2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854820 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

3 Şubatta oynanmayacak mı zaten ? Karar öyle değil miydi ? Ts maçını da 18 Şubat diye biliyorum.
Biz bu tarihlerde oynamak istediğimizi TFF'ye ilettik.

Kararı onlar verecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Gökhan töre Beşiktaş'ta attığı 17 gol :)

eski Gökhan ı özlüom.. ne zaman kendini takımdan üstün görmeye başladı , o zaman bitirdi kendini kafaca..

Çevrimdışı graser

fb maçının hakemi Ali PALABIYIK olmalıdır. Gördüğünü çalan bir hakem.
Umarım masabaşı oyunları ile gaspa uğramayız.

Çevrimdışı Anıl1903

Avrupa'da yokuz fakat ne Cuma maçımız var ne de gündüz maçımız var.

Bu fikstürün iyi niyetle yapılmadığı ortada.

Olay bu kadar basit.Ama kafaları basmıyor kasıtlı olduğu aşikar  :akuma:

Çevrimdışı sametbagan

Fener derbisinde Vitor korkudan takımı kontrollü oynatacak. Bildiğin korkacak.

Akıllı oynayarak tüm bu pis oyunlara fişi orada çekeceğiz. Lider korkarsa takım da korkar. Korkaklar.
Ben feneri bizim geçen seneki halimize çok benzetiyorum skoru bulana kadar üstün futbol sağlam defans ama skoru bulduktan sonra(skoru nasıl buldukları da malum)kısır futbol hiçbir organize atak yok sonun da da elbet bi yerde takılacaklar işte o zaman algı medyası kendiliğinden yıkılacak göreceksiniz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener derbisinde Vitor korkudan takımı kontrollü oynatacak. Bildiğin korkacak.

Akıllı oynayarak tüm bu pis oyunlara fişi orada çekeceğiz. Lider korkarsa takım da korkar. Korkaklar.
bilicin yaptığı gibi normalden fazla geriye çekerse büyük ihtimal kazanırız adamlar çok abartıyorlar feneri savunması çok iyiymiş o takım tam savunma takımı ve en önemlisi lig berbat takımlar çok kötü ileriye gidemiyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic = Minyatür YD.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

3-18 Subat kulubumuz acisindan en uygun tarihlerdir ve magduriyetimiz geregi o tarihler kabul edilmelidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Al işte kansızlar 1 hafta önceki açıklamalarını yutup maç saatlerini değiştirmeye başlamışlar.Sonra n
Mersin maçında Başakşehir stadındaydık, kar hep aynı şiddette yağdı belli bir saatten sonra ama hakem maçı başlatır başlatmaz maçı tatil etti. Federasyon açıklamasında maçın başlamasından sonra kar yağışının arttığı ifade edildi, böyle yalancı bir zihniyet olamaz, Beşiktaş yönetimi durum böyleyken çıkıp tek bir açıklama yapmadı üstüne Trabzon maçındaki durumu yaşadık. Biz ses çıkartılsın dediğimizdeki amaç bir daha aynı şeyleri bize yaşatmasınlar önlem alsınlar değiştirsinler ama sen her söylenene kafa sallarsan, kader dersen allahın işi dersen sana istediklerini yaparlar. Başkan'ın açıklamasını attım buraya dün, isteyen gidip resmi siteden okuyabilir. Böyle bir zihniyet varken bizim daha çok kafamıza vurular kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fb maçının hakemi Ali PALABIYIK olmalıdır. Gördüğünü çalan bir hakem.
Umarım masabaşı oyunları ile gaspa uğramayız.
Kesinlikle Mete Kalkavan diyorum ben :busted_cop:

Bize uğurlu gelen bir hakem :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı graser

Kesinlikle Mete Kalkavan diyorum ben :busted_cop:

Bize uğurlu gelen bir hakem :ok:

2. Tercihim di. Oda uyar ama atmosferi kaldıramama riski var.

Çevrimdışı can1903

Fb maçının hakemi kim olursa olsun üzerimize oynuyacaklar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

Ralf ragnick ile yapılan röportajı okursanız orada hepsi yazıyo Ralf ragnickte biliyomuş West hama niye götürmüyonuz felan demiş işte röportaj için sabah gazetesinde gördüm atınçdan bahsediyo ucuz aldık iyi oldu süper oldu felan filan

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Röportajı okudum, terziçle yaptığı görüşmenin ne zaman yapıldığı belli değil. Atınc'ın transferinden hemen önce ise zaten sezon bitmişti.. yani biliç ve ekibi beşiktaştan ayrıldıktan sonra terziçle görüşmüş olma ihtimali yüksek. O açıdan çürütemeyiz..

Ama bence de hayırsız biriydi.. kimse bana dany, pektemek takıntısını ve ikinci yarılarda sürekli tolgay'ı oyundan almasını açıklayamaz..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı firewater

Bilicin ne mal olduğunu sabahdaki röportajdan anlıyoruz. Adam bizi basamak olarak kullandı resmen. Sıfır puanlı sıfır gollü derbiler hala kabus gibi aklımda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Acilen lig maçına ihtiyacımız var kafalar sıyrılıyor..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Röportajı okudum, terziçle yaptığı görüşmenin ne zaman yapıldığı belli değil. Atınc'ın transferinden hemen önce ise zaten sezon bitmişti.. yani biliç ve ekibi beşiktaştan ayrıldıktan sonra terziçle görüşmüş olma ihtimali yüksek. O açıdan çürütemeyiz..

Ama bence de hayırsız biriydi.. kimse bana dany, pektemek takıntısını ve ikinci yarılarda sürekli tolgay'ı oyundan almasını açıklayamaz..
O sırada Bilic'in sezon sonu West Ham'a gidebileceğini anlatınca, "Peki niye oraya almıyorsunuz" diye devam ettim. Ben buradan çıkardım o sonucu anlaşmışki konuşuyo :) atınçtan tarif ettiği stoper olacakmı acaba merakta etmiyo değilim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa yeni sözleşme istiyor haberleri çıktı. Şampiyon olmadan kimseye yeni sözleşme önerilmemeli bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa yeni sözleşme istiyor haberleri çıktı. Şampiyon olmadan kimseye yeni sözleşme önerilmemeli bence.

basının canı sıkılıyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Şampiyonluk için tek şansımız (Kadıköy'de yenmek şartıyla) 17'de en az 15

Çünkü Fb,Gs ve Ts maçları dışında bir şekilde kollanacak.İyi oynarsan şans yardım eder laflarını falan geçelim bu herifler berbat oynuyor ve hakemle işi götürüyorlar.

İnşallah 90 Puan. 1 beraberlik yazıyorum ben.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fb macinin hakemi için Tff ye her turlu baskiyi yapmamız gerekiyor , Gerekirse maca cikmamakla tehdit edelim

Bu maça Asla ve Asla Firat Aydinus atanmamali :akuma:

Mete Kalkavan veya Cuneyt olur ama Firat veya Bülent verilirse simdiden geçmiş olsun :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı f_madida

Fb macinin hakemi için Tff ye her turlu baskiyi yapmamız gerekiyor , Gerekirse maca cikmamakla tehdit edelim

Bu maça Asla ve Asla Firat Aydinus atanmamali :akuma:

Mete Kalkavan veya Cuneyt olur ama Firat veya Bülent verilirse simdiden geçmiş olsun :by2:

Cuneyt de agir eyyamci...Mete olsun bence.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Scout

Hakem Robotu Yapmalıyız  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Scout

https://amp.twimg.com/v/506ce70f-e509-479f-befc-6f5f87d1c59d
Sabah Bir Arkadaş Paylaşmıştı Tekrardan İzleyelim
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://amp.twimg.com/v/506ce70f-e509-479f-befc-6f5f87d1c59d
Sabah Bir Arkadaş Paylaşmıştı Tekrardan İzleyelim

Bu arkadaş güzel videolar yapıyor :ok: