilgenliğe kayıyor diyeyim o zaman. Mesela geçen sene Veli'nin derbide aldığı kırmızı kartı, insan yemeye meraklı yamyam basının önünde eleştirmesi, Veli'yi haksız bulması aşırı gereksiz bir şeydi. Veli'yi de pek sevmem fakat bunu diyeceğine gs'nin yaptığı hareketlere daha fazla dikkat çekmesi daha doğru olurdu. Orada kendi oyuncusunu korumak yerine basının önüne attı. Ayrıca kast ettiğim şey renklilerin başkanları gibi çirkeflik yapıp, ona buna laf sallaması, tahrik etmesi değil. Ortada haksızlık, adaletsizlik varsa bunu savunması gerek. Her savunmadıklarında renkliler, basın yüz buluyor. Bu lig böyle. Ses çıkarmadığında daha da çok yapıyorlar. Diğer ligler gibi adaletli bir hakem anlayışı yok, herhangi bir takımın lobisi güçlüyse, başkanı fazla konuşuyorsa, daha doğrusu yüksek yerlerle bağlantısı varsa adalet anlayışı o takıma doğru kayıyor. Bu tip şaibeli işlerin Beşiktaş'ta olmasını ben de istemem ki zaten de gerekmez. Sadece Beşiktaş'ın haklarını korusunlar, hakemler, federasyon vs. "haa bu takım da sahipsiz" demesin.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 00:42:21 Alper1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2016, 01:10:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konuşma yeteneği iyi vurguyu iyi yapan bir adam olmalı basın sözcüsü.

Albayrak belki de iyi iş çıkarıyordur perde arkasında ama önünde iyi ve etkili değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fiorentina, River Plate'in stoperi Emanuel Mammana ile ilgileniyor. Yapılan teklif €7M. (SKY Sport Italia)

Galiba paralel evrende Fiorentina'nın Sportif direktörüyüm. Bu kaçıncı oyuncu?!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fiorentina, River Plate'in stoperi Emanuel Mammana ile ilgileniyor. Yapılan teklif €7M. (SKY Sport Italia)

Galiba paralel evrende Fiorentina'nın Sportif direktörüyüm. Bu kaçıncı oyuncu?!
bizim baskani devreye soksunlar, 1.5 milyona bitirir :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Milosevic, gönüllü scoutların transferidir. Fikret Demirer'e rapor verdiler; o da onayladı.

Beşiktaş tarihinin en kötü stoperlerine adaydır. Zaman beni haklı çıkarmaz umarım.

Scout ekibinin çalışma prensibi nasıl işliyor bilmiyorum lakin; sonuç alın(a)madığı kesin.

3,5 yıl, 30 transfer sadece 2 tane scout ürünü. Pedro, Milo.

Satsan maksimum 3,5 - 4 belki. Bu başarı filan değil.
Hüsran o zaman. Unutma bu söylediğimi Milosevic görüp görebileceğin en kötü stoperlerden olacak.
Pedro da sarkık oynayınca verimlide burada öyle oynanmıyor işte. 17 yaşına kadar santrafor oynamanın etkisi midir bilemiyorum lakin; pozisyon bilgisi diye bir şeyden haberdar değil. Sürekli yerini kaybediyor. Kademe bilgisi yok; olmaz o iş.
Milosevic'in 10 tane maçını izledim. İsteyen Youtube'dan izleyebilir ya da Wyscout varsa daha ayrıntılı inceler.

Pozisyonunu kaybediyor, hızlanma problemi var. Timing sorunu var. Markaj becerisi yüksek değil. Pozisyon bilgisi, çevre kontrol becerisi düşük.

Velhasıl kelam Milosevic olmaz.

Milosevic fark yaratacak bir stoper değil diyorum; umarım yanılırım.

Bizim ligde gelişme göstermesi mümkün değil.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 02:11:10 atalay ]

Çevrimdışı sallapati

Bilic reyiz iyi trolledi fb ve gsyi hahahahhhahahaha.. adamsın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilic reyiz iyi trolledi fb ve gsyi hahahahhhahahaha.. adamsın
ne oldu emenikeden vaz mı geçmiş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Günaydın arkadaşlar :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emiresg

boyko trabzon macinda lisansi cikmadigi icin ts macinda oynayamayacak. yani 17 martta tolga kalede olacak. eger senol hoca boykoya forma verirse tolga mac kondisyonunu kaybedecek. muhtemelen trabzon macina kadar ligde tolgaya forma vericek, boyko bu sene forma giyemez

Çevrimdışı denilanz

boyko trabzon macinda lisansi cikmadigi icin ts macinda oynayamayacak. yani 17 martta tolga kalede olacak. eger senol hoca boykoya forma verirse tolga mac kondisyonunu kaybedecek. muhtemelen trabzon macina kadar ligde tolgaya forma vericek, boyko bu sene forma giyemez
1 maçı kazanmak için diğer maçları riske atacak yani öyle mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

böyle bir şey imkansız :D