Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heh işte bu.Önemli olan sene sonuna kadar takımda kalması.Arasın da bu sürede kiraya verilmesi mantıklı.Performansına görebaşka hamle seçenekleri de belirmiş olur.Bir de gelecek parayı önümüzdeki sene kullanabiliyor muyuz ffp denkliği için
6 sene önce olsa hayal bile edemezdik bu oyuncuyu. Hakikaten çok iyiydi. Güçlü hızlı.Şuan ise savunma yetileri Ersan'dan iyi ancak çabukluk ve hız konusunda Ersan'ın gerisinde. Rhodolfo ile denk belki ondan 1 tık daha hızlı denebilir.Entreresan bir tercih olmuş. Yedek olarak düşünülüyorsa evet sorun çıkarmaz otur dersin oturur oyna dersin kendini hazır tutar bir adam.
Burda irkcilik yapanlara; unutmayin ki Avrupadaki gurbetcilere (bize) de yapiliyor ve HIC hos degil.Armamizda TURK bayragi var ve "bu ermeni" diye disladiginiz INSAN o formayi giymek istiyor ve siz hala nelerle ugrasiyorsunuz.Irkiclik yapan net gerizekalidir; toplumun kanseridir.
Bir de Beşiktaş sahada 2 0 mağlup Olcayın resmi twitter hesabından star tv izleyin tweeti atılıyor.Eğer bu tweeti olcay attıysa en ağırşekilde cezalandırılmalı.Böyle bir şey kabul edilemez derken kaldırmış tweeti
Şimdi Ziyech gelecekse hemen gidebilir Töre tabi ki
Bu 16 milyon euro büyük bir fırsat bu arada.Eğer gerçekleşirse bu para ile 3 veya 4 tane nokta atış yapılır genç ve orta yaş 5 yılın iskeletini tamamen oturtursun.Bu bizim yapılanmayı tamamlama paramız aslında.
Onu ayarlarlar. Ancak benim tahminim eğer Aras kiralık veriliyorsa 2 tane durum söz konusu. Ya Töre sene sonuna kadar kalacak ya da başka bir kanat ile anlaşmak üzereyiz.Torunoğulları Ziyech için uğraşıyor uzun süredir.
10M a filan alınabilir mi ki ?bana göre 2 taksitbaşkana göre 20 tabiiki
sosyalizm, komünizm siyasi görüştür. ırkçılık ise bir siyasi görüş değil insanlık suçudur. ırkçılık demek hitler gibi yahudileri sabun yapmak da değildir. ırkçılık sadece bir ırkı diğerinden üstün görmektir. aramızdaki ırkçılar gitsin₁, katiller gitsin₁, tecavüzcüler gitsin₁ demek kadar güzel bir şey yok. bunları söylemek ayrımcılık yapmak olmaz, olsa olsa insanlığa bir hizmetimiz dokunur. şunları yazarken utandım. beşiktaşlılara yakışmayacak konular konuşuluyor.
Beklenti As oyuncu olunca böyle oluyor malesef. Artık seneye Milo gider bir tane sağlam stoper alırız inşallah.
Ara transferde son durum alex aras boyko + ziyech(töre giderse) +hızlı stoper midir şimdi?
hala escude vari delgadolar alındıgı için hele o para gelirse kimbilir ne tür menejerler gelir ben dusunemiyorum
Ben 8'e biter iye düşünüyorum ama zaman kalmadı bizimkilerin hızıyla şimdi başlasak anca sezon sonuna biter pazarlıklar.
Abi son 10 sayfayı okuyarak geldim bu akşam Aras mevzusunda ,sadece bi arkadaş geçmişten söylediği soykırım haberi ile ilgili ,bizim medya bunu kaşır anlamında bi şeyler yazdı , kimsenin ben ermeni istemem diye bi şey yazdığını görmedim .Aras ın bu konulara girmemesi üzerine yazılıyordu yorumlar ve ırkçılık ile alakalı bi mesaj ben görmedim .işini yapmalı deniliyordu .Bunun neresi ırkçılık ,Ve birisi çıktı ve milliyetçileri itham ederek küfretti .ve bu insanın sadece mesajı silindi ,canın sağolsun abi ,selametle
Tamam ben de beğenmedim hamleyi ama Escude ile de kıyaslanmaz
Elde cash varsa 2 günde de bitebilecek bir iş benceEğer Çağrı nın dediği gibi Torunoğulları ugraşıyorsa
8-10 milyon arası bir bedel + sonraki satışın karından pay isteyeceklerdir.
16M paraylaTabi ki bizimkiler görebilirse. Ama bizimkilerin menajerlere ne kadar düşkün olduğunu bildiğimizden alınabilecek oyuncular iyi olur ama maalesef paranın çarçur edilme riski de var. Ziyech, Caio , Büttner Carillo hepsini bitirebilirsin.