2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914707 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:claps: :ok: :super:
Ben kendi adıma bu memlekette Ermeni - Rum vs düşmanlığı yapanı görmedim. Tribün lideri Alen, sanatçı Hayko gibi gönüldaşlarımıza kim ne demiş ki. İnanın nedenini bilmem ama Yorgo kardeşimizi forumda görünce değişik bir şekilde mutlu oluyorum. Hatta senin lehine olarak ayrımcılık yaptığım bile söylenebilir @yorgo_d(geodem)   :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gürcan

15 m sterlin toreye teklif var deniyor dogruysa sezon sonuna hazirlik icin aras hamlesi geldi ilginc tarafi aninda sapkadan çıkarttılar demek b plan varmis

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

aras özbiliz hakkında erdal torunoğlları'nın aylar öncesinde açıklamaları var. sakatlık yaşadıktan sonra piyasasının düştüğünü, sakatlık yaşamasaydı alma şansımızın olmadığını, yeniden form tuttuktan sonra da alamayacağımızı bu sebeple de bir an önce transferini bitirmek istediklerini söylemişti. yani alexis gibi "öneri transferi" değil. transfer gibi transfer.

bu arada benim için de her şeyden önce iyi insan olmak gelir. ırkçılığın prim yaptığı bir ülkede, aras özbiliz'in beşiktaş'ta oynamasından mutluluk duyarım.

Çevrimdışı Blacking

Bu arada aras özbiliz aldığımız stoper alexis karşılığında getafe'ye kiralanacakmış
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fiktret Başkan coştu Şampiyonluk istiyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TALAT

daha gelmeden besiktasli taraftarlar arasinda etnik kokeni ya da kimligi tartisma konusu olmussa yarin obur gun basin bu tarz sorular sordugunda da sinirlenmemek lazim. basin gundem olacak seylere odaklanir gundemi de halkin takindigi tavirlar belirler. siz ilgilenmezseniz hic birsey olmz,
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ferhat Türk

neden önce Türklük duygusu gelsin
Benim için önce ülkem sonra Beşiktaş gelir ve ülkemde yaşayan hiç bir
etnik grubuda ayırmam ayıranada ırkçı gözüyle bakarım.
Türklük duygusu neymiş vatanseverlik desen anlarımda
bu ülkenin bağımsız olabilmesi için kurtuluş savaşında can veren o kadar çok Türk olmayan varki

Türklük derken ırkçılık manasında söylemediğimi sen de biliyorsun Necmi abi. Ülke önce geliyorsa -ki öyle olmalıdır- ülkemiz için son derece önemli bir olayda ülke aleyhine,halkı kışkırtacak şeyler söylerse takımdan hızlı kargo ile postalanmalıdır.
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı aek

Hiçbiyere gidemez !

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ve çok takip etmediğimden sadece videolarına  bakarak soruyorum. Kerim Frei'dan bu adamın ne +sı var biri açıklayabilir mi
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat_

neden önce Türklük duygusu gelsin
Benim için önce ülkem sonra Beşiktaş gelir ve ülkemde yaşayan hiç bir
etnik grubuda ayırmam ayıranada ırkçı gözüyle bakarım.
Türklük duygusu neymiş vatanseverlik desen anlarımda
bu ülkenin bağımsız olabilmesi için kurtuluş savaşında can veren o kadar çok Türk olmayan varki
@Necmi  abi anlamadigim bu ulkeye tarihten berine buyuk zarari vren ulkelere bakarsak ingilizler fransizlar vb ulkeler ama ordan topcu gelince vayyy gelsin iyi topcu cart curt ama turkiye vatandasi ermeni asilli adama insallah sorun yasamayiz azeri kardeslerinizle falan o azeri kardeslerine ne oluyor onu anlamiyorum  aras fransiz olsa ingliz olsa sorun olmayacak demi .böyle laflari goruldugu uzere once besiktas taraftari ortaya atiyor sonra ee basin bize bole yapiyor soyle yapiyor aglamaya basliyor irkcigin herturlusunun allah bin belasini versin herseyden once insaniz onu goz onune almak besiktas taraftarina yakisir isin en ilginc tarafida yillarca ovundugunuz carsinin lideride ermeni kokenli bir kardesimjz olan alen.bole seyleri gorunce insan uzuluyor valla...

Çevrimdışı celiker1

Şenol hoca çoğu oyuncuda başardığı gibi Aras Özbiliz'i de sakatlık öncesi formuna çekip hatta dahada üzerine katarsa çok büyük oyuncu kazanmış oluruz.Kasım ayında devre arası alınacak yazıldığında çok sevinmiştim.Umarım gerçekleşir bu transfer :ishock: Türkiye'de doğmuş bir oyuncu yanlış hatırlamıyorsam.Türk statüsünde oynar değil mi?Var mı bunun cevabını vetecek arkadaş?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bu forumda ve aklı başında olgun hiçbir taraftarın sadece ermeni diye birini istemeyeceğini zaten sanmıyoruz. Sorun bu değil. Sorun şu; Eninde sonunda bu konu hakkında tatsızlıklar ortaya çıkacak ve Beşiktaş bu tartışmaların ortasına çekilecek. Bunu karamsarlık olarak görmeyin, bu gerçekçilik. Nasıl bir ülkede yaşadığımızı nasıl bir medyaya sahip olduğumuzu hepimiz biliyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca çoğu oyuncuda başardığı gibi Aras Özbiliz'i de sakatlık öncesi formuna çekip hatta dahada üzerine katarsa çok büyük oyuncu kazanmış oluruz.Kasım ayında devre arası alınacak yazıldığında çok sevinmiştim.Umarım gerçekleşir bu transfer :ishock: Türkiye'de doğmuş bir oyuncu yanlış hatırlamıyorsam.Türk statüsünde oynar değil mi?Var mı bunun cevabını vetecek arkadaş?
Türk statüsünde oynamayacak

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aek

Sen bu sene yıllar sonra 2 tane derbi kazandın ikisine de damga vuran 2 oyuncu vardı mario gomezle gökhan töre sen bu adamı şimdi en verimli anında satıp yerine sakatlıklarla boğuşup düşüşte olan bi Arasla bir sonraki seneye başlayamazsın Gökhan'ı satacaksan en az 20 ye satıp yerine herkesin tatmin olacağı bir adam getirmek zorundasın.Bunu Gökhan seneye satılacak Aras o yüzden alındı diyenler için yazdım aras maras kimseyi kesmez töre gidiyosa gomez gibi bi adam gelmeli yerine nokta

Çevrimdışı acan07

günün transfer özetini geçebilirmisiniz rica etsem . işten yeni geldim bi yardımcı olalım.  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Türk statüsünde oynamayacak

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Profil fotonu ne zaman değiştirmeyi düşünüyorsun malum gelmedi seninki :evillol: :evillol:

Ben gelmez diyorsam gelmez , Gelecek diyorsam gelir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada A.Özbiliz için bonservşs bedeli olarak 1.5 m.euro gibi ödeyeceğimiz bir rakamdan bahsediliyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı ahmetserdar

gökhan törenin yandan ...
Nasıl bir anlatım tarzıdır Allah aşkına., Sokak ağzını burada kullanarak neyi konusabiliriz.
Aras ile ilgili konuya yaklaşım ayrı bir üzüntü kaynağı , biz bir futbol takımıyız,  banane milletinden.
İyi futbolcu ise ahlaklı birisi ise gelsin başımızın tacıdır.
İsmini vermeyelim ama Milli hasletleri kuvvetli olupta, sevmediğim o kadar çok adam oldu ki Milli takımımızda

Çevrimdışı Blacking

Transferler derken karabük maçını unuttuk bir an  :biggrinking: Kadro açıklanmış. 2 genç stoper değil mi yanlış mı biliyorum yeni bir atınç çıkarırız umarım  :eyes

Günay, Serdar, Furkan Akbulut, Enes Durmuş, Tosic, Necip, Veli, Kerim, Olcay, Mustafa, Cenk

19:45 A haber
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı murat_

adam iyi oyuncu valla olcayin yetenekli hali nasil olurdu diye dusunursen arasi izle gormus olursun  :lol: yada töre olcay karisimi bi kanat nasil olur sorusuna en guzel cevap abartmak istemiyorum ama gokhan toreyi cabuk unutturur  :sevinc

Çevrimdışı Hasan Akten

günün transfer özetini geçebilirmisiniz rica etsem . işten yeni geldim bi yardımcı olalım.  :busted_cop: :busted_cop:

Boyko İstanbul'a geldi. Alexis Delgado ve Aras Özbiliz bu hafta içi gelecek gibi.

Çevrimdışı 38life

@Necmi  abi anlamadigim bu ulkeye tarihten berine buyuk zarari vren ulkelere bakarsak ingilizler fransizlar vb ulkeler ama ordan topcu gelince vayyy gelsin iyi topcu cart curt ama turkiye vatandasi ermeni asilli adama insallah sorun yasamayiz azeri kardeslerinizle falan o azeri kardeslerine ne oluyor onu anlamiyorum  aras fransiz olsa ingliz olsa sorun olmayacak demi .böyle laflari goruldugu uzere once besiktas taraftari ortaya atiyor sonra ee basin bize bole yapiyor soyle yapiyor aglamaya basliyor irkcigin herturlusunun allah bin belasini versin herseyden once insaniz onu goz onune almak besiktas taraftarina yakisir isin en ilginc tarafida yillarca ovundugunuz carsinin lideride ermeni kokenli bir kardesimjz olan alen.bole seyleri gorunce insan uzuluyor valla...

İngilizler ve Fransızlarla bir savaş içinde değiliz ancak şuan Azerbaycan ve Ermenistan savaş halinde hatta savaştan daha öte bir gasp söz konusu. Oyuzden verdiğin örnek olmamış. "Azeri kardeşlere ne oluyor" lafı yanlış.

İkinci olarak bir insanın etnik kökeni elbette önemli değil olgun olan kimse öyle düşünmez fakat bazı hassas milli konulardaki görüşleri insanları kışkırtabilir. İngiltere ve Fransa halkından kimse çıkıp bizi kışkırtacak birşey söylemez, öyle bir gündem, malzeme yok zaten. Ancak Ermeni halkından çıkıp açıklamalarıyla Türkleri ve özellikle Azeri Türklerini kışkırtabilecek bolca malzemeleri var. Ve Ermeni halkının malesef ekseriyeti bu malzemeleri görüş olarak kendilerine alıyor ve savunuyor. Ha Aras farklı görüştedir veya o görüşte olsa bile hiç görüş belirtmez (yapması gereken zaten bu) ozaman hiçbir sorun yok zaten. İsrailli de olabilir ermeni de olabilir bu farketmez önemli olan insan olması. Ama insanlığın dışına çıkarsa işte ozaman olaylar değişir.

Çevrimiçi Necmi

Türklük derken ırkçılık manasında söylemediğimi sen de biliyorsun Necmi abi. Ülke önce geliyorsa -ki öyle olmalıdır- ülkemiz için son derece önemli bir olayda ülke aleyhine,halkı kışkırtacak şeyler söylerse takımdan hızlı kargo ile postalanmalıdır.
neden söylesin kardeşim adam gelirse ekmeğinin peşine gelecek
istanbul doğumlu demekki soyu sopu buralı ve en az senin kadar bu ülkeyi
hakeden biri Ermeni soykırımı hakkında olmuş olmamış yorumunu sen yapıyorsan
senin kadar onunda yapma hakkı var. Bu topraklarda çok acılar yaşandı bunu sadece
türkler yaşamadı.
Ülkemiz için son derece önemli bir olayda değil senin gibi düşünenler için son derece önemli bir olay
olabilir. Tarihin hiç bir döneminde türkler ırkçı bir yaklaşım içinde olmamıştır. Irkçılık bünyemizin
kabul edebileceği bir şey değildir. Kimseyede bunu kanıtlamak zorunda değiliz. Bu konuda hassas
olanlar nedense Türklüğü ön plana çıkartan kişilerdir.

Çevrimdışı Ensar

Aras Özbiliz: "Çocukluğumdan bu yana Galatasaraylıyım. İleride Galatasaray'da oynamak isterim" (2011/Anadolu Ajansı)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Dün A Spor'da sezon sonu için şimdiden Ben Arfa ile anlaşmak için girişimler olacağı yönünde bir haber vardı ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Abi çok zor be  :)