2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845584 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

As kadroyu cikarmasinlar yarın , takim iyice bileylendi birine patlayacak bu kupa maçı olmasın :)

tam tersine as kadro ile çıkılması lazım
boyko alexis oynayabiliyorsa filan oynamalı
takım epeydir bir arada maç yapmıyor

dua edelim de hafta sonu kar yağmasın bi de o lig maçı ertelenmesin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BelekKartaLı

Arkadaslar bence cokta kötü bi durum yok hatırlasanıza gecen sene yaptığımız mac takvimini hem avrupada hem ztk hemde ligde..
Fenerbahçenin bakış acısından daha sıkıntılı bir durum gibi duruyor.
Alnımızın akıyla cıkarız biz bu işin icinden bence kaybeden fener olur.
Yarında tam kadro cıkıp ritmi yakalamak lazım takıma tempo gerekiyor.
Rize ts macı aynı hafta olmasıda iyi.
Daha ağır bi karar verebilirlerdi.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı can1903

Hala Slaven Bilic'i seven var mı  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

ben tarih ayarlamasını gene de art niyetli buluyorum. c.tesi rize maçı salı günü ts maçı. ee neden çarşambaya konmaz ts maçı neden? takımın 1 gün eksik dinlenmesi üzerine tezgahlanmış bir tarih... salı uefa maçı olunca bu .....federasyon cinconun maçlarını cumaya denk getirmiyormuydu? salı ŞL maçı varken hiç c.tesi cinconun maç oynadığını gördünüz mü hep cuma oynattılar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

trabzon mersinle nerde oynuyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bu arada Boykoda Delgadoda oynayacakmıs sivas bld. macında.gomez yedek sadece.
Boyko
Beck-Delgado-Ersan-İsmail
Necip-Oğuzhan
Olcay-Sosa-Q17
Cenk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Boykoda Delgadoda oynayacakmıs sivas bld. macında.gomez yedek sadece.
Boyko
Beck-Delgado-Ersan-İsmail
Necip-Oğuzhan
Olcay-Sosa-Q17
Cenk

Bence Gomez de oynamalı. Sezon başında olduğu gibi oynayarak form tutuyor Gomez.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Takım 7 maç üstüste İstanbul'da maç yapacak, seyahat etmeyecek daha hala neyin melankolisi hiç de kötü bir durum yok arkadaşlar.

7 de 7'yle şampiyonluk yürüyüşüne devam..

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bence Gomez de oynamalı. Sezon başında olduğu gibi oynayarak form tutuyor Gomez.

Büyük ihtimal oynar ama sonradan girer gibi..

Çevrimdışı tangaz

trabzon mersinle nerde oynuyor

tabiki de Trabzonda adamlar bizden 1 gün fazla dinlenerek çıkacak şekilde ayarlanmış bildiğin kepazelik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Takım 7 maç üstüste İstanbul'da maç yapacak, seyahat etmeyecek daha hala neyin melankolisi hiç de kötü bir durum yok arkadaşlar.

TS maçı tarihinde kumpas var!!!

Çevrimdışı Kemal

Boyko lisansı çıktı mı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzon macini 15 marta almışlar
Yuh Mayisa koysaydiniz :akuma:

Amac Feneri Subat sonuna kadar Lider tutup bizi psikolojik açıdan Baski altina almak bunun baska bir açıklaması olamaz :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

tabiki de Trabzonda adamlar bizden 1 gün fazla dinlenerek çıkacak şekilde ayarlanmış bildiğin kepazelik...

tff tam çakal  :akuma: Y.D nin Beşiktaşlı olduğuna inanan var mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 38life

Bence yarınki maç çok önemli. Rakibi küçümsemeden as kadromuzla yüksek tempoda saldırmalıyız ve tarihi bir fark atmalıyız. Böylece psikolojik baskıyı tamamiyle kırmış oluruz... En az 10 gol atmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

Yav biz bu maçları yine kazanırız mesele o değil ki.

Bu tarihler art niyetli hazırlanmış özellikle de Mersin maçı, bu yüzden kızıyorum. Mersin maçının 3 Şubat'ta neden oynatılmadığını bana kimse anlatamaz.

3 Şubat'ta Mersin maçı oynansaydı arkasından 17-18 Şubat'ta Trabzon maçı oynanacaktı. 15 Mart'a kadar Trabzon toparlarsa bizim için normalden daha zor bir maç haline gelecek.

Bunların yanında olası bir Fb galibiyetiyle daha Antep maçına çıkmadan fark 8 olacak akılları sıra bizi psikolojik olarak baskı altına almaya çalışacaklar.

Bunlar ince detaylarmış gibi gözükebilir ama ben huylanırım böyle şeylerden. Tabi yine de çıkıp bu maçları kazanacağız ondan da şüphem yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Şimdiden Marta kadar soğuklarda liderlik koltuğunu sıcak tuttuğunuz için teşekkürler ama asıl sahibi bjk geldi  caps larını görür gibiyim .

Çevrimdışı BelekKartaLı

şubat ayında ertelenen mactan galip geldiğimizden sonra fenerbahçe avrupa ilk macından sonra bursayla bursada macı var.
Daha sonra ikinci avrupa macından 3 gün sonra bizimle var ki o macı rahat alacağımıza eminim.Yaşlı kadro kaldırmaz.
İkinci ertelenen macımızdan sonra 19.03 te arenada kendi stadımızda acılırsa orada alacağımız antalya galibiyetinden sonra
Aynı hafta icerisinde galatasaray - fenerbahçe macı var ki galatasarayın taraftarına vereceği baska basarısı ve hediyesi kalmıyor
O haftalara kadarda tökezler diye düşünüyorum.
Bizim icin güzel günler başlar antalya macından sonra fenerle en az 7 puan farkla lider oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı aykut.celenk

Biz fenere hoplatınca o zaman trabzondan medet umacak ezikler  :lol:

Çevrimdışı f_madida

Tepki yok, taraftar da yonetim de sut dokmus kedi gibi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı OrhanAker

Maç eksiği ile lider olurmuyuz bu sene yüksek ihtimal

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

tff tam çakal  :akuma: Y.D nin Beşiktaşlı olduğuna inanan var mı ?

adamı ve babasını yakınen tanımasam kimse inandıramaz Beşiktaşlı olduklarına  :akuma:

Çevrimdışı Hasan Akten

Tepki yok, taraftar da yonetim de sut dokmus kedi gibi.

Taraftarın büyük kısmı gereken tepkiyi gösteriyor ama yönetim bu konularda çok pasif. Kimse Tff ve mhk ile kanlı bıçaklı olalım demiyor. Hakkımızı arasınlar diyoruz. Bu durum fb'nin başına gelse aziz ortalığı yıkardı. Bizim başkan neden çıkıp "3 martta ne vardı da bizi oynatmadınız?" diye sormuyor mesela? Mantıklı bir açıklama bekliyoruz demiyor? 

Çevrimdışı eski inönü

Çok iddialı konuşmayı sevmem ama Ben Arfa, Sosa'nın tırnagı etmez. Kanat olarak düşünülüyorsa tartışılır ama Sosa'nın yerine düşünülüyorsa tartışması bile abes benim açımdan.

Çevrimdışı Kemal

Sarı kızın Doumbia'yı almaı shiç iyi olmayacak yalnız, keşke Ts ile pektemek  - tosic - miloseviç  verip Mbia takası yapabilsek, nasılsa adam orda mutsuz ve ayrılmak istiyor.