2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915608 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:46:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Heh işte bu.Önemli olan sene sonuna kadar takımda kalması.Arasın da bu sürede kiraya verilmesi mantıklı.Performansına göre

başka hamle seçenekleri de belirmiş olur.Bir de gelecek parayı önümüzdeki sene kullanabiliyor muyuz ffp denkliği için

Onu ayarlarlar.

Ancak benim tahminim eğer Aras kiralık veriliyorsa 2 tane durum söz konusu. Ya Töre sene sonuna kadar kalacak ya da başka bir kanat ile anlaşmak üzereyiz.

Torunoğulları Ziyech için uğraşıyor uzun süredir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Samet_

Bir de Beşiktaş sahada 2 0 mağlup Olcayın resmi twitter hesabından star tv izleyin tweeti atılıyor.Eğer bu tweeti olcay attıysa en ağır

şekilde cezalandırılmalı.Böyle bir şey kabul edilemez derken kaldırmış tweeti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:47:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu 16 milyon euro büyük bir fırsat bu arada.

Eğer gerçekleşirse bu para ile 3 veya 4 tane nokta atış yapılır genç ve orta yaş 5 yılın iskeletini tamamen oturtursun.

Bu bizim yapılanmayı tamamlama paramız aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

6 sene önce olsa hayal bile edemezdik bu oyuncuyu. Hakikaten çok iyiydi. Güçlü hızlı.

Şuan ise savunma yetileri Ersan'dan iyi ancak çabukluk ve hız konusunda Ersan'ın gerisinde. Rhodolfo ile denk belki ondan 1 tık daha hızlı denebilir.

Entreresan bir tercih olmuş. Yedek olarak düşünülüyorsa evet sorun çıkarmaz otur dersin oturur oyna dersin kendini hazır tutar bir adam.

Beklenti As oyuncu olunca böyle oluyor malesef. Artık seneye Milo gider bir tane sağlam stoper alırız inşallah.

Çevrimdışı ers_an

Burda irkcilik yapanlara; unutmayin ki Avrupadaki gurbetcilere (bize) de yapiliyor ve HIC hos degil.

Armamizda TURK bayragi var ve "bu ermeni" diye disladiginiz INSAN o formayi giymek istiyor ve siz hala nelerle ugrasiyorsunuz.

Irkiclik yapan net gerizekalidir; toplumun kanseridir.

NOKTA! Harbiden nasıl bir zihniyetin pençesine düştük ya! Allah ziyadesiyle akıl fikir versin.
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Ersoy

Bir de Beşiktaş sahada 2 0 mağlup Olcayın resmi twitter hesabından star tv izleyin tweeti atılıyor.Eğer bu tweeti olcay attıysa en ağır

şekilde cezalandırılmalı.Böyle bir şey kabul edilemez derken kaldırmış tweeti
Bende twitterda onu gördüm başka bir yerden. Sonra twitter sayfasına baktım göremedim yazdıysa da silmiş galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Şimdi Ziyech gelecekse hemen gidebilir Töre tabi ki  :D

10M a filan alınabilir mi ki ?
bana göre 2 taksit
başkana göre 20 tabiiki :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Bu 16 milyon euro büyük bir fırsat bu arada.

Eğer gerçekleşirse bu para ile 3 veya 4 tane nokta atış yapılır genç ve orta yaş 5 yılın iskeletini tamamen oturtursun.

Bu bizim yapılanmayı tamamlama paramız aslında.

hala escude vari delgadolar alındıgı için hele o para gelirse kimbilir ne tür menejerler gelir ben dusunemiyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Samet_

Onu ayarlarlar.

Ancak benim tahminim eğer Aras kiralık veriliyorsa 2 tane durum söz konusu. Ya Töre sene sonuna kadar kalacak ya da başka bir kanat ile anlaşmak üzereyiz.

Bence sene sonuna kadar kalır.Yerine eğer iyi bir paraya Ziyech alınırsa işte o zaman mükemmel olur :ok:

Çevrimdışı KAP

Ara transferde son durum alex aras boyko + ziyech(töre giderse) +hızlı stoper midir şimdi?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı talha

10M a filan alınabilir mi ki ?
bana göre 2 taksit
başkana göre 20 tabiiki :D

Ben 8'e biter iye düşünüyorum ama zaman kalmadı bizimkilerin hızıyla şimdi başlasak anca sezon sonuna biter pazarlıklar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Delgado ve Arası almayıp sadece Badstuber'i alsak çok daha iyi olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sosyalizm, komünizm siyasi görüştür. ırkçılık ise bir siyasi görüş değil insanlık suçudur. ırkçılık demek hitler gibi yahudileri sabun yapmak da değildir. ırkçılık sadece bir ırkı diğerinden üstün görmektir. aramızdaki ırkçılar gitsin₁, katiller gitsin₁, tecavüzcüler gitsin₁ demek kadar güzel bir şey yok.  bunları söylemek ayrımcılık yapmak olmaz, olsa olsa insanlığa bir hizmetimiz dokunur.

şunları yazarken utandım. beşiktaşlılara yakışmayacak konular konuşuluyor.
:claps:
Yorgo

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:52:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Beklenti As oyuncu olunca böyle oluyor malesef. Artık seneye Milo gider bir tane sağlam stoper alırız inşallah.

Aslında bu konuda @atalay haklı. Gelecek olan oyuncu tandemi kolay kolay bozamaz şuan Şenol hoca bozmaz.

Sene sonu Ersan'ı yollayıp Rhodolfo - Alexis elde tutup Çağlar'ı rotasyona ekleyip bir tane nokta atışı stoper transferi stratejisi güdüyorlar sanırım.

Çünkü şuanda çok iyi bir stoper almak çok zor. Yazın ise Avrupa kupasına katılan ülkeler hariç daha kolay olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

16M parayla

Tabi ki bizimkiler görebilirse.

Ama bizimkilerin menajerlere ne kadar düşkün olduğunu bildiğimizden alınabilecek oyuncular iyi olur ama maalesef paranın çarçur edilme riski de var.

Ziyech, Caio , Büttner Carillo hepsini bitirebilirsin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Ara transferde son durum alex aras boyko + ziyech(töre giderse) +hızlı stoper midir şimdi?

Hele bi dur sen bildirme bişeyler kamuoyuna
işler karışık biraz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
hala escude vari delgadolar alındıgı için hele o para gelirse kimbilir ne tür menejerler gelir ben dusunemiyorum

Tamam ben de beğenmedim hamleyi ama Escude ile de kıyaslanmaz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onu ayarlarlar.

dediğin adamı bilmiyorum hiç ama 19 maçta 11 gol 6 asist orta saha için nasıl çılgın bir istatistiktir :D kaç m'a biter ki bu iş 1 2 milyona bakmadan almamız gereken bi oyuncu

Çevrimdışı Çağatay

Ben 8'e biter iye düşünüyorum ama zaman kalmadı bizimkilerin hızıyla şimdi başlasak anca sezon sonuna biter pazarlıklar.

Elde cash varsa 2 günde de bitebilecek bir iş bence
Eğer Çağrı nın dediği gibi Torunoğulları ugraşıyorsa

Çevrimiçi Necmi

Abi son 10 sayfayı okuyarak geldim bu akşam Aras mevzusunda ,sadece bi arkadaş geçmişten söylediği soykırım haberi ile ilgili ,bizim medya bunu kaşır anlamında bi şeyler yazdı ,
kimsenin ben ermeni istemem diye bi şey yazdığını görmedim .
Aras ın bu konulara girmemesi üzerine yazılıyordu yorumlar ve ırkçılık ile alakalı bi mesaj ben görmedim .işini yapmalı deniliyordu .
Bunun neresi ırkçılık ,
Ve birisi çıktı ve milliyetçileri itham ederek küfretti .ve bu insanın sadece mesajı silindi ,canın sağolsun abi ,selametle
sildiğim için görmemişsindir. bende küfreden arkadaşın milliyetçilikle ilgili bir yorum yaptığını görmedim direk ırkçılık yapan
diyor. sen hala o mesajın milliyetçileri itham ettiğini söylüyorsun ırkçılığa küfrettiği için birine ceza vermem sadece içinde küfür
olduğu için mesajı silerim ben milliyetci değilim ama burada Beşiktaşlı olan herkese din dil ırk ayrımı göstermeden
gerekli olan saygıyı gösteririm ama ırkçılığa asla hiç bir ortamda saygı göstermem. @Giray Burak

Çevrimdışı ozan062

Tamam ben de beğenmedim hamleyi ama Escude ile de kıyaslanmaz  :D

izlenipte alıncak türden değilki bu adam resmen menejer oyunu gibi gorunuyor cnk  özel olarak secilcek türden birisi değil

ayrıca escude geldiği zaman ben karsı değildim sonradan adamın leş oldugunu anlayınca dedim bu ne böyle...

delgadoya olumsuz değilim ama oda bir gariplikle gelecek bu takıma

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 22:00:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Elde cash varsa 2 günde de bitebilecek bir iş bence
Eğer Çağrı nın dediği gibi Torunoğulları ugraşıyorsa

8-10 milyon arası bir bedel + sonraki satışın karından pay isteyeceklerdir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

8-10 milyon arası bir bedel + sonraki satışın karından pay isteyeceklerdir.

locada verelim stad gelirinden payda verelim ortada bulusuruz :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

16M parayla

Tabi ki bizimkiler görebilirse.

Ama bizimkilerin menajerlere ne kadar düşkün olduğunu bildiğimizden alınabilecek oyuncular iyi olur ama maalesef paranın çarçur edilme riski de var.

Ziyech, Caio , Büttner Carillo hepsini bitirebilirsin.
ben bir şey bilmiyorum menejeri olmayan oyuncu varda gidip almıyorlarmı.
nedir bu menejer takıntısı. Olmayan para çarçur edilmez heleki gırtlağına kadar borçlu
bir kulübü yöneten insanların çarçur edeceğini hiç sanmıyorum. gelen para belli giden para belli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aras Özbiliz Rusya Ligi'nde oynadığı 59 maçta 20 gole katkıda bulundu (14 gol, altı asist). Yeni. @OptaCan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★