2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan'ı 16 milyona satıp, 6 ay kiralık oynatıp sonraki sezon yerine Aras'ı koymayı düşünüyorsa yönetim (ki gidişattan ben bunu anladım) baya güzel hamle olur. Tebrik etmek gerek.

sene sonunda satılacak töre satıp 6 aylığına niye kiralasın atl madrid :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 00:06:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız Töre de bu fiyata giderse yönetim geldiğinden beri transfere harcadığı parayı sıfırlamış olacak.

Gerçekten başarı. Bu ülke için büyük başarı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

G.Töre için 20 m.euroya satıldı iddiaları var ne kadar doğru bilmiyorum.
Balon haberdir abi
Oyle bisey olsa Baskan Ispanya ya gidip kendi elleriyle teslim eder Gokhani Atletico yöneticilerine :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Yasak bu devre arası transfer sezonunu kapsamıyor.

Çevrimdışı Tolga

Sayfalarca geriden gelip anca hepsini okuyabildim :D

Öncelikle Aras çok iyi bir transfer onu söyleyebilirim ve kiralanması da mantıklı.

G.Töre'yi devre arası satacak olsaydık, Aras'ı kiralamazdık ki bence de en doğrusu budur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

G.Töre için 20 m.euroya satıldı iddiaları var ne kadar doğru bilmiyorum.
:o_o:

Çevrimdışı doganay

Su sebepten olabilir, sene sonu transfer yasagi olacak atl.madrid'in, bizde simdi satmak istemiyoruz cunku sampiyonluk yolundayiz,
Boyle bir karar ile biz sene sonuna kadar oynatabilmis oluruz, ve atletico'da transferi yapabilmis olur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Aradaki fark, Töre 2 senedir çok maç aldı ve çok yol katetti en önemlisi ise geçen sene İngilizleri büyüledi.

Oğuzhan bu sene yeni göze batıyor.

Şu an için değeri maksimum 15'tir zaten. Ama Euro 2016 sonrası tüm dünyayı büyüleyecek Allah'ın izniyle :D

Çevrimdışı Türkay

Sezon sonu için Ben Arfa diyolar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Akten

Su sebepten olabilir, sene sonu transfer yasagi olacak atl.madrid'in, bizde simdi satmak istemiyoruz cunku sampiyonluk yolundayiz,
Boyle bir karar ile biz sene sonuna kadar oynatabilmis oluruz, ve atletico'da transferi yapabilmis olur.

Fakat biz bu devre arasında aldığımız parayı önümüzdeki sene kullanamıyoruz. O iş yaş yani.

Çevrimdışı f_madida

Aradaki fark, Töre 2 senedir çok maç aldı ve çok yol katetti en önemlisi ise geçen sene İngilizleri büyüledi.

Oğuzhan bu sene yeni göze batıyor.

Satacaklarsa once bir Milo'yu, Mustafa'yi, belki Kerim'i, yerine adam alirlarsa Sosa'yi hatta duzgun bir stoper daha aldiktan sonra Ersan'i satsinlar sene sonu, yok hala paraya ihtiyac varsa Oguzhan'i Gokhan'i dusunsunler...En kilit adamlarimizi satalim diyoruz, hele bir yeni oyunculari alsinlar monte etsinler istedigimiz verimi alalim sonra satma kismina bakariz..Transferde gordugumuz birsey varsa o da ust duzey oyuncu getirmek zor, Konopylanka'yi gorduk mesela, bonservisi elinde adam ayri bir nazli, bonservisli adami da ya klubu birakmaz ya oyuncu ille de EPL der La Liga der, bin dereden su getirdikten sonra olmadi menejeri imza parasi ister boyle son dakikada olmayan kac transfer yasadik o yuzden satmak isin kolay kismi once guclu kadroyu kurup muhafaza edelim sonra bakariz satmaya...Hem biz Sampiyonlar Ligi oynayacak takim diyoruz, Vodafone Arena'da Avrupa zaferi istiyoruz kupa kaldiralim diyoruz, olay transfer yapmakta degil ki sirf, bunlar adapte olacak birbiriyle oynamayi ogrenecek, takim olacak vs.. Is sirf 5 milyon ondan aliriz 3 milyon buna veririz demekte bitmiyor.
The world is better in black and white, and red.

Sezon sonu için Ben Arfa diyolar
Super olur Fransa da kasip kavuruyor ortaligi :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Şu konuyu netleştirelim.

G.Töre'yi şimdi satıp sezon sonuna kadar kiralasak bile o parayı yazın kullanamıyoruz. Yani şimdi satmanın bir anlamı kalmıyor.

Tabi yerine iyi bir kanat alınacaksa o ayrı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyice suyu çıkmadan bitsin bu transfer dönemi , bu takımdan devre arası adam göndermek hiç akıllıca bi fikir değil zaten kimsenin böyle bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Şu konuyu netleştirelim.

G.Töre'yi şimdi satıp sezon sonuna kadar kiralasak bile o parayı yazın kullanamıyoruz. Yani şimdi satmanın bir anlamı kalmıyor.

Tabi yerine iyi bir kanat alınacaksa o ayrı.

Belkide gitmek istediği için satıyoruzdur.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Menejer  muhabbeti kabak tadi verdi 2 oyuncuda hata yapildi diye her transferde ayni seyi diyorsunuz .... 2 milyona oyuncu alip 16ya satmaktan bahsederken (rakamlar yanlis olabilir) hala menajer diyosunuz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Belkide gitmek istediği için satıyoruzdur.
Gitmek isteyebilir tabi ama o zaman da Aras'ı niye kiralık verdik.

3 kanat oyuncusuyla şampiyonluk yolunda sıkıntı yaşayabiliriz.

vermedik daha öyle deniyor etrafta belki son bir görüşme yapılıyor atl madrid yönetimi ile :)

Çevrimiçi Necmi

arası ne zaman aldıkta ne zaman kiraya verdik :nerd:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 00:22:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aras 25 yaşında. Pek satma amaçlı değil Olcay gibi takıma oturması gereken oyunculardan.

Ancak form tutacağını düşünürsek 2 sene içinde 7-8 milyona satma ihtimalimiz de olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

sen nerelerdesin abi :D

Adam yarın hem geliyor hem gidiyor :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaşım gerçekten transfer başarısı istiyorsa Andrija Zivkovic'i almalı :D

Çevrimdışı Tolga

Abi dışardaydım kiralama haberleri çıktığını şimdi öğrendiğim için o iş kesin oldu zannettim tamam o zaman :D

Çevrimdışı Blacking

Gökhan Töre kesinlikle ve kesinlikle Ocak ayında GİT ME YE CEK
Ersan gidebilir ancak o da reddedilemeyecek bir teklif daha gelirse Çinlilerden

Bir transfer daha gelebilir gelecek vaat eden bir isim..
Artık bu saatten sonra gelecek sezonun transferlerine yoğunlaşalım mesela Ben Arfa mesela Çağlar Söyüncü gibi bu transfer dönemi kapansın görüşülen her isim açıklayacağım.

Sabah KAP var meraklısına duyurulur :)

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...