2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904168 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Aksine çok iyi tanıyorum. İnstagram'dan Aras'ın resimlerindeki yorumlara bakarsanız görebilirsiniz ne demek istediğimi. Daha adam yeni ayak bastı denmeyen kalmamış.

Sizin kadar ılımlı bakamıyorum ama umarım dediğiniz gibi olur.
Bu ülkede israilli futbolcu oynadi yunan futbolcu oynadi kimse bir sey demedi kaldiki osmanli hosgorusu olan bir toplumumuz var. Eger Aras sacma sapan siyasi msglar vermezse hic sorun cikacagini snamiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ersoy

Aras'ın Rayo'ya kiralandığı kesin mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Bu ülkede israilli futbolcu oynadi yunan futbolcu oynadi kimse bir sey demedi kaldiki osmanli hosgorusu olan bir toplumumuz var. Eger Aras sacma sapan siyasi msglar vermezse hic sorun cikacagini snamiyorum.
adam istanbullu zaten neden desin bizimkiler kasıyor kendini adam top oynamaya geliyor buraya o zaman gekasta gelmeseydi adam Türkiyeden dışarı gitmiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aras'ın Rayo'ya kiralandığı kesin mi ?

evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bu douglas ve eren albayrak haberini okuyanlar nerden okuyor paylaşabilir misiniz?

Çevrimdışı Ersoy

evt
O zaman Tore gitmez. Ya da bence Aras gitmeyecek Tore gidecek.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

17 az atl madrid onu sonra fahiş rakamlara satar biz 20-25 arası satalım.
Az değil Töre'nin ederi bu kadar bile değil maksimum 12-13

Çevrimdışı Ersoy

17 gibi bir teklif varsa hemen satılmalı baya yüksek bir rakam.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada 1-2 sene sonra Aras'ı da iyi bir fiyata satacağımızı düşünüyorum. Kendisini çok beğenirim. Olcay'ın çalım atabilip top sürebilen cinsi.

Çevrimdışı zivkovic

Bu arada 1-2 sene sonra Aras'ı da iyi bir fiyata satacağımızı düşünüyorum. Kendisini çok beğenirim. Olcay'ın çalım atabilip top sürebilen cinsi.
Bence alınmamalıydı.Gökhan Töreyi satıyoruz 24 yaşına dün girdi.Yerine koyduğumuz adam 25 yaşında ve törenin başardıklarının hiçbirini başaramamış.Bizim şampiyonlar liginde daha da iyisine ihtiyacımız olduğu açıkken.Kerim Frei keser Aras'ı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence alınmamalıydı.Gökhan Töreyi satıyoruz 24 yaşına dün girdi.Yerine koyduğumuz adam 25 yaşında ve törenin başardıklarının hiçbirini başaramamış.Bizim şampiyonlar liginde daha da iyisine ihtiyacımız olduğu açıkken.Kerim Frei keser Aras'ı diye düşünüyorum.

Oyuncu satmazsan bu devran dönmez , sene sonu Sosa , Ersan , Gökhan gider kasaya 25 - 30 arası bi para girer bu parayla çok güzel nokta transferler yapılır 15 milyonda cebe kalır.

seneye bence sol bek ve ortasaha düşünüyorlar belki 1 oyuncu daha gelir 15 - 20 arası bi paraya 3 mevkiye çok kaliteli futbolcular alınır.

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim Frei şu hali ile hiç kimseyi kesemez ancak o bölgede oynayacak oyuncu kalmaz o zaman oynar ya da kupa maçlarında adamda oyun bilgisi sıfır. Tek yaptığı iş topa bakarak bilinçsizce dribling yapmak. Bu arada Aras'ı hiç izlemediğin açık bir şekilde belli.

Seneye kanatları en kötü Aras - Ben Arfa yap Töre-Olcay-Quaresma üçlüsünden aldığın verimin daha fazlasını alırsın gol-asist bakımından.

Çevrimdışı Ersoy

Biz Töre'yi alırken Töre böyle miydi ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Emiresg

tore bize geldiginde ne basarmisti. adam kariyerinin ilk golunu bizde atti. 17 milyon teklif gelmis simdi satmazsak fernandes gibi bedavaya gider. aras gayet iyi adamdir. senol hoca gecen sene bitmis volkan seni milli takima gonderdi, aras volkandan 10 gomlek daha iyidir. fiyatini bulan her adam satilir, yeterki scout ekibin saglam olsun.

Çevrimdışı zivkovic

Oyuncu satmazsan bu devran dönmez , sene sonu Sosa , Ersan , Gökhan gider kasaya 25 - 30 arası bi para girer bu parayla çok güzel nokta transferler yapılır 15 milyonda cebe kalır.

seneye bence sol bek ve ortasaha düşünüyorlar belki 1 oyuncu daha gelir 15 - 20 arası bi paraya 3 mevkiye çok kaliteli futbolcular alınır.
Oyuncu satılmasına karşı değilim ama seneye Şampiyonlar liginde bişeyler yapmak istiyorsak Töre yerine daha iyisini de koymalıyız.Yoksa Oğuzhan hariç seneye hepsi satılabilir bencede.

Çevrimdışı zivkovic

Biz Töre'yi alırken Töre böyle miydi ?

Tabiki böyle değildi.Ama Töre bize gelirken 21 yaşındaydı.Bizim artık seviye atlamaya ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye bir kanat daha lazım Olcay'ı ve Quaresma'yı yedek kulübesine atacak ve mutlaka Atiba'yı yedek kulübesine atacak bir Btb lazım. Kadro kalitesi böyle artar yoksa sadece gidenin yerine oyuncu alırsan daha çok yedek kulübünde Necip,Serdar,Pektemek tipi oyuncular oturur.

Seneye kanatlar Aras-Ben Arfa olsa en kötü Veloso veya Veloso tarzı bir oyuncuda alırsak hücum tarafı kusursuz olur.

Çevrimdışı Ersoy

Tabiki böyle değildi.Ama Töre bize gelirken 21 yaşındaydı.Bizim artık seviye atlamaya ihtiyacımız var.
Bende isterim daha iyisini ama Aras'ta da potansiyel var ve ucuz. İyi transfer yaptık bence.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncu satılmasına karşı değilim ama seneye Şampiyonlar liginde bişeyler yapmak istiyorsak Töre yerine daha iyisini de koymalıyız.Yoksa Oğuzhan hariç seneye hepsi satılabilir bencede.

Aras çok yetenekli bi oyuncu ve değeri kesinlikle bu değil belliki yaşadıgı sakatlıklar biraz onu yıpratığ piyasasını düşürmüş yok arası buralarda görmek için 7 - 8 milyonu gözden çıkarmak gerekirdi aras bizim sistemimizde Töre den daha çok skor yapabilir..

Gökhan çok yetenekli kesinlikle skoru her an değiştirecek ve BEŞİKTAŞ için önemli bi oyuncu belliki oda gitmek istiyor ve Atletico Madrid onun için bi fırsat kendini kanıtlayıp ordan sonraki durağı Arda gibi devler olabilir.

Çevrimdışı Savaş

Şundan iki sene evvel son 10 15 senede tek oyuncu satma başarımız Carew,McGregor ve Nihat'ken şimdi Gökhan'a gelen 17 milyonluk euro'luk yani 51 milyon TL'lik teklifi tartışıyoruz.

Gelişmeye bak :D

Çevrimdışı İrfan

Beyler Töre'nin gitme ihtimali benim de içimi burkmuyor değil açıkçası ancak, Fernandes mevzusundan sonra olaya bakışım değişti benim.

Biz 2 sene önce gelecek vaad eden gençler ile Sosa+Demba gibi özel adamlardan oluşan bir kadro kurduk ve henüz kupa kaldıramasalar da Oğuzhan, Töre, Frei, Cenk ile vedalaşmaya kendimizi hazırlayalım derim.

Şampiyonluk yaşamış olsa ve bu sene CL'ye adım atmış olsa Töre şu haliyle bugün 25M'di en az...

Önceki seneler olsa fahiş fiyatlarla takımda tutmaya çabalayabilirdik yabancı statüsü gereği ama şu an öyle şeylere gerek yok... Önünü de açmak lazım tadı kaçmadan piyasasını yakaladığı anda vermeliyiz.

Türkiye'den 35-40'a oyuncu vermek şu şartlar altında çok zor. Benim gözümde Töre çok özel bir adam mevkisinde ciddi anlamda gittiği takıma fark yaratacak biri.

İyi fiyatlar ile -Oğuzhan'ın 20+ bir değerde gideceğini, gitmesi gerektiğini düşünüyorum- bu çocukları güzel kulüplere yollayıp biz de Beşiktaş taraftarı olarak gurur duyarak seyretmeliyiz.

İyi oyuncuyu iyi fiyata verince kulüp batmıyor, uç bir örnek demeyin Porto'su Ajax'ı ortada.. Töre Ajax'tan çıksa en az 40-45'e giderdi ona da adım kadar eminim.

Maharet gelen parayı çevirerek yine gerek Almanya'dan gerek Hollanda'dan çocukları alıp şans verip parlatıp satarak bu düzeni lehimize çevirmeliyiz.

Tek isteğim bu ekibin ellerinde şampiyonluk kupasını görmek... Bir de keşke Euro 2016'yı bekleyip öyle verseler vereceklerse de... Töre orda uçarsa hem sevinip hem tüh demek istemiyorum  :)

Hayırlısı olsun diyelim...  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Para edeni satacaksın abi çok fazla duygusal olmaya gerek yok .

Çevrimdışı İrfan

Ayrıca mutlaka ama mutlaka sonraki satıştan % koydurmalıyız. Gerekirse 2 aşağı versinler ama bunu es geçmesinler. :money:
We are Electric..!