Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://haber.besiktasarena.com/denys-boyko-kimdir.html
https://twitter.com/krykurt1903/status/689919341110915073 tam @Yunus Emre Dökmeci nin beyendigi tarz oyuncu
Alexis'i Escude'ye benzetmek gibi bazı talihsizlikler olmuş ,daha önceki yorumlarda. Ne alaka ? demekten alamayacağım kendimi. Biri yavaş ,hanım evladı gibi top oynayan bomboş bir adamdı diğeri ise tam tersi agresif ve çabuk bir stoper. Üstelik adam La Liga oyuncusu. Hani ,Patagonya'dan gelecek birisinden bahsetmiyoruz ,dünyanın en gözde liglerinden birinde oynayan bir adamdan söz ediyoruz. Kaldı ki bu lig ,ülkemizde de binlerce futbolsever tarafından seviliyor ve takip ediliyor.Durum böyleyken ,kalkıpta Alexis ile Escude'yi bir tutmak ,yorum yapan kişilerin aslında Alexis'i hiç seyretmediklerini dolaylı yoldan da olsa itiraf ettiklerini gösteriyor.Beğenmezsiniz ,''Beşiktaş'ın işine yaramaz'' dersiniz ,ona eyvallah. Ama bunu ,o oyuncuyu hakikaten izlediyseniz söylemelisiniz. Yok ,izlememişseniz ,ama buna rağmen yorum yapıyorsanız ,ya trolsünüz ya da futboldan anlamıyorsunuz.
ooo alırım bi dal.. Ali Eren Beşerler'den sonra her an elinde samurai kılıcıyla çıkıp rakip oyuncuya saldıracağını hissettirebilen psycho killer bi stoperimiz olmamıştı. Arkadaş söz konusu açığı ziyadesiyle kapatacaktır.
Normalde forum gece bu kadar sakin olmazdı ama gün icinde herkes yoruldu hahahaha erken yattilar herhalde , milletin beyni yandi be kim nereye gitti ne oldu SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan 1 gün içinde amma olay oldu ha.. Oturduğum yerde dayak yemiş gibiyim.
Alexis bütün özellikleri karşılıyor. Transferin şifresini vermişim.
Yatmadan önce Gökhan Töre ile ilgili bir şeyler paylaşmak istiyorumAtletico yasak öncesi almak istiyor teklif ettikleri rakamda "17 milyon euro",başkan şimdi satalım ancak 6 ay bizde oynasın ve bonservisi peşin ödeyin teklifini sundu Atletico'ya. Peşin ödemeyi kabul ettiler ancak ve ancak UEFA kuralları gereği ancak özel bir izinle 6 ay bizde kiralık oynayabilir. Transfer yasaklarından dolayı17 milyon euro peşin rakam kulübümüz açısından çok çok iyi ancak ben devre arasında satılacağını düşünmüyorum. Ne kadar 2 maçta oynamaycak olsada önümüzde bir Euro 2016 var ayrıca şampiyonluk halinde değerini arttıracakÇok soru geldi böyle cevaplıyayım dedim detayları ileHerkese hayırlı geceler,sabah KAP'ta görüşürüzBizi takipte kalın BEŞİKTAŞLA kalın !
Günaydın Beşiktaş Arena dün herkes rahat rahat erkenden uyudu tabii iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hemde ne uyumak Altuğ kaç günün stresi vardı milletteyönetim ağır doz verdi herkese Birde güne kar ile uyanmak süper oldu
Başkan hakkında bir yorum;"yakında sahibinden.com'a ilan vereceğim aracım için.işte o ilanda ismi yer alacak başkan."fikret orman aramasın!"
Aras'ın KAP'ı gelmiş uyuyosunuz forum http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65120/aras_ozbiliz_in_transferi_icin_gorusmelere_baslandi.html
Gökhan Töre kesinlikle ve kesinlikle Ocak ayında GİT ME YE CEKErsan gidebilir ancak o da reddedilemeyecek bir teklif daha gelirse ÇinlilerdenBir transfer daha gelebilir gelecek vaat eden bir isim..Artık bu saatten sonra gelecek sezonun transferlerine yoğunlaşalım mesela Ben Arfa mesela Çağlar Söyüncü gibi bu transfer dönemi kapansın görüşülen her isim açıklayacağım.Sabah KAP var meraklısına duyurulur