2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922371 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bhdr

@bhdr bunu ben de ifade ettim ve savundum. Şu andan itibaren yapmamız gereken ise en iyi verimi almak için nasıl hareket etmemiz. Boyko'nun önünde yer alan savunma oyuncuları en azından 1-2 tanesi Boyko'yu iyi kollamalı. Tokatladığı toplar bazen tehlikeli biçimde havuzun içine düşüyor. Bazen yanlış kararlar alıp arkadaşının önündeki topa müdahale edebiliyor ya da ileride arkadaşının alabileceği topa müdahale edecek biçimde çıkışlar yapabiliyor. Ayakları düzgün değil. Çizgi kalecisi olarak vasat üstü.  Defansı ileride kurmak hedefimiz ama kalecinin özellikleri nedeniyle savunma oyuncuları kaleciye daha yakın olmak zorunda kalabilir. Bu sorunları bir şekilde çözmek gerekecek.
İşte tüm bunlardan ötürü transfer(ler) yapılacak. Yaptığın bütün bu kritikler eminim teknik ekipce de defalarca yapılmıştır. Ve yine eminim şu duruma en uygun stoper alınacaktır. Umarım yeni bir hayal kırıklığı yaşamayız.

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci ve stoper icin o kadar kaliteli ve begenilen isimler gecti ki (Ospina, Costil, Mandanda, Neto - Djibolodji, Sane, Zapata, Balanta) Boyko ve Alexis taraftarda bir tatminsizlik ve hayal kirikligi yaratti.

2 ismi de derinlemesine yorumlayacak yeterlilikte izlemedigim icin iddiali bir aciklama yapmak istemiyorum.

Ama sampiyonluk yolunda eskilerden bir Ernst, Guinti, Yusuf Simsek vs. gibi etki yapacak ara transfer hamleleri yapamadik gibi gozukuyor.
Boyko iyi ben çok sevindim,taraftar da beğendi.Ospina nın olmayacağı belliydi. Ama alexis tam hayal kırıklığı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

öyle deme

bu ayın sonunda bir süpriz transfer var:))

sol bek alınacak  :super: :super:
Delgado sol bekte oynayabiliyormuş işte o işi de hallettik :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yıllardır ispanya ligi izlerim ilk kez duydum biri anlatsin bu arkadaşı twitterda iyi diyorlar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

tosic mi bu adam mi başka sorum yok :D

:lol:
Tosiç Etkisiz eleman olduğu için Alexis :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 16:57:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yıllardır ispanya ligi izlerim ilk kez duydum biri anlatsin bu arkadaşı twitterda iyi diyorlar

çok iyi tweet atar :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Bi yalanlama gelse şimdi ne güzel olur be.

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası Getafe'nin Barca-Real-A.Madrid gibi takımlarla oynadığı maçların çoğunu izlemişimdir ve izlerken hiç Getafe'deki şu oyuncu da fena değilmiş dediğimi hatırlamıyorum.

Kulübe transferi çok net :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Sane ve Zapata varken ne gerek vardı anlam veremiyorum .

Çevrimdışı onurturan

@atalay analiz yaziyo adasim onu bekliyoz cek bi sandalye :nargile:

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Blacking

FİKRET ORMAN: "Büyük ihtimalle 3. transferi yapacağız.Bu transferi bu dönem gerçekleştireceğiz ancak kadromuza yeni sezonda dahil edeceğiz."

FİKRET ORMAN: "Bahsettiğim bu oyuncuyu, ligin 2. devresinden itibaren başka bir lige de kiralayabiliriz."

FİKRET ORMAN: "Bizim Ersan'ı göndermek, Ersan'ın da bizden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok."

Alıntı
Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Kemal

:lol:
Tosiç Etkisiz eleman olduğu için Alexis :D

Tosici niye aldık o zaman jet hızıyla sanki scouting yapıp Amerikayı keşfedermişiz gibi, Tosic işte Ankaranın bagları Tosicti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bekleyelim:)

Çevrimdışı panic13

@Yunus Emre Dökmeci senin listende miydi? :)

Şaka bi yana, çok net şekilde "ya tutarsa?" transferlerinden bir demet daha. Hayırlısı olsun, ne diyelim? Acaba hanki menajer indirdi amerigan dölarlarını :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Açıkçası Getafe'nin Barca-Real-A.Madrid gibi takımlarla oynadığı maçların çoğunu izlemişimdir ve izlerken hiç Getafe'deki şu oyuncu da fena değilmiş dediğimi hatırlamıyorum.

Aynen öyle kardeşim hepsini izlerim dikkatimi hiç çekmedi :)

Çevrimiçi Koa_lAA

o saydığın takımlara karşı oynarken bana bütün ispanya çöp gibi gelmekte üstadım :)

Çevrimdışı Kemal

@atalay yaptı dün analizini gece ,  vasat dedi :D   @Çağrı  da tank gibi yavaş dedi. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar Badstuber KRONIK SAKAT ilgilenmiyoruz

SANE  iyi Stoper Allah sahibine bağışlasın

:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

FİKRET ORMAN: "Büyük ihtimalle 3. transferi yapacağız.Bu transferi bu dönem gerçekleştireceğiz ancak kadromuza yeni sezonda dahil edeceğiz."

FİKRET ORMAN: "Bahsettiğim bu oyuncuyu, ligin 2. devresinden itibaren başka bir lige de kiralayabiliriz."

FİKRET ORMAN: "Bizim Ersan'ı göndermek, Ersan'ın da bizden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok."

bu brezilyalı arkadas olsa gerek onu alıp dediğim gibi kiraya vericem cok dogru bir mantık tebrik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurt

yok ben özür dilerim geç müdahale ettiğimiz için belliki renkli gözümüzden kaçmış @tangaz

muhtemelen galatasaraylı bir "fanatik"tir  :lol:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Alexis' i hiç izlemedim ancak birisi twitter da alexis için '' La Liga'da Alexis Delgado %61 ikili mücadele kazanma yüzdesiyle oynuyor. La Liga'da bu yüzdeye ulaşmak kolay değil.'' yazmış.

Çevrimdışı Ersoy

Başkan 1 transfer daha yapacağız belki bu sezon alıp kiraya verebiliriz. Ersan'ı kesinlikle satmayacağız demiş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Alexis, eski gücünde değil. Hızlı, seri, çabuk hiç değil. Backup oyuncusu olur fakat palyatif çözüm olur. - 6 Aylık -

Yüksek topta iyidir; agresyon derecesi yüksektir. Daha çok derin savunmada iş yapar. Kısaca vasat bir isim.

arkadaşlar @atalay zaten Alexis hakkında yorum yapmıştı. buyurun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı fatih e.

açıkçası tanımıyorum. umarım iyi transferdir ve takımımıza fayda sağlar.

boykovari bir transferse vay halimize.