2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844746 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga zengin niye bu kadar mutlu lan çözemedim:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Trabzon maçının tarihi önemli değilde mersin maçını 3 şubatta oynatsalar fenerin ensesine binip devam edecektik strese gireceklerdi ayrıca mersinin toparlamasını sağladılar 2 hafta öteleyip.Daha öncede söyledim bizim en büyük rakibimiz hakemler yoksa bu ligde rakibimiz yok.Sesimizi çıkartmadığımız sürece daha neler göreceğiz kimbilir.Fulya davası sezon sonuna kalsaydı keşke.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı murat_

tolgaydan mesaj var  :photo:

Çevrimdışı f_madida

Hakem İlk Yarının Sonuna +7 Ekleyecek

+2 derse goruruz hep birlikte.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

İstanbul'daki 7 maçta 7/7 kazanırsak, fenerinde bizim maç hariç tüm maçları kazansa bile bir maç eksiğimiz olmasına rağmen 1 puan önde oluyoruz. Üstüne bir de gs - fb derbisini kaybederse fener büyük olasılıkla bu iş biter.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istanbul'da cok da iyi bir performansimiz yok aslinda, niye bu kadar seviniliyor 7 mac Istanbul'da diye ben almadim. 

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Arfa gelirse maç seciyor diye burda kavga cikar zaten tek fransada basarili oldu ve ingilterede iyi basladi ama kotu bitirdi . Benim icin baska oyuncu varsa listede otekiler olmazsa oyle alalim .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AmaralGürses

Rize de ts de bizim o kadar altımızda takımlar ki, arada gerçekten geceyle gündüz kadar fark var. Zamanı da durdursalar, stadı ters de çevirseler bizim o maçları çatır çatır almamız lazım. Alacağız da zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rize de ts de bizim o kadar altımızda takımlar ki, arada gerçekten geceyle gündüz kadar fark var. Zamanı da durdursalar, stadı ters de çevirseler bizim o maçları çatır çatır almamız lazım. Alacağız da zaten.
+1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Transferlere bakiodum gozume carpti,napoli yanilmiyosan atalantadsn alberto grassi isimli 95 li bir genci almis. Hem de serie a ya gore hatri sayilir ( 8 milyon euro) bir bedelle.. Hemen soralim nasil adamdir taniyan var mi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko ve alexis in lisansı çıkarmayı düşünmüyorlar herhalde.

Çevrimdışı Doğuhan

ts-antep maçını izleyen var mıydı bilmiyorum ama bu antepteki Orkan Çınar çok yetenekli çocuk...

Bi insanın ayağına top bu kadar yakışır :D

3 gün sonra 20 sine giriyor Aras gibi alınıp doğru bir kulübe kiralanmalı kumaşı çok iyi

Edit: Ben yazdım adam karşı karşıya kaçırdı ardından nazar değdirdik çocuğa :D
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 20:44:56 Doğuhan ]

ts-antep maçını izleyen var mıydı bilmiyorum ama bu antepteki Orkan Çınar çok yetenekli çocuk...

3 gün sonra 20 sine giriyor Aras gibi alınıp doğru bir kulübe kiralanmalı kumaşı çok iyi

Evet kesinlikle cok yetenekli bir futbolcu cok saglam denen  Fb defansini hallaç pamuğu gibi atmisti..

Cok iyi yerlere gelebilir aslinda tam bizim takimda oynayacak kapasitede , bizde kendisini dahada gelistirir , O cocuk antepte kalirsa veya Diger renklilere giderse Oldugu yerde sayar

Birde bunu bu isten gercekten anlayanlara @atalay ve @Çağrı ya soralim onlar analiz etmiştir mutlaka
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 20:58:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kartal Ç

Boyko ve alexis in lisansı çıkarmayı düşünmüyorlar herhalde.

Lisans ücreti konusunda federasyonla pazarlıklar devam ediyo heralde  :D

Lisans ücreti konusunda federasyonla pazarlıklar devam ediyo heralde  :D
:kop: :kop:

Valla Baskandan beklenir abi yaparmi yapar :busted_cop:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bende teknigini cok begenmistim Fener maçinda
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

neden bu olumsuz hava anlamadım bence tarihler güzel ayarlanmış ve aleyhimize birşey
yok gs maçından önce oynamamız ve kazanmamız feneri gs maçına nasıl çıkartacak onu düşünün
adamların istediği panik yapmamız sizde bu şekilde davranarak ekmeklerine yağ sürüyorsunuz bu avantajdır ve bunu her ortamda
dile getirdiğinde bu feneri baskı altına alır. Trabzonun nesi düzeliyor bir atımlık barutları vardı yeni gelen yönetimin
onuda devre arasında attılar o zaman gene ödenmemiş paralar gene isyandaki yabancılar o takım bizim maça kadar dağılır
şu andaki maça bile mbia sakatım diye çıkmak istememiş cavanda gitmek istiyormuş bu adamlar bitirmiş trabzonu kafalarında
sonrası daha iyi olmaz bizim karşımıza helva gibi trabzon olacak emin olun ertelenmeden oynasaydık bir direniş olurdu azda olsa
şimdi çok daha iyi oldu maç trafiğimizde sıkışmamış oluyor. Birde Fenerin zaten puan kaybetme ihtimali yüksek olan maçları
oynayarak bu süreci yaşayacağını düşününce TS maçının oynanmamış olmasının bize hiç bir anlamı bile olmayabilir yüksek ihtimalle
bizim için bu süreçte en önemli olan fenere yenilmemek ve kazanacağız bırakalım onlar psikolojik baskı altına girsinler şuan
etkilemese bile zaman geçtikçe unutacaklar maç eksiğimizi önde gitmenin rahatlığını yaşayacaklar zor maçlar ve uefadada tur atlamaları
onları dağıtacaktır burda tek ihtimal var hakemlerin yollarını temizlemesi sallayın gitsin çıkacağız yene yene şampiyon olacağız.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Boyko 2 saat önce twitter'dan 19.03 diye paylaşım yapmış
Etkilenmiş baya bizlerden ve takımdan :)
Asilik ruhunda var :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı onurt

Bence fikstür olabilecek en iyi opsiyonlardan biri.
2ayda lig maçları için sadece 1 sefer istanbul dışına çıkacağız.
Rize ve trabzon maçları için git gel olmaz ortak kamp yapılır.

Fb maçına 1 maçımız eksik ama 1 puan önde ya da aynı puanla lider çıkmamız çok ciddi bir olasılık.

7 şubat: gaziantepspor
14 şubat: başakşehir (d)
17 şubat: mersin iy
22 şubat: gençlerbirliği
29 şubat: fenerbahçe (d)
7 mart: eskişehirspor
12 mart: rizespor (d)
15 mart: trabzonspor (d)
19 mart: antalyaspor
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Boyko nun takim ve taraftarla cok iyi uyum saglayacagi en basindan beri belliydi , Benim Boykoyu cok istememin en buyuk nedenlerinden biri de buydu

Nitekim Boykoda ilk röportajında Taraftardan cok etkilendigini ve onu karsilamalarindan dolayi cok mutlu oldugunu dile getirdi ve Bu taraftarin onunde cok basarili olacagimi düşünüyorum dedi

Sosyal medyada takip ettigim kadariyla Ben Besiktas taraftarinin cok uzun zamandir bir kaleciye bu kadar guvendigini ve sevdigini hatırlamıyorum @LuceGel abimizin de dedigi gibi daha maca bile cikmadan fazlasiyla kredisi var taraftar bazinda

neden bu olumsuz hava anlamadım bence tarihler güzel ayarlanmış ve aleyhimize birşey
yok gs maçından önce oynamamız ve kazanmamız feneri gs maçına nasıl çıkartacak onu düşünün
adamların istediği panik yapmamız sizde bu şekilde davranarak ekmeklerine yağ sürüyorsunuz bu avantajdır ve bunu her ortamda
dile getirdiğinde bu feneri baskı altına alır. Trabzonun nesi düzeliyor bir atımlık barutları vardı yeni gelen yönetimin
onuda devre arasında attılar o zaman gene ödenmemiş paralar gene isyandaki yabancılar o takım bizim maça kadar dağılır
şu andaki maça bile mbia sakatım diye çıkmak istememiş cavanda gitmek istiyormuş bu adamlar bitirmiş trabzonu kafalarında
sonrası daha iyi olmaz bizim karşımıza helva gibi trabzon olacak emin olun ertelenmeden oynasaydık bir direniş olurdu azda olsa
şimdi çok daha iyi oldu maç trafiğimizde sıkışmamış oluyor. Birde Fenerin zaten puan kaybetme ihtimali yüksek olan maçları
oynayarak bu süreci yaşayacağını düşününce TS maçının oynanmamış olmasının bize hiç bir anlamı bile olmayabilir yüksek ihtimalle
bizim için bu süreçte en önemli olan fenere yenilmemek ve kazanacağız bırakalım onlar psikolojik baskı altına girsinler şuan
etkilemese bile zaman geçtikçe unutacaklar maç eksiğimizi önde gitmenin rahatlığını yaşayacaklar zor maçlar ve uefadada tur atlamaları
onları dağıtacaktır burda tek ihtimal var hakemlerin yollarını temizlemesi sallayın gitsin çıkacağız yene yene şampiyon olacağız.
:claps: :claps:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

O hesap feyk hocam  :evillol:

https://www.instagram.com/denysboyko_71/ burayı takip edebilirsin.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

O hesap feyk hocam  :evillol:

https://www.instagram.com/denysboyko_71/ burayı takip edebilirsin.
2 tane de farkli resmi facebook hesabi var

Rusca yazilarla paylasiyor ve guncel paylasim yapiyor Face sayfasinda paylastiginin aynisini insta ve twityer hesabinda da paylasiyor

Çevrimdışı brkntcnr

Istanbul'da cok da iyi bir performansimiz yok aslinda, niye bu kadar seviniliyor 7 mac Istanbul'da diye ben almadim.
Ben İstanbul' da iyi oynuyoruz diye değil yol yorgunluğu çekmeyeceğimiz için seviniyorum. Sonuçta Uçak yok bişey yok kış mevsimindeyiz sonuçta uçaklar falan sıkıntı takım İstanbul' da olunca daha az yorulacak.

Çevrimdışı f_madida

Ben İstanbul' da iyi oynuyoruz diye değil yol yorgunluğu çekmeyeceğimiz için seviniyorum. Sonuçta Uçak yok bişey yok kış mevsimindeyiz sonuçta uçaklar falan sıkıntı takım İstanbul' da olunca daha az yorulacak.

Seyahat etmeyecek olmamiz iyi tabi, bir de deplasmana gelen takimlar olumune kapanmazsa iyi olur...Mutlu hoca mesela bizden 1 puan almak icin kapatmazsa takimi Antep'i rahat geceriz ki o da bir zahmet kapali oynatmasin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Metin Albayrak: Futbol Federasyonu ile ortaklaşa istişare yaparak alınan bir karar. Tarihlerde herhangi bir sıkıntı yok.Bir itirazda da bulunmayacağız.