2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874360 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biliç hala renkli hayranlığına devam ediyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bakiyorum herkes Boyko yu benimsemiş :icool:
ospinayı tercih ederdim ama Boykoda oldukça iyi bir kaleci neden benimsemeyelim.

Çevrimdışı Kemal

Belkide adaptasyon sorunu yaşayıp puan kaybedecektik aleyhimize değil lehimize oldu kim bilebilir. Gerçek olan tek bir şey var oda çıkıp takir takir yenmemiz gerektiği . Bunu yapabilecek guctemiyiz evet. Benim tek korkum kaleydi hatırlayın akhisar maçını . Allaha Şükür o sorunda kalmadı .

Çıkıp şampiyon olsunlar .

Çevrimdışı Kemal

Biliç hala renkli hayranlığına devam ediyor. :bandit:

Burdaki hala yi gorevdeyken soledigimizde kiziyorsunuz abi , 1 şampiyonluk 1 de fb cezaliyken 2. Olup direk cl biletimizi yedi , hastalık vucuttayken öldürmek gerekli bizde kalıcı hasar bırakıp başka bedende rahatsızlık veriyorken söylemek biçare değil @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Burdaki hala yi gorevdeyken soledigimizde kiziyorsunuz abi , 1 şampiyonluk 1 de fb cezaliyken 2. Olup direk cl biletimizi yedi , hastalık vucuttayken öldürmek gerekli bizde kalıcı hasar bırakıp başka bedende rahatsızlık veriyorken söylemek biçare değil @Necmi
Dere geçerken at değiştiremeyeceğimize göre yıpratmanın manası varmı.
zaten tepkileri lig bitene kadar engelledik sonrasında bir müdahalemiz oldumu.
Peki devre arasında biz eleştirdiğimizde geçen sene neden karşı geldi burda herkes
hatırlıyorsan haber bile yapmıştık devre arası transfer yaptırmak istemiyor diye
yoksa ciddi transferler yapılacaktı.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

bir sonraki maçımız 7 şubatta ve şaka gibi 6-7 şubatta İstanbul da yoğun karlı sistem bekleniyor :bawling:

Çevrimdışı blackeagle35

Geçtiğimiz sezon Fb maçından sonra Bilic gönderilmeli yoksa şampiyonluk gidecek dediğimizde çoğunluk karşı çıkmıştı,zaman bizi haklı çıkardı..Ki öncesinde çoktan gönderilmesi gereken zamanlar olmuştu..

Maçlar ertelendi şuan için bizim adımıza olumsuz gibi görünse de bugün deplasmanda gelecek bir beraberlik bizi liderlikten edebilcekken maç oynanacağı zaman bir beraberlik bize liderlik getirebilir..Başakşehir maçı çok kritik olacak burada..Fenerbahçe,Antalya deplasmanında puan kaybederse maç eksiğiyle lider bile olabiliriz..

Çevrimdışı cursedofdragon

gelmedi mi daha bu alexis  :alala:

Çevrimdışı Kemal

Dere geçerken at değiştiremeyeceğimize göre yıpratmanın manası varmı.
zaten tepkileri lig bitene kadar engelledik sonrasında bir müdahalemiz oldumu.
Peki devre arasında biz eleştirdiğimizde geçen sene neden karşı geldi burda herkes
hatırlıyorsan haber bile yapmıştık devre arası transfer yaptırmak istemiyor diye
yoksa ciddi transferler yapılacaktı.

O at bizi derede boğdu abi . Ama haklısın bak bunu unuttum ben transfer istemiyor diye haber yapmistiniz ve burdaki çoğu kesim tarafından kabullenmemisti haber , doğrusun bu konuda.

Velhasıl kelam , totos totosluguna devam ediyor aklı fikri burakta emenikede bizim transfer edeceğimiz futbolcularda.  Tolgay iyilessin ilk Salça olacağı aklını karistiracagi Tolgay dir , alintilarsiniz zamanı gelince.

@Necmi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

gelmedi mi daha bu alexis  :alala:

Uçağı rötarsız indiyse 10-15 dkya fotorafları düşer :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

Adam ne gizemli anasını satim nasıl geldi ne zaman geldi ne zaman bindi ne zaman indi kimsenin haberi yok adam futbolcu değil kaçak tarihi eser sanki. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

mersin maçını ligin sonuna atsınlar.trabzon maçını  bu  salı çarşamba  veya perşembe hava ne zaman düzelirse oynayalım.

Çevrimdışı eski inönü

içten içe yönetimin tff'ye sert tepki vermesini istesem de sakin kalmaları bence dogru tavır. Çünkü ortamın gerilmesi tarihte her zaman bize kaybettirdi, biz kaldıramıyoruz. Ortam gerilirse, seviye düşerse kazanan hep aziz yıldırım olacaktır. Biz sadece ve sadece işimize odaklanmalıyız. Yönetimin de görevi bu odaklanmayı saglamaktır. Hep daha sakin, hep daha bilinçli  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir sonraki maçımız 7 şubatta ve şaka gibi 6-7 şubatta İstanbul da yoğun karlı sistem bekleniyor :bawling:
o da ertelenir  :kop: :kop:

SON DAKİKA: Yeni transferimiz Alexis Delgado İstanbul'da!

gelmiş gelmiş :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hoşgeldin Alexis, umarım faydalı olur.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orayı yakında yıkarlar.. :kop:
:kop: :kop:
Valla abi Boyko firca atmis cok acik resimler atiyor diye , Daha dikkatli ol demiş :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı genki1914

yeni transferler mersin ve trabzon maçında oynayamıyormuş Metin Albayrak diyor böyle şey mi olur kardeşim hadi mersin maçını anladım başlamıştı Ts ?  :s20:
Guti14

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA: Yeni transferimiz Alexis Delgado İstanbul'da!

gelmiş gelmiş :D

:ishock: :ishock:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yeni transferler mersin ve trabzon maçında oynayamıyormuş Metin Albayrak diyor böyle şey mi olur kardeşim hadi mersin maçını anladım başlamıştı Ts ?  :s20:

mersin maçında tamamda ts macında oynuyabilir yeni oyuncularımız.

Çevrimdışı genki1914

mersin maçında tamamda ts macında oynuyabilir yeni oyuncularımız.
ben yöneticinin dediğini diyorum kardeşim
Guti14

ben yöneticinin dediğini diyorum kardeşim

yanılıyor olabilir dalgınlığına gelmiştir.

Beyaz Tv açın oyuncumuzu göstercekler.

Çevrimdışı genki1914

yanılıyor olabilir dalgınlığına gelmiştir.
umarım öyledir ama lisanslar çıkmamış o yüzden lisans kuralları gereği oynayamıyorlarmış
Guti14

umarım öyledir ama lisanslar çıkmamış o yüzden lisans kuralları gereği oynayamıyorlarmış

lisans nasıl çıkmıyor 17 şubat'ta oynanacak ts maçı ?