2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903276 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Başkan'ın açıklamasına bakarsak kiralık gidecek. Ancak sanırım Atletico anlaşmaya çalışıyor yasak ile ilgili.

2 kriter var.

İlki biz Töre'yi şimdi satarsak buradan gelecek 16 milyonu yazın transfer bütçesi olarak kullanabilecek miyiz.

İkincisi Atletico şimdi bize kiralarsa yazın bu adamı oynatabilecek mi yasaktan ötürü.

cagri yazin bu ffp cezasina cok bakmistim. cezada bonservis net gelir ve giderin sezonluk olarak hesaplaniyor. muhasebeden tam anlamiyorum ama eger torenin bonservisini vadeli olrak yeni sezon acildiginda alacak gibi anlasirsak sanirim o parayi yazin kullanabilirz.

atm ise kiralik oyuncularini geri cagirip takiminda oynatabiliyormys ceza suresince.ceza aciklandiginda guvendigim bir yorumcu soylemisti tore olayi daha yokken
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 17:14:42 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Blacking

17 milyon euro / Gelecek satıştan %20 pay ve kulübümüzde sezon sonuna kadar kiralık kalması

Şu an için masadaki rakamlar ve detaylar Gökhan Töre için

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları

Her oyuncu değerini bulduğunda satılmalı çok sevdiğimiz demba ba bize büyük örnektir. Fernande ise kötü bir örnek olarak kalacaktır. Harika bir iş bence bu fiyat hiç az değil arkadaşlar geçen seneki töre ile bu sene arasında fark var kiralık olarak kalmasıda ayrı güzel şampiyonluğu görmeden gitmesini istemem.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Türkay

Ziyech, zu Porto @Çağrı

https://twitter.com/RQ7CAN/status/690544906255884289

Töre'yide sattırmayacağız.

Aynen sattırmayacağız :D Satılsa bile en azından sezon sonuna kadar kiralık da olsa takım da tutturacağız  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı f_madida

Tore'den gelen parayla ne olacak biliyor musunuz? Hicbir sey! Herkes fantaziler yapmis kafasinda ama 17 degil 27 milyon dahi alinsa o paranin 7-8 milyondan fazlasi transfere gitmez..

Ayrica bu hamle diger kaliteli oyuncular icin de bir sinyaldir, biz kaliteli oyuncuyu elimizde tutamayacak kadar ufak bir klubuz demektir..Mesela Gomez yerinde olsam derim ki: "Madem bu adamlar basarili olmak yerine degerlenen oyuncularini satma pesinde o zaman benim de burada bir sene daha kalmama sebep yok, giderim Atletico Madrid ayarinda bir takimda oynarim ne isim var Besiktas'ta"...Hatta goreceksiniz sezon sonu Oguzhan da gidecek cunku Besiktas camiasina batiyor kaliteli oyuncu, fazla geliyor. 

Sorsan bir de Avrupa'da basari istiyoruz derler. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Scout

7-8 Milyon € ' ya Töreyi Atletico Madride 2 Yıllık Kiralasak Nasıl Olur  :icool:
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Töre satılacaksa devre arası bitmeden bir kanat ve sol bek transferi kesin yapmalıyız.

Yazın kullanamıyoruz bu parayı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Kuarejma Antalya kamptaki röportajında, 7 numara forma için şunu demişti  '' Önemli değil , Töre Avrupada büyük bir kulube transfer olur bende 7 numarayı geri alırım '' ,  bu da tarihe not düşülsün ne zamandır böyle bir durum var  :icool: :D :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen sattırmayacağız :D Satılsa bile en azından sezon sonuna kadar kiralık da olsa takım da tutturacağız  :bandit:
Toreyi suan satmak Hata olur bunu yönetim de farkimda zaten bu yuzden satip kiaralik olarak bizde kalmasını istiyor yönetim

Atleticonun şartlarımızi kabul ettigi hatta sonraki satistan pay alacağımizda söyleniyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 17:20:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
cagri yazin bu ffp cezasina cok bakmistim. cezada bonservis net gelir ve giderin sezonluk olarak hesaplaniyor. muhasebeden tam anlamiyorum ama eger torenin bonservisini vadeli olrak yeni sezon acildiginda alacak gibi anlasirsak sanirim o parayi yazin kullanabilirz.

atm ise kiralik oyuncularini geri cagirip takiminda oynatabiliyormys ceza suresince.ceza aciklandiginda guvendigim bir yorumcu soylemisti tore olayi daha yokken

Mantıklı geliyor düşününce ki zaten sorun olursa bence vermezler kullanamayacaksak bir anlamı kalmıyor satışın yazın sadece Sosa ve Ersan'dan gelecek para ile Şampiyonlar ligi için donanmak zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

şu an yerimde duramıyorum o derece heyecanlı zamanlar....

arkadaşlar bu Luca Mattiacci kimdir biriniz yazsın lütfen

en son gelen twiti gözlerime inanamıyorum

Gokhan Tore - Done deal with Atletico for next 4 years. 17M€ including salary. On loan to Besiktas for next 6 months and 25% of future sale.

Çevrimdışı f_madida

Toreyi suan satmak Hata olur bunu yönetim de farkimda zaten bu yuzden satip kiaralik olarak bizde kalmasını istiyor yönetim

Atleticonun şartlarımızi kabul ettigi hatta sonraki satistan pay alacağımizda söyleniyor

Yahu kiralik kalsa ne oynayacak, oyuncuda motivasyon mu kalir ? Adam 6 ay sonra burada olmayacagini biliyor.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı LuceGel

Tore'den gelen parayla ne olacak biliyor musunuz? Hicbir sey! Herkes fantaziler yapmis kafasinda ama 17 degil 27 milyon dahi alinsa o paranin 7-8 milyondan fazlasi transfere gitmez..

Ayrica bu hamle diger kaliteli oyuncular icin de bir sinyaldir, biz kaliteli oyuncuyu elimizde tutamayacak kadar ufak bir klubuz demektir..Mesela Gomez yerinde olsam derim ki: "Madem bu adamlar basarili olmak yerine degerlenen oyuncularini satma pesinde o zaman benim de burada bir sene daha kalmama sebep yok, giderim Atletico Madrid ayarinda bir takimda oynarim ne isim var Besiktas'ta"...Hatta goreceksiniz sezon sonu Oguzhan da gidecek cunku Besiktas camiasina batiyor kaliteli oyuncu, fazla geliyor. 

:claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gokhan Tore - Done deal with Atletico for next 4 years. 17M€ including salary. On loan to Besiktas for next 6 months and 25% of future sale.

Eğer anlaşma buysa çok çok başarılı bir anlaşma olmuş :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı laoban

Toreye 17 as diyenler ya saymayi bilmiyor , yada futboldan anlamıyor. Eğer yönetim böyle birşeyi başarabilirse kahraman olurlar. Törenin max ederi bence 7-8 milyon oda fit olur profesyonel bir yaşantı sürerse . Şu hali ile 5 bile zor diyorum .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 17:28:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Böyle mantık olur mu? Değerlenen oyuncusunu satan takım küçük takım mı oluyor?

Bunu yıllardır yapan Porto, Ajax, Psv ne kaybettiler de biz zamanında değerlenenleri satmadan ne kazandık? Bu akışkan bir süreçtir. Gidenin yerine yenisini koyup bir de kar elde ediyorsan asıl o zaman büyüyorsun demektir.

Bu mantık ile baksaydık Ba'yı satıp ondan daha iyi olan Gomez'i alamazdık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Samet_

Yahu kiralik kalsa ne oynayacak, oyuncuda motivasyon mu kalir ? Adam 6 ay sonra burada olmayacagini biliyor.
Bu açıdan düşününce kiralık kalmasından bile vazgeçtim komple tapusu bizde kalmalı.Yazın zaten satarız iyi paraya.Takımda bir sürü

çöp var onlar yollansın önce.Senelerce böyle bir takım bekledik şampiyon olursak zaten kara geçeceğiz maaş dengesi sağlandı kulüpte.Yazın

da en fazla iki oyuncu satılmalı satılanlardan biri töreyse ikincisi oğuzhan kesinlikle olmamalı

Bu adam İspanyol bi gazeteci abi, madridin yanılmıyorsam, duyumları tutuyor mu pek bilmiyorum o yüzden nasıldır güvenilirliği :alala:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mehmetthedum

İkileme olmuş...
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 17:32:07 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı yavvuzz

Böyle mantık olur mu? Değerlenen oyuncusunu satan takım küçük takım mı oluyor?

Bunu yıllardır yapan Porto, Ajax, Psv ne kaybettiler de biz zamanında değerlenenleri satmadan ne kazandık? Bu akışkan bir süreçtir. Gidenin yerine yenisini koyup bir de kar elde ediyorsan asıl o zaman büyüyorsun demektir.

Bu mantık ile baksaydık Ba'yı satıp ondan daha iyi olan Gomez'i alamazdık.
çok oturdu bu cevap kusura bakmayın ama adam haklı .

Çevrimdışı mehmetthedum

Transfer şartları yukardaki gibiyse:

* bonservis :17 m ero,
*17 milyonluk adamı yarim sezon kiralama değeri  bana göre en az : 3 m ero,
* bir sonraki transferden (40m diyelim) % 20  : 8 m ero

Bu hesaba göre aslında 28 m eroluk bir transfer yapmış oluyoruz.

Daha ne istiyonuz .yazın zaten gidecekti bu adam, yine yazın gidecek... keşke 12 ay transfer tahtası açık olsa...

Holebas istiyorum devre arasında... söylemiş miydim?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı karakartalım

Maddi kriz olmasa kimse gitmesini istemez töre gibi yetenekli isimlerimizin bu sene tek düşüncemiz şampiyonluk olmali töre genç oyuncu 24daha en az 2sene 15den aşağı düşmez zaten
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 17:31:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma 20 milyon

Fernandes 12 milyon

Köybaşı 8 milyon

Bunlar zamanında gelen teklifler kulübe. Tam 40 milyon euro. Satmadık. Karşılığında aldığımız başarı Uefa'da Top16 Atletico Madrid rezaleti. Ve sıfır bonservis.

Ederini bulan gider. Herkes kendini buna alıştırmalı bu bizim için fırsat. Böylece şu oyunculara karşı kurduğumuz aşırı duygusal bağdan da kurtuluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kendi futbolcusunu bu kadar gömen görmedim, ben de dahil.

Arda gibi gidip Türkiye'nin en iyi futbolcusu olunca değerini anlıyacaksınız Töre'nin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Transfer şartları yukardaki gibiyse:

* bonservis :17 m ero,
*17 milyonluk adamı yarim sezon kiralama değeri  bana göre en az : 3 m ero,
* bir sonraki transferden (40m diyelim) % 20  : 8 m ero

Bu hesaba göre aslında 28 m eroluk bir transfer yapmış oluyoruz.

Daha ne istiyonuz .yazın zaten gidecekti bu adam, yine yazın gidecek... keşke 12 ay transfer tahtası açık olsa...

Holebas istiyorum devre arasında... söylemiş miydim?

Aynen öyle müthiş bi başarı olur bizim için :ok:

Töreninde aynı oyununu sürdüreceğini düşünüyorum, Beşiktaşı yarı yolda bırakmak istemez!

-Mustafa Kemal Atatürk