Bence fikstür olabilecek en iyi opsiyonlardan biri.
2ayda lig maçları için sadece 1 sefer istanbul dışına çıkacağız.
Rize ve trabzon maçları için git gel olmaz ortak kamp yapılır.
Fb maçına 1 maçımız eksik ama 1 puan önde ya da aynı puanla lider çıkmamız çok ciddi bir olasılık.
7 şubat: gaziantepspor
14 şubat: başakşehir (d)
17 şubat: mersin iy
22 şubat: gençlerbirliği
29 şubat: fenerbahçe (d)
"Sansal Buyuka: Heyecan dolu, tempolu bir mac ve Besiktas'in farkli sekilde aldigi bir galibiyet. Uzun zamandir Kadikoy'de rakibini yenemeyen siyah-beyazlilar geceyi 3 farkli bir galibiyetle kapatti ve onemli bir avantajin da sahibi oldu boylelikle. Fakaaaat, geceye damgasini vuran bir isim var ki, onun yeri hakkaten farkli, Oguzhan Ozyakup, siradisi bir oyuncu olmaya dogru gidiyor, bilmiyorum yorumcularimiz ne diyecek ama ben boyle bir yetenegi uzun zamandir izlemedigimizi dusunuyorum. Ve bugun hakkaten keyf alark izledik oyununu,
hanki takimi tutarsa tutsun 7'den 70'e herkesin begenerek izledigi bir isim, cok seyler de bekliyoruz kendisinden Euro 2016da da milli takimin en onemli kozlarindan biri olacagii suphesiz.. Ve Besiktas, iki mac eksikle sezonun ikinci yarisina baslayan siyah beyazlilar, bu gece bir mac eksigiyle en yakin takipcisi Fenerbahce'nin 3 puan onune gecti ve sampiyonluk yolunda cok onemli bir mesafe kaydetti. Hatta bazi yorumculara gore sampiyonluk yarisini da bu gece bitirdi. Ne dersin Tumer, lig bitti mi?
Tumer Metin: Sansal abi hersey ortada, bu mactan sonra matematik olarak lig tabi bitmez ama Besiktas'in avantaji buyuk. Bir de psikolojik olarak da artik buradan .....
Sansal: Bir saniye Tumer, stada gidiyoruz, Senol Gunes Omer Guvenc'in yanindaymis. Omer, oncelikle tebrik ediyoruz Senol Hoca'yi, ne diyecek macla ilgili, lig bitti diyebilir miyiz acaba ne dusunuyor?
Omer Guvenc: Hocam Sansal Buyuka tebrik ediyor sizi, bir de acaba lig bitti mi diyor..
Senol Gunes: Tesekkur ediyorum, studyodaki ve ekranlari basindaki herkese selamlarimi iletiyorum. (yarim sert bir tebessumle) Tabi lig bitmedi ama bir avantajimiz oldugu da gercek, bize dusen daha cok calisip bu avantaji daha da arttirarak istedigimiz sonuclara ve ligin sonunda Sampiyonluga ulasmak. Bugun oyuncularim cok iyi mucadele ettiler, hepsini kutluyorum..."
Usenmedim 29 Subat aksami mac sonrasi diyaloglarini da yazdim buyurun buradan..