2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854931 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bilic'i havaalanına kadar uğurlayanlar, manifesto yazanlar daha çok pişman olacaklar.

O zamanda yazdım her zamanda yazarım . BİLİC Bu takımın 1 Şampiyonluk 1 CL ye doğrudan gidişini yemiştir. FB ve GS hayranıdır , bizi her zaman 3. takım görmüştür. İyileşsin ilk salça olacağı adamda TOLGAY , hatırlatırım .

Çevrimdışı Ersoy

nerde bu aras'ın kap'ı bulamıyorum ben ?

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=500561

Kiralık gittiği daha bildirilmedi ama geldiği bildirildi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 16:00:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O zamanda yazdım her zamanda yazarım . BİLİC Bu takımın 1 Şampiyonluk 1 CL ye doğrudan gidişini yemiştir. FB ve GS hayranıdır , bizi her zaman 3. takım görmüştür. İyileşsin ilk salça olacağı adamda TOLGAY , hatırlatırım .

Zengin olana kadar sosyalist olanların en güzide örneklerinden Mr. Bilic.

Basın toplantısı sonrası yazdığım yazı. O toplantıdan önce anlaştığı o kadar belliydi ki West Ham ile.

http://haber.besiktasarena.com/bizim-bilic-mi-mr-bilic-mi.html
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basın toplantısı sonrası yazdığım yazı. O toplantıdan önce anlaştığı o kadar belliydi ki West Ham ile.

Benim ağrıma giden şey; Beşiktaş'ın eski kaptanına olmadık lakaplar takan insanlar bu adamı Beşiktaş'ın adamı ilan etmişlerdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

bizim takım kar'a rağmen sahaya çıkmış bu sefer :)

ama idman yapılamadı ve salon da çalışıldı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şubat ayında 6 tane lig maçımız var 16 puan bekliyorum başakşehir maçı berabere fener derbiside dahil geri kalanları kazanırız

Çevrimdışı Kemal

+1903

bu adama salmıyoruz deyip, west hamdan para kopartacaktık , bu konuda yanlış yaptık. Sürünecekti kapımızda bırakın diye.

Çevrimdışı sallapati

Bilic iyidir iyi.. takımın iskeletini o kurdu sonucta.. sadece bazen çok korkak oynatıyordu.. skoru korumak için aşırı defans oynatıyordu... ama elindeki malzeme de belliydi sonuçta...
tamam cenk ve oğuzhanı oynatmadı ama.. Oğuzhan da Bilic döneminde yerlerde sürünüyordu

Çevrimdışı sallapati

KARDAN LİDER FENER  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 16:10:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener derbisinde Vitor korkudan takımı kontrollü oynatacak. Bildiğin korkacak.

Akıllı oynayarak tüm bu pis oyunlara fişi orada çekeceğiz. Lider korkarsa takım da korkar. Korkaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

Bilic Emenike'ye de teklif yapmış adam bizi çıldırtmak istiyor. Bu kadar da olmaz artık.

Bizimle ne ilgisi var? Anlayamadım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 16:11:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizimle ne ilgisi var? Anlayamadım.

Bizimle ilgisi Bilic ve Pektemek'in sözleşmesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Fener derbisinde Vitor korkudan takımı kontrollü oynatacak. Bildiğin korkacak.

Akıllı oynayarak tüm bu pis oyunlara fişi orada çekeceğiz. Lider korkarsa takım da korkar. Korkaklar.

vitorun tek silahı orta sahada önde pres yaptırması.. o maçta kontrollü iyi pas yaparak oynarsak ezeriz feneri..
ama 2 onemli faktor var

1. tff ts maçını fb maçından önce koyarsa..
2. hakem baskıyı kaldıramazsa

işimiz zor..

tff den hala ses yok...
maç programını yapan kişilerin fbye kıyak yaptığını düşünüyorum.. 4-5 pazartesi maçımız var bu yarı..

2 ya da 3 şubata  mersin maçını koymazlarsa ts maçı otomatik olarak fb maçının öncesine konulacak...

Neden hala bastırmıyor yönetim?? 3-4 gün daha gecerse başımıza bu gelecek....

Çevrimdışı Tolga

Bilic iyidir iyi.. takımın iskeletini o kurdu sonucta.. sadece bazen çok korkak oynatıyordu.. skoru korumak için aşırı defans oynatıyordu... ama elindeki malzeme de belliydi sonuçta...
tamam cenk ve oğuzhanı oynatmadı ama.. Oğuzhan da Bilic döneminde yerlerde sürünüyordu
Oğuzhan'ın bu yıl parlamasının en büyük sebebi Şenol Hoca'dır.

Yani kısacası hoca faktörü burada da ön plana çıkıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 16:16:49
  • Beşiktaş / Bodrum
vitorun tek silahı orta sahada önde pres yaptırması.. o maçta kontrollü iyi pas yaparak oynarsak ezeriz feneri..
ama 2 onemli faktor var

1. tff ts maçını fb maçından önce koyarsa..
2. hakem baskıyı kaldıramazsa

işimiz zor..

tff den hala ses yok...
maç programını yapan kişilerin fbye kıyak yaptığını düşünüyorum.. 4-5 pazartesi maçımız var bu yarı..

2 ya da 3 şubata  mersin maçını koymazlarsa ts maçı otomatik olarak fb maçının öncesine konulacak...

Neden hala bastırmıyor yönetim?? 3-4 gün daha gecerse başımıza bu gelecek....

Maça Cünoyu verirler büyük ihtimalle başka bir hakem kolay kolay kaldıramaz o maçı.

Ya Cüno ya Aydınus olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yusuf koca

Benim ağrıma giden şey; Beşiktaş'ın eski kaptanına olmadık lakaplar takan insanlar bu adamı Beşiktaş'ın adamı ilan etmişlerdi.
  haklısın

Çevrimdışı Ersoy

Pektemeğini al başımızdan be Bilic.Hem emenike hem burak yılmazla ilgileniyor adama bak.Pektemeği her maç 11 oynatırken iyi.Tolgay'a da salça olacak bu adam yazıyorum buraya.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Avrupa'da yokuz fakat ne Cuma maçımız var ne de gündüz maçımız var.

Bu fikstürün iyi niyetle yapılmadığı ortada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı sallapati

Yönetim Mersin maçı için 2-3 Şubata bastırmalı... zaman geçiyor... yoksa TS maçı fb maçının öncesine konacak
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 16:24:10 Çağrı ]

Çevrimdışı Ersoy

Yönetim Mersin maçı için 2-3 Şubata bastırmalı... zaman geçiyor... yoksa TS maçı fb maçının öncesine konacak

3 Şubatta oynanmayacak mı zaten ? Karar öyle değil miydi ? Ts maçını da 18 Şubat diye biliyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 16:24:22 Çağrı ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Yoğun kar yağışı altında ve basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrolü ve 5-2 çalışması yapıldı. Yarım sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi. Çift kale maçı kazanan turuncu takım galibiyet fotoğrafı çektirdi.

yanlışınız var resmi site çalışma yapıldı diyor :)

Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Yoğun kar yağışı altında ve basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, top kontrolü ve 5-2 çalışması yapıldı. Yarım sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi. Çift kale maçı kazanan turuncu takım galibiyet fotoğrafı çektirdi.

yanlışınız var resmi site çalışma yapıldı diyor :)

Gökhan töre Beşiktaş'ta attığı 17 gol :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizimle ilgisi Bilic ve Pektemek'in sözleşmesi.
Ralf ragnick ile yapılan röportajı okursanız orada hepsi yazıyo Ralf ragnickte biliyomuş West hama niye götürmüyonuz felan demiş işte röportaj için sabah gazetesinde gördüm atınçdan bahsediyo ucuz aldık iyi oldu süper oldu felan filan

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi