2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12600810 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sinan Engin ne kadar iyimser. Adam çıkıp iki haftadır penaltılar ile footbol oynamadan 6 puan alıdı diyemiyor. Beşiktaş çok büyük takım diyor ya hu onu biz de biliyoruz. Bunlar olur penaltılar verilir felan diye konuşuyor.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı genki1914

lisans nasıl çıkmıyor 17 şubat'ta oynanacak ts maçı ?
ertelenen maça kadar çıkması gerekiyordur belkide o yüzden
Guti14

Çevrimdışı f_madida

Sinan Engin ne kadar iyimser. Adam çıkıp iki haftadır penaltılar ile footbol oynamadan 6 puan alıdı diyemiyor. Beşiktaş çok büyük takım diyor ya hu onu biz de biliyoruz. Bunlar olur penaltılar verilir felan diye konuşuyor.

Sinan Engin'e kaldiysa Besiktas'i savunmak zaten o is bitmis....Aziz baskanim aziz abim diye yalamadik bir taraf birakmayan ne idugu belirsiz adamin teki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya bırak şu fenerliyi.

Odasına girip bütün gün fashion TV'yi izleyen adam.

Günah'ım kadar sevmem.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Oyuncu analizleri yapiyodu burada birileri simdi hatirlayamiyorum. Alexis nasil topcudur onceki sayfalari okumaya firsat bulamadim. Eger varsa yapilmis bi analiz kacinci sayfalarda bulabilirim?

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beyler rahat olun fenerin üzerinde cok fena baskı var macımızın eksik olması onları rahatsız ediyor birde üzerine bu transferler iyice gergin bir durumları var haftaya fener patlar böyle penaltıyla bir sıfırlarla sürmez.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı f_madida

umarım öyledir ama lisanslar çıkmamış o yüzden lisans kuralları gereği oynayamıyorlarmış

Lisans niye cikartilmamis o da ayri soru tabi? Bu adam transfer oldu, imzayi atti, niye cikartmiyorsun lisansini? Simdi detayi bilmiyoruz ama sirf lisans ise konu bu yonetimin isguzarligi olur. Nasil olsa bu mac oynamayacak diye adamin lisansini cikartmadilarsa boyle kaliriz. Peki ya tolga ve gunay onumuzdeki haftalarda sakatlanirsa ne olacak mesela, boyko kadrodayken paf takimi kalecisiyle mi cikacagiz maca? 
The world is better in black and white, and red.

Oyuncu analizleri yapiyodu burada birileri simdi hatirlayamiyorum. Alexis nasil topcudur onceki sayfalari okumaya firsat bulamadim. Eger varsa yapilmis bi analiz kacinci sayfalarda bulabilirim?

http://haber.besiktasarena.com/alexis-ruano-delgado-kimdir.html

Çevrimdışı BelekKartaLı

Hırçın sert bir sezonda en az bir direk kırmızı 7-8 arası sarısı var ama kemik gibi olduğundan görev adamı forvetlerin cekineceği bir tip düşün ispanyada o kadar iyi hücüm futbolcusu varden burada iyi iş yapar.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

http://haber.besiktasarena.com/alexis-ruano-delgado-kimdir.html
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kalyoncu

Boş beleş fenerlinin önde gideni yetersiz₁ adam.Beşiktaşlı birini arıyosanız ali ece futbol bilgisinede hayran kalırsınız m.gladbachıda seversiniz başka kale alınacak adam yok güzel ülkemde belki biraz mehmet demirkol

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı genki1914

Lisans niye cikartilmamis o da ayri soru tabi? Bu adam transfer oldu, imzayi atti, niye cikartmiyorsun lisansini? Simdi detayi bilmiyoruz ama sirf lisans ise konu bu yonetimin isguzarligi olur. Nasil olsa bu mac oynamayacak diye adamin lisansini cikartmadilarsa boyle kaliriz. Peki ya tolga ve gunay onumuzdeki haftalarda sakatlanirsa ne olacak mesela, boyko kadrodayken paf takimi kalecisiyle mi cikacagiz maca?
bunları bende çok merak ediyorum bekleyip göreceğiz dediğin gibi olduysa isguzarlık tabikide başka açıklaması olamaz ama başka bir sebebi varda çıkarılmadıysa bişey diyemeyiz
Guti14

Çevrimdışı murat

Hırçın sert bir sezonda en az bir direk kırmızı 7-8 arası sarısı var ama kemik gibi olduğundan görev adamı forvetlerin cekineceği bir tip düşün ispanyada o kadar iyi hücüm futbolcusu varden burada iyi iş yapar.
getafeyi ve alexis i hiç seyretmedim ama orta sıra takımı ve doğal olarak barca real atm sevilla vs dalga dalga üstüne geliyor.bu kart miktarı bir miktar fazla olmakla beraber beşitaşta oynayacak olmasını göz önüne alırsak daha düşük kart görecektir.

getafeyi ve alexis i hiç seyretmedim ama orta sıra takımı ve doğal olarak barca real atm sevilla vs dalga dalga üstüne geliyor.bu kart miktarı bir miktar fazla olmakla beraber beşitaşta oynayacak olmasını göz önüne alırsak daha düşük kart görecektir.

valla bence abi rhodolfo yada ersan 2'sinden birini kesicek ben öyle düşünüyorum.

Çevrimdışı murat

valla bence abi rhodolfo yada ersan 2'sinden birini kesicek ben öyle düşünüyorum.
bir takıntım yok hangisi iyiyse o oynasın.ersanı önde görüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arasın kiralanma durumu ne oldu ? transfrmrkt'e göre bizim kadroda da

bir takıntım yok hangisi iyiyse o oynasın.ersanı önde görüyorum.

alexis ersan'dan daha iyi gözüküyor istatistikleri ispanya ligine göre bakalım artık abi hakeden oynasın.

Çevrimdışı atalay

Boyko ve Alexis, Trabzon ve Mersin maçlarında oynayamaz.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 00:15:58 atalay ]

Çevrimdışı GörkemGörkem

Boyko ve Alexis Trabzon ve Mersin maçlarında oynayamaz. Konuşulmuş, söyleyeyim.

Bugün TV de yeni transferler oynayabilir denmisti.  :alala:
Hatta daha önce aynısı fener-rize macında olmus ve ertelenen macta o sıra takımda olmayan nobre transfer edilip oynamıs ve gol atmıstı dendi.

Çevrimdışı talha

Boyko ve Alexis, Trabzon ve Mersin maçlarında oynayamaz.

Merak ettiğim buydu tahmin ediyordum
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı zivkovic

Alexis bizim Urfalusi miz olacak bence çok kanım ısındı adama

Çevrimdışı atalay

Merak ettiğim buydu tahmin ediyordum
Bugün TV de yeni transferler oynayabilir denmisti.  :alala:
Hatta daha önce aynısı fener-rize macında olmus ve ertelenen macta o sıra takımda olmayan nobre transfer edilip oynamıs ve gol atmıstı dendi.

Malum sezonda Nobre işini illegal hallettiler. Lisansı çıkmadığı için oynayamaz. Madde çok açık.

Çevrimdışı Gokhan_1903

iyide biz bu boykoya neden lisans çıkarttırmadık bu kadar uzun mu sürüyor bu iş