2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865996 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DADAYKARTALI

sakatımızda yok ki bu arada iyileşmesini beklesek eskiden olsaydı takımın yarısı sakat olurdu ve biz ertelenen maça sevinirdik herhalde :steamed: :s20: :akuma: :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Hakem atamalarındaki kasıtlar, Maçlarımızın devamlı cuma ve pazartesi oynanması, Yabancı sınırının kaldırılması. Sanki bunları Demirören yönetimi değil başkaları yaptı şimdi gelip halen başımıza iş açılabilir diyorsunuz. Bundan daha kötü ne olabilir ki acaba? Kulübü mü kapatacaklar?
kapatmaktan bile beter yaparlar şu fenerin başına gelenleri bizi onun yanında konu mankeni yapanlara
bir şey yapabildikmi tek bir yöneticinin tapesi bile yoktu. sana gol atmış bir adamın şike yaptığını söylediler.
seni hiç yoktan şikeyle damgaladılar. Sen ne yaptın benim yöneticim şike yapmaz diyemedin ne dedin gidin aklanında gelin dedin.
aslında işin etik yanıyla çok güzel bir söylem gibi duruyor ama diğer taraftanda acaba diyen bir söylem.
hakkınla aldığın bir kupaya sahip çıkamadın kolayca geri verdin. Bunların hepsi dik duramamaktır.

Çevrimdışı Akil Emre

kapatmaktan bile beter yaparlar şu fenerin başına gelenleri bizi onun yanında konu mankeni yapanlara
bir şey yapabildikmi tek bir yöneticinin tapesi bile yoktu. sana gol atmış bir adamın şike yaptığını söylediler.
seni hiç yoktan şikeyle damgaladılar. Sen ne yaptın benim yöneticim şike yapmaz diyemedin ne dedin gidin aklanında gelin dedin.
aslında işin etik yanıyla çok güzel bir söylem gibi duruyor ama diğer taraftanda acaba diyen bir söylem.
hakkınla aldığın bir kupaya sahip çıkamadın kolayca geri verdin. Bunların hepsi dik duramamaktır.

Abi sana sonuna kadar katılıyorum, Galatasaray kendi maçlarından önce necati,ali turan,amrabat, yiğit gibi topçulara alenen transfer teklifi yapmadı mı , bunlar olurken bize gol atmış maçın en iyi adamından şike damgası yedik ,cidden insanın sinirleri bozuluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi sana sonuna kadar katılıyorum, Galatasaray kendi maçlarından önce necati,ali turan,amrabat, yiğit gibi topçulara alenen transfer teklifi yapmadı mı , bunlar olurken bize gol atmış maçın en iyi adamından şike damgası yedik ,cidden insanın sinirleri bozuluyor.
Bunu burada biz konuşuyoruz bunca zaman geçti üzerinden bir allahın kulu çıkıpta basın önünde Beşiktaş şike yapmamıştır, Beşiktaş ve şike adını yan yana dile getirenlerden bu camia hesap soracaktır diyebildi mi? Camiana sahip çıkmadıktan sonra onun sana destek vermesini bekleyemezsin. Mıy mıy yaparsan taraftarın da mıy mıy olur şu an olduğu gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Alexiste  Zago etkisi yapacakmış gibi bir his var bende sizde de var mı?  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alexiste  Zago etkisi yapacakmış gibi bir his var bende sizde de var mı?  :icool:
Zago sert olduğu kadar akıllı bir adamdı da Alexis'te bu var mı endişelerim var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Alexis gercekten hırcın iş yapıcak gibi ama zagonun yanında ancak kelebek etkisi yapar.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Samet_

Yönetim, TFF'ye sunduğu maç takvimini uygulatmalı. Sivas Belediye, içeride 2.Tur, Mersin, Antep derken maç ritmini yakalarız.
Trabzon kıllık çıkarmazsa o fikstür uygulanır.Ts nin  21 inde gs maçı var İstanbul'da biz istemiyoruz derlerse sıkıntı olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Atatürk Kurtuluş savaşında liderlik etmeseydi bireysel olarak kurulan çeteler işgale karşı ne kadar direnebilirdi? Lider lazım ama ben bir lider göremiyorum belirttiğin konuda. Başkan sesini çıkardı da biz arkasında mı olmadık?
Yanlışın var bir lider çıkıp peşinden kitlelerin yürümesi olmaz
önce kitle başını kaldırır sonra içinden bir lider çıkar gene yanlış yorumlama
Atatürk kurtuluş mücadelesini başlatmadı ülkenin her yerinde işgale karşı baş kaldıran insanların başına geçti.
zaten parçalanmış ordu birlikleri kuvayı milliye haraketini kurmuş ülkenin dört bir yanında milli mücadeleyi başlatmıştı
çerkez ethem egede işgale karşı büyük bir direniş başlatmıştı.Atatürk anadoluya geçerek bir dizi kongre yapıp
zaten halk tarafından desteklenen güçleri düzenli ordu haline getirdi bunuda tek başına yapmadı
mesela kurtuluş savaşını ilk başlatan Kazım Karabekirdir. Atatürkün anadoluya geçişinde yolunu açan güvenliğini alan
eline bir ordu verende odur. Atatürkün büyüklüğü aslında kurtuluş savaşını başlatan liderliği göstermek değildi onu zaten başkaları başlatmıştı
Atatürk sonunu getirdi. Parçalanmış bir halktan devlet yarattı. Büyük bir liderdi ama unutmayalım tek başına yapmadı.
Kazım karabekirleri Fevzi çakmakları İsmet inönüleri taça atmayalım bunların hepsi liderdi. Bir çokta adını sayamadığımız yerel liderler.
Kurtuluş savaşını bir kişi başlatmadı ama cumhuriyeti bir kişi kurdu.
o zamanda senin şu an düşündüğün gibi bir kişinin çıkmasını bekleseydik şu anda artık ya ingiliz yada yunan bayrağı altında yaşıyor olurduk
neden kurtuluş mücadelesini tek cephede yani batıda verdik çünkü öncesinde kazım karabekir doğu cephesini temizlemişti.
bu liderlik mevzusunu yanlış yorumluyoruz. Lider dediğin ortaya çıkıp her şeyi düzeltmez liderin çıkabilmesi için önce bir haraketin
başlaması gerekir. sonradan birileri çıkar o harakete yön verir liderlik yapar.

Çevrimdışı tangaz

üstad Seri A'nın  çok iyi olduğu zamanda Zago 5 sezonun 4'ünde altın 11'e seçilmiş bir stoperdi. anlayacağın bize gelirken CV'si çok üst düzeydi... dilerim Alexis eksiğimizi örter ve şampiyonluk yolunda çok daha emin adımlarla ilerleriz. ben şahsen ikinci yarıda 14 galibiyetin altında bir performans beklemiyorum.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Bende de var ondan.. :D sıfır beklenti ile geldi zaten en son atiba böyle olmuştu kimdir nedir diyene kadar adam aldı gitti.. :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanlışın var bir lider çıkıp peşinden kitlelerin yürümesi olmaz
önce kitle başını kaldırır sonra içinden bir lider çıkar gene yanlış yorumlama
Atatürk kurtuluş mücadelesini başlatmadı ülkenin her yerinde işgale karşı baş kaldıran insanların başına geçti.
zaten parçalanmış ordu birlikleri kuvayı milliye haraketini kurmuş ülkenin dört bir yanında milli mücadeleyi başlatmıştı
çerkez ethem egede işgale karşı büyük bir direniş başlatmıştı.Atatürk anadoluya geçerek bir dizi kongre yapıp
zaten halk tarafından desteklenen güçleri düzenli ordu haline getirdi bunuda tek başına yapmadı
mesela kurtuluş savaşını ilk başlatan Kazım Karabekirdir. Atatürkün anadoluya geçişinde yolunu açan güvenliğini alan
eline bir ordu verende odur. Atatürkün büyüklüğü aslında kurtuluş savaşını başlatan liderliği göstermek değildi onu zaten başkaları başlatmıştı
Atatürk sonunu getirdi. Parçalanmış bir halktan devlet yarattı. Büyük bir liderdi ama unutmayalım tek başına yapmadı.
Kazım karabekirleri Fevzi çakmakları İsmet inönüleri taça atmayalım bunların hepsi liderdi. Bir çokta adını sayamadığımız yerel liderler.
Kurtuluş savaşını bir kişi başlatmadı ama cumhuriyeti bir kişi kurdu.
o zamanda senin şu an düşündüğün gibi bir kişinin çıkmasını bekleseydik şu anda artık ya ingiliz yada yunan bayrağı altında yaşıyor olurduk
neden kurtuluş mücadelesini tek cephede yani batıda verdik çünkü öncesinde kazım karabekir doğu cephesini temizlemişti.
bu liderlik mevzusunu yanlış yorumluyoruz. Lider dediğin ortaya çıkıp her şeyi düzeltmez liderin çıkabilmesi için önce bir haraketin
başlaması gerekir. sonradan birileri çıkar o harakete yön verir liderlik yapar.
Ben bir kişi çıksın demiyorum bu kişi Fikret Orman olsun. Taraftar seviyor, güzel işler başarıyor, camiaya güvensin sadece. Taraftar grupları veya insanlar internet üzerinden birlik oluyor bizim basın sözcümüz sanki suçlu bizmişiz gibi garip yorumlar yapıyor. Fulya Davası oluyor insanlar bir şeylerin peşinde bunları kovalamayın Beşiktaş zarar görür deniyor. Şimdi durum böyleyken ben ne diyebilirim ki? 
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bunu burada biz konuşuyoruz bunca zaman geçti üzerinden bir allahın kulu çıkıpta basın önünde Beşiktaş şike yapmamıştır, Beşiktaş ve şike adını yan yana dile getirenlerden bu camia hesap soracaktır diyebildi mi? Camiana sahip çıkmadıktan sonra onun sana destek vermesini bekleyemezsin. Mıy mıy yaparsan taraftarın da mıy mıy olur şu an olduğu gibi.
camiaya sahip çıkılmaz kardeşim sahip çıkacak olan camianın kendisidir.
senin düşündüğün zihniyet teslimiyetci hep birilerinden bir şey bekleyen zihniyettir.
sen diyorsunki bir lider olsun her şeye çemkirsin camiasına sahip çıksın kollasın
kardeşim biz bu kulübü kimseye satmadık başımıza bir sahibe gerek yok biz halkın takımıyız ve halk gibi haraket ederiz
sen o nitelikte herkese güç geçiren biri camianın başında olsun dediğin an o kişinin gücünü camianın üstünede koyuyorsun
geriyede kulübün anahtarını teslim etmek kalıyor Tek adamlık olunca ne camia kalır nede başka bir şey sonrada bir gün ters düştüğünde
Azizin yaptığı gibi senin kombinen varken kapatır tribünü seni içeri almaz. Ben camianın önüne geçen bir başkan istemem
gücünü camiadan alan başkan isterim ki gerektiğinde o gücü camia geri alabilsin.

Çevrimdışı tangaz

Aziz Yıldırım çıkıp kaşar hakem istemiyorum genç çıtır hakem istiyorum dedi. çıtır çıtır yiyelim kendilerini demeye getirdi. kim çıkıp da karşısına karşıt görüş ifade etti. ben şahsen bizim başkanın veya yöneticilerin çıkıp hakemler üzerinde oyun oynanmaması gerekir falan tarzında yüksek perdeden konuşmasını beklerdim, isterdim. bizimkiler susunca hakemler de bakıyor azizin  patron olduğu ortamda azizin dediklerini yaparız deyip son 2 maçta olduğu gibi penaltılar kırmızı kartlar icad ediyorlar. bence kazandığımız maçlarda bile aleyhimize hakem hatası varsa seçilmiş bir yöneticinin bunu sıklıkla ve sert bir üslupla dillendirmesi gerekir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aziz Yıldırım çıkıp kaşar hakem istemiyorum genç çıtır hakem istiyorum dedi. çıtır çıtır yiyelim kendilerini demeye getirdi. kim çıkıp da karşısına karşıt görüş ifade etti. ben şahsen bizim başkanın veya yöneticilerin çıkıp hakemler üzerinde oyun oynanmaması gerekir falan tarzında yüksek perdeden konuşmasını beklerdim, isterdim. bizimkiler susunca hakemler de bakıyor azizin  patron olduğu ortamda azizin dediklerini yaparız deyip son 2 maçta olduğu gibi penaltılar kırmızı kartlar icad ediyorlar. bence kazandığımız maçlarda bile aleyhimize hakem hatası varsa seçilmiş bir yöneticinin bunu sıklıkla ve sert bir üslupla dillendirmesi gerekir...
Şunu yapmak çok mu zor acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Ben bir kişi çıksın demiyorum bu kişi Fikret Orman olsun. Taraftar seviyor, güzel işler başarıyor, camiaya güvensin sadece. Taraftar grupları veya insanlar internet üzerinden birlik oluyor bizim basın sözcümüz sanki suçlu bizmişiz gibi garip yorumlar yapıyor. Fulya Davası oluyor insanlar bir şeylerin peşinde bunları kovalamayın Beşiktaş zarar görür deniyor. Şimdi durum böyleyken ben ne diyebilirim ki? 
bir şey deme zaten davrandığın gibi davran yaptığın yanlış değilki.
sadece fazla uçta yaşıyorsun dengeyi kuramıyorsun. Burda bizde öyle pozisyona düştükki
sanki kimseye eleştiri izni vermiyoruz yönetimin davullarını çalıyoruz havasında herkes
ama burda doğru yapılan hiç bir muhalefete hayır demedik bu güne kadar ama öyle saçma sapan şekilde eleştiriliyorki
hep nedense savunur durumda kalıyoruz. Mesela sen buraya üye olduğundan beri yönetim eleştirirsin peki bu güne kadar
hiç bunu engelledikmi her hangi bir mesajını eleştirdiğin için sildikmi ama en çokta bizim sizi engellediğimizi söyleyen sensin
ama işin aslına bakarsan o kadar çok saçma şey oluyorki gerçekten eleştirilmesi gereken şeyleri eleştirmeye imkanımız
olmuyor sürekli savunur pozisyonda bırakılıyoruz. Fikret Ormana laf söyletmiyormuşum ama kimsede demiyor ben burda yıldırım demirörenede aziz yıldırımada laf söyletmem hakaret ettirmem neden sadece Fikret orman gözünüze batıyor Başkanı daha fazla savunuyor görünmem normal çünkü sürekli ondan bahsediliyor.
Genede şanslıyım ya Demirörenden fazla bahsedilseydi bu sefer adım demirörenciye çıkacaktı :o_o:

Çevrimdışı laoban

Ya şurda, onu tokatlariz bunu pataklariz yer zaman önemli değil kafasindakileri anlamak mümkün değil. Adam senin ertelenen maçlarını fener derbisi öncesine koymak istiyor. Darma duman olmuş tsye zaman veriyorsun toplasın diye. Yönetimden hala ses yok. Ben çoktan federasyona o binanın önündeki bayrak direklerini monte etmiştim .

Çevrimiçi Necmi

bırak kardeşim biri yılanın başını eziyorsa kurtarmaya çalışma çünkü kurtardığında ilk iş seni sokmak olur
yılan yılandır. mümkünse eline taş al bir tanede sen patlatki dirilmesin kaçarsada senin üzerine gelmesin sendende korksun

Çevrimdışı aykut.celenk

Senelerdir Aziz ile alakalı söylenmeyen cümle kalmadı bu adam zembillemi indi de bu güç var elinde
Adam gücünü camiasından alıyor biz ne zaman kendi başkanımıza bu gücü verdik ki masaya yumruk vur diyoruz.
Taraftar olarak hep biz kendi başkanımızı yönetimi eleştirip duruyoruz.

Çevrimdışı halvetifarazi

Fikret orman şampiyonluğun sadece sahada kazanılmadığını anlayacak, anlayacak da geç olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 2 haftadır böyleyim yemin ederim..

"Dalga mı geçiyosunuz be !"

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bırak kardeşim biri yılanın başını eziyorsa kurtarmaya çalışma çünkü kurtardığında ilk iş seni sokmak olur
yılan yılandır. mümkünse eline taş al bir tanede sen patlatki dirilmesin kaçarsada senin üzerine gelmesin sendende korksun

bu söylediğinizi yapan bir yönetimimiz var da ben mi görmüyorum? bizim yönetim ne sizin dediğinizi ne benim dediğimizi yapmadığı için hakemlerde diyorki "patron aziz yıldırım" sonrada gelsin penaltılar kırmızılar... yazımın sonunda ben de yılanı ezeceksek biz ezelim neden başkalarının ezmesine müsade edip yılan sadece ondan korksun demeye getiriyorum. hatta kazanırken dahi sürekli yılanları ezelim korku imparatorluğu inşaa edelim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence bu adam iz bırakacak kulüpte. Sıfata bahale. Dua edelim olumlu bir iz olsun. :biggrinking:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senelerdir Aziz ile alakalı söylenmeyen cümle kalmadı bu adam zembillemi indi de bu güç var elinde
Adam gücünü camiasından alıyor biz ne zaman kendi başkanımıza bu gücü verdik ki masaya yumruk vur diyoruz.
Taraftar olarak hep biz kendi başkanımızı yönetimi eleştirip duruyoruz.
Başkana Demirören e hesap sor diyen kimdi? Nantes taraftar grubu mu?
Pafla çıkıcam diyip çıkmayan başkan Abramovicti zaten, senelerdir bizi doğrayan hakemlerin halen bize atanmasına ses çıkarmayan başkan da Fiorentino Perez, tüm takımını yabancı kuralını göre koyan ama ilk fırsatta kaldırılmasına karşın tek bir kamuoyu oluşturmayan en azından bunun karşılığında bir fayda sağlamayan Başkan'da başkasının başkanıydı zaten. Bunlar gibi onlarca örnek var. Bunlar olduğunda camia bir ses bekledi, biz bireysel olarak gidip basın bildirisi mi yapacağız Federasyon binası önünde, yediğimiz tazyikli suyla kalırız. Siz sonuçtan girişe gitmeye çalışıyorsunuz ama işler öyle değil, giriş gelişme olmadan sonuç olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence bu adam iz bırakacak kulüpte. Sıfata bahale. Dua edelim olumlu bir iz olsun. :biggrinking:

buda karizma :)