2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897353 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her adı çıkana kesin bi çamur atma çabasında olanlar var gerçekten çok ilginç.

Çevrimdışı ahmetserdar

Takımda sosa'nın yedeği oğuzhandır kabülü var ancak, özellikleri itibari ile oyunun yönünü çabuk ve çok rahat değiştirmesi,  topu saklaması,  ayağından istediği anda hızlıca çıkarabilmesi yönü ile oğuzhan kadar ancak, kaleyi gördü Mü ivmeli ve isabetli şutlar atabilmesi ile rakipsiz olması münasebetiyle   tartışmasız Tolgay'dır diyorum.
Ön libero için yeteri kadar dirençli olmaması ayrı mevzu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her oyuncuya sallamak ne güzel şey tutmazsa ben demiştim , tutarsa ses soluk yok.

Çevrimdışı uğur07

Yalnız Kerim çok rahat adam eksiltebiliyor, bu konuda belki ligin en iyisidir. Eksik yönü futbol zekası.

Aras yerine Kerim'i 2 yıl kiralamak daha mantıklı olabilir. Hollanda liginde rakip 11'i çalımlayıp topla kaleye girer Kerim.
Haklisin kolay adam geciyor da bunun bize bi faydasi yok. Benim hosuma gidiyor. Gerisi onemli degil diyorsan bilemem. Adami gecip orta yapiyorsa ara pasi atiyorsa amenna.
Ama benim gördüğüm bi adami geciyor. Ikincisini de gecmeye calisiyor. Gecemeyip kaptiriyor veya topa yapisiyor. Bizim en buyuk avantajimiz akici oyun hız o yuzden kerim tosic serdar franco milosevic veli gibi adamlar siritiyor.

Çevrimdışı Erkan Topcu

Serdar alınırsa çok büyük kazık olur
neden kazık olsun kı ersan satılacagı ıcın serdar alınıyo daha ucuza hem gencını hemde ıyısını alıyosun

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/681853368948670465

İlk Haber kartalı yazmış, 1 ay önce filan ilgimiz varmış zaten.

Gizli yürütüldüyse bu iş olur gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZORBEY

Her oyuncuya sallamak ne güzel şey tutmazsa ben demiştim , tutarsa ses soluk yok.

serdar aziz beğendiğim bir oyuncu, ve bize faydalı olabileceğini düşünüyorum, ama şunuda biliyoruz ki` serdar asla bir ersan olamaz cünkü para ve kariyer icin oynamak ile tuttuğu takımda yürekten oynamak arasinda dağlar kadar fark var. işte bu yüzden ersan gidecekse eğer serdar gelmesin. ama ersan kalacaksa buyursun serdar da gelsin bu benim görüşüm.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı talha

Serdar'ı tüm milli maçlarda hep beraber izledik. Sanki ne olduğunu bilmiyoruz. Allah aşkına Bursa'dan giden hangi adam iş görmüş Serdar görecek? Serdar yılın kazığı olur. Aha da buraya yazıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Bursaspor para sayumayı bilmiyor galiba 10 m € nedir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

neden kazık olsun kı ersan satılacagı ıcın serdar alınıyo daha ucuza hem gencını hemde ıyısını alıyosun

Serdar Ersan'dan iyi değil. Sadece iyi gözüküyor o kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bursaspor para sayumayı bilmiyor galiba 10 m € nedir.
bir sıfır fazla koymuşlardır 1 m € dur o  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Fikre tbaşkan Erdal t.'ya  10 m €versin bursayı alırlar

Çevrimdışı firewater

Bizim başkan ve 10milyon hahahaaaa
Adam kaleciye 3,5verdim diye uykusu kaçmış.

Çevrimdışı karakartalım

Bu yabancı kuralı ebedi değil ayrıca serdar atletik ve kafa toplarında iyi zamanlaması olan bir türk pasaportlu milli  stoper euro 2016da takımda olursa talibi acayip artar ama erşanin gitmesi kısa vadede sıkıntı olur defans çok kolay bozup yapilanmaz ama serdar gelirse hazır gelecegi de aşikar 3milyona biter se büyük başarı takımda her daim rakiplerimizden iyi yedek veya as yerli bulundurmak bir adım önde tutar bizi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ZORBEY

BURSASPOR başkanı canlı yayında şuanda.. SERDAR aziz satılık değildir diyor. beşiktaş ın da teklifi yok olmadı diyor..

Çevrimdışı cursedofdragon

Serdar'ı tüm milli maçlarda hep beraber izledik. Sanki ne olduğunu bilmiyoruz. Allah aşkına Bursa'dan giden hangi adam iş görmüş Serdar görecek? Serdar yılın kazığı olur. Aha da buraya yazıyorum.

tamam rahat et beyaz tv de bursaspor başkanı ali ay satmıyoruz kesinlikle dedi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu Alexis Delgado işi ne oldu? Kesin geldi mi? Belki ondan vazgeçilmiştir.

Çevrimdışı can1903

Bursa başkanı satmıyoruz diye açıklama yaptı

Çevrimdışı Erkan Topcu

Serdar Ersan'dan iyi değil. Sadece iyi gözüküyor o kadar.
fıkrıne saygım var ama serdar hem genc hem ersana gore daha sert daha hızlı vede hava toplarında daha ıyı sonucta ersanın satısından cıddı bı para gelecek ve bu gelen parayla hem serdarı alacaksın hemde boyko ya verdıgın bonservıs ucretını karsılayacaksın ben gayet mantıklı vede dogru buluyorum

Çevrimdışı can1903

Başkan sen Douglası beğenmedın, Serdarı beğenmiyorsun, Boykoyu beğenmiyon, Alexisi beğenmiyorsun anlayamadım kimi alıcaz Ramosu mu  :bawling:

Çevrimdışı talha

BURSASPOR başkanı canlı yayında şuanda.. SERDAR aziz satılık değildir diyor. beşiktaş ın da teklifi yok olmadı diyor..

İsabet olur gelmesin. Satmasınlar falan bize.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Takımda sosa'nın yedeği oğuzhandır kabülü var ancak, özellikleri itibari ile oyunun yönünü çabuk ve çok rahat değiştirmesi,  topu saklaması,  ayağından istediği anda hızlıca çıkarabilmesi yönü ile oğuzhan kadar ancak, kaleyi gördü Mü ivmeli ve isabetli şutlar atabilmesi ile rakipsiz olması münasebetiyle   tartışmasız Tolgay'dır diyorum.
Ön libero için yeteri kadar dirençli olmaması ayrı mevzu.

O zaman biraz özlem giderelim.

Çevrimdışı firewater

Fener alır serdar azizi. Bizim baskan hayatta okadar para vermez.

Çevrimdışı talha

fıkrıne saygım var ama serdar hem genc hem ersana gore daha sert daha hızlı vede hava toplarında daha ıyı sonucta ersanın satısından cıddı bı para gelecek ve bu gelen parayla hem serdarı alacaksın hemde boyko ya verdıgın bonservıs ucretını karsılayacaksın ben gayet mantıklı vede dogru buluyorum

Valla Ersan'ın bize gelmeden önce ki zamanlarını hatırlıyorum. Siz de hatırlıyorsunuzdur. Adam harikaydı. Sanki bu ligden değildi. Sonrası malum. Açıkcası Ersan'dan artısı belki biraz hızı biraz da pasörlüğüdür. Hem adam kaçırıyor, hem pozisyonları sıkıntılı hem de 25 yaşında gelecek. Açıkcası nerden bakarsam bakayım bulmuyorum ben Serdar'a emanet falan edemem Şampiyonluk yolunda.

Çevrimdışı ZORBEY

ortaya attıkları serdar aziz transfer görüşmesi tamamen menejerlerin fiyat arttırma oyunuymuş.. belliki süperlig den serdar aziz ile ilgilenen başka kulüpler var ki ortalığı karıştırıyorlar, yada farklı acıdan bizim oyuncuların kafasını karıştırmak amacları.!