Beyler Töre'nin gitme ihtimali benim de içimi burkmuyor değil açıkçası ancak, Fernandes mevzusundan sonra olaya bakışım değişti benim.
Biz 2 sene önce gelecek vaad eden gençler ile Sosa+Demba gibi özel adamlardan oluşan bir kadro kurduk ve henüz kupa kaldıramasalar da Oğuzhan, Töre, Frei, Cenk ile vedalaşmaya kendimizi hazırlayalım derim.
Şampiyonluk yaşamış olsa ve bu sene CL'ye adım atmış olsa Töre şu haliyle bugün 25M'di en az...
Önceki seneler olsa fahiş fiyatlarla takımda tutmaya çabalayabilirdik yabancı statüsü gereği ama şu an öyle şeylere gerek yok... Önünü de açmak lazım tadı kaçmadan piyasasını yakaladığı anda vermeliyiz.
Türkiye'den 35-40'a oyuncu vermek şu şartlar altında çok zor. Benim gözümde Töre çok özel bir adam mevkisinde ciddi anlamda gittiği takıma fark yaratacak biri.
İyi fiyatlar ile -Oğuzhan'ın 20+ bir değerde gideceğini, gitmesi gerektiğini düşünüyorum- bu çocukları güzel kulüplere yollayıp biz de Beşiktaş taraftarı olarak gurur duyarak seyretmeliyiz.
İyi oyuncuyu iyi fiyata verince kulüp batmıyor, uç bir örnek demeyin Porto'su Ajax'ı ortada.. Töre Ajax'tan çıksa en az 40-45'e giderdi ona da adım kadar eminim.
Maharet gelen parayı çevirerek yine gerek Almanya'dan gerek Hollanda'dan çocukları alıp şans verip parlatıp satarak bu düzeni lehimize çevirmeliyiz.
Tek isteğim bu ekibin ellerinde şampiyonluk kupasını görmek... Bir de keşke Euro 2016'yı bekleyip öyle verseler vereceklerse de... Töre orda uçarsa hem sevinip hem tüh demek istemiyorum

Hayırlısı olsun diyelim...