2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913803 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Hatta Tolgay Turkiye ye geldiginde de soyledi Ben Gsli yim ama Besiktasin basarisi icin elimden geleni yapacagim dedi..

Delikanlı olmasına +1

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali naibi - münih-badstuber kafamda deli sorular :evillol:
Kafama Huni takar dolaşırım :ebebe: :ebebe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ne kadar milliyetçi bir kimlikte olsanda emin ol bu renkli basın bu konuyu işlerse sen bile çıkar tribüne hepimiiizzz arasııızzz hepimizzz ermeniiiiyiiiizz diye bagırırsın.. halklar hiçbir zaman düşman değildir bro, düşman olanlar siyasal sitemlerdir :) o yüzden takma kimsenin etnik kimliğine, o kimlik yüzündende antipatiyle bakma kimseye,,, insanı insan olarak sevmenin tadı başkadır ve paylaştıkça çogalır o sevgi...

Ben milliyetçiyim ve kafama silah dayasalar hepimiz ermeniyiz demem asla. hele hele bu kofik medya yüzünden ya da bir futbolcu için hiç demem...

Bir kişi de çıkıp demiyor bu adam İstanbul doğumlu ekmeğini yediği suyunu içtiği memleket hakkında niye iftirada bulunsun diye futbol oymaya mı geliyor siyaset yapmaya mı diye (velev ki yaparsa) bu arada aras işinden memnun değilim onun oyunculuğu açısından da değil milliyetinden dolayı da, belli ki Töre'nin yerine geliyor gençleştirme yapan gördüm de bu iş güçsüzleştirme olmuş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AmaralGürses

oy oy oy neler olmuş neler yönetim fena kapak takıyor gecikmeli de olsa :)

Çevrimiçi Necmi

en ufak bir ırkçılık çağrışımı yapan bile bu forumda barınamaz arkadaşlar kelimelerinize dikkat edin
ırkçı söylemleri olanın Beşiktaş taraftarı içinde yeri yoktur.
Bunu ben seçemem ama en azından burda barındırmam.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Ozet gecebilcek olan var mi ya finallerimden dolayi bakamiyorum bu aralar. Boyko gelmis aras deniyor alexis falan. Boyko neyse biraz taniyoruz da diger ikisi nasildir?

Çevrimdışı Sarp

Ali Naibi işin içindeyse herşey olabilir :)

Adam espri yapmış aklı sıra kardeşim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen cok yanlış biliyorsun yalnız Olcay BEŞİKTAŞ lı :) Oğuzhanı bilmiyorum ama fenerli değildir.
baştan aşağı yanlışmış oğuzhan trabzonlu olduğundan sempatisi varmış sonuçta takır takır top oynuyorlar önemi yok bence

Çevrimdışı Ferhat Türk

Yahu fikrimizi belirttik diye bir sürü cevap gelmiş yine. Ben bu takımda yunan,ermeni,ingiliz şu bu oynayamaz ne işimiz var bunlarla dedim mi? Dedim ki bizim basın az maymun değildir kimliğinden yola çıkıp bazı sorular ile çocuğu kışkırtmaya,zan altında bırakmaya çalışabilir ve bu konular da hassas konulardır Türk milleti ve devleti hakkında ters bir şey söylerse bu takımda olamaz dedim. Bu da kimliği ile alakalı değil aslında  bizim hassasiyetimiz ile alakalı bu kadar basit. Biri de çıkmış ne alakaysa  okumamak ile ilgili nutuk atıp  3 tane kitap ismi söylemiş. O dediği kitapları da daha ortaokulda iken alıp okumuşum biriyim ve bende kazandırdığı infialleri söylersem yeni bir tartışma konusu çıkar ona da gerek yok o yüzden. Neyse tekrar söylediğim gibi etnik kökeninin bir önemi yok sadece işini yapsın gollerini,asistlerini sıralasın,siyasi söylemlerden uzak dursun bu taraftar onu baş tacı eder zaten
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Emiresg

belliki kovalanıyor

https://twitter.com/emreb7_/status/689862671689211904

abi o saka ya adam yorumlarada yazdi saka diye. millet ciddiye aldi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keske miguel layun u alsak sol tarafa.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

sivasta Balili , gs ve fb'de haim revivo  oynamış  bu adamlarda İsrailliydi bir sıkıntı oldu mu bu adamlarla ilgili  bilen var mı ? olmadıysa arasta da olmaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Stoper isi ilginc olacak gibi geliyor bana

Ya cok iyi bir isim gelecek yada Beklentilerin altinda biri gelecek Ortasi yok gibi gibi :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Fanatik  ve irkci  dusunceden donem donem  cok cekmis  biri  olarak tek  cule  ediyorum:  Ayrimci  kafadaki insanlar  hic  dusunmeden bu seviyeli forumu tek bir soz  dahi soylemeden terketmeliler  .. Ahengimizi bozmayin  lutfen  ya  !  :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sivasta Balili , gs ve fb'de haim revivo  oynamış  bu adamlarda İsrailliydi bir sıkıntı oldu mu bu adamlarla ilgili  bilen var mı ? olmadıysa arasta da olmaz
:claps: :ok:
Yorgo

Çevrimdışı atalay

Tino Costa, Fiorentina'ya gitmiş.

Yazın burada ne yazmıştım.

Çevrimdışı OrhanAker

İyi ve kötü benim tek ayrımım budur.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alexis Delgado Instagram da Beşiktaş ve Quaresma yi takibe almış :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bir ara ali samiyende gs - sivas macinda baliliye cok kötü ırkcı tezahurati yapilmisti, kahrolsun israil o. Cocugu balili diye. Sonra bizim tribünlerde "ırkcı olmak gs'li olmakdanda beter" diye pankart acilmisti iyi hatirluyorum. :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı OrhanAker

Çağrı yok ortalıkta aras haberini duyunca inletmesi lazımdı burayı.

Çevrimdışı Sarp

Alexis'in menajeri görüştüğümüzü doğrulamış ancak kesin anlaşmadan söz etmemiş.
Şartlar sağlanır ve oyuncum isterse olur demiş  :)
Güsellllllll

Çevrimdışı Mehmet57

Burda irkcilik yapanlara; unutmayin ki Avrupadaki gurbetcilere (bize) de yapiliyor ve HIC hos degil.

Armamizda TURK bayragi var ve "bu ermeni" diye disladiginiz INSAN o formayi giymek istiyor ve siz hala nelerle ugrasiyorsunuz.

Irkiclik yapan net gerizekalidir; toplumun kanseridir.

Çevrimdışı Mehmet K

Çağrı yok ortalıkta aras haberini duyunca inletmesi lazımdı burayı.

Gelir birazdan. Yazın ve ondan önce söylüyordu Aras'ı.