2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920828 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Net menajer transferi bu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Gelsin mi analiz? Bitmiş mi?  :)
Vasat demiştin yanılmıyorsam, patlat bakalım bi yeni analiz daha bekliyoruzz oyuncu hakkında bilgimiz yok :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Zapata dururken Dalgado nedir abi?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Blacking

30 yaşında 1.85 boyunda iki ayağınıda kullanabiliyor. Hız olarak Rhodolfo'dan daha hızlı bir isim hava toplarında gayet tek sıkıntısı ise gereksiz sertlik. Çok sert bir oyuncu.

İyi bir yedek ve kesinlikle iki stoperimizde kesebilecek kalitede rekabeti arttıracak ve takıma tecrübe kazandıracak
Ancak ve ancak Ersan giderse Serdar Aziz,Sane,Badstuber gibi isimlerden biri gelecek kesinlikle

İspanya Ligini takip edenler oyuncu hakkında gayet iyi izlenimler söylüyor,kesinlikle bize katkısı olacak.

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Koa_lAA

ben yedek kulübesine 31 yaşında yabancı topcu alınmasına karşıyım arkadaş...

3 tane stoperin var... rhodo-milo birbirinin yedeği buna tmm...

ersan-tosic yap madem böyle adam alacağına..

hem ersan hem ismail aynı anda oynayamaz teziyle bu adam alınmazki...

git ozaman altyapıdan birini beklet 4. stopere yada sol beke..

bunun yerine altınordudaki genci alsalar eyvallah ama bu yaşta adamı napcan alıp..

atsan atılmaz satsan satılmaz...

Çevrimdışı Savaş

Kulübe transferi bu. Pedro'nun yerine çok bariz.

Bi stoper transferi daha bekliyorum ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Gelsin mi analiz? Bitmiş mi?  :)
Gelsin gelsin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Tipi Demichelis'e benziyor oyunu da öyle olur inşallah

Çevrimdışı worns

Alexis hızlı, hamleli bir stoper değil. Bu nedenle şimdiye kadar ihtiyaç olarak söylenen profile uymuyor. Oldukça sürpriz olacak transfer gerçekleşirse.

Bir taraftan da yapılan çok kötü oyuncu yorumlarına şaşırıyorum. Tamam Ersan tipi bir oyuncu değil ama kötü stoper falan değil Alexis. Kaç yıldır La Liga'da ilk 11 oyuncusu. Getafe'den önce Valencia ve Sevilla deneyimleri de var. Oralarda da epey tercih edilmiş bir oyuncu. TV'den yıllardır bir çok maçını izledim. Sıkı markajcı, hava toplarında etkili, güçlü, sert.  Bir dönem oldukça popülerdi ancak beklenen düzeyin biraz altına kaldı. Yine de deneyimi vs. ile her türlü bizim ligde işe yarar bir oyuncu. Alınırsa ve uyum sağlarsa Rhodolfo'yu kesebilir, şaşırmam.

Ama Rhodolfo-Alexis ikilisi olmaz. Bu tür ikililer oyun merkezi geride kurulduğunda başarılı olabilir. Bizde Schuster zamanı Ferrari'li tandemleri andıran bir şey çıkar ortaya. Alexis'i alırsak Ersan'ın yine alternatifi olmayacak ve bu önemli bir sorun.

Bir yandan da sağda solda Ersan'ın gönderileceğine dair haber okuyorum. Umarım bunlar tümüyle yalandı. Kaç paraya olursa olsun ve yerine kim gelirse gelsin oturmuş stoperini devre arası göndermek dünyanın en aptalca hareketi olur.

Çevrimdışı 38life

İhtiyaç halinde sol bekte de oynayabiliyormuş heralde. Bu mantıkla alındıysa vay halimize...

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo'yu eleştirdi son açıklamalarında Şenol Hoca, bunu Rhodolfo'yla rotasyona sokuabilir. Bana öyle geliyor çünkü Rodolfo Alexis yaparsa el freni gibi bir şey olur .

Çevrimdışı Gürcan

Yönetimi transfer konusunda bence basari fakat su ise karsiyim. Rodo ersan ikilisi bozulmaz zaten veya bunlardan biri kesik yemez bize sayi icin adam lazim gibi dusunen kim varsa yanlis. Tolga konularinda da buna benzer seyler soylendi moral bozulmasin felan gibi bizim her zaman icin ust duzey oyuncu alma veya ust duzey olabilecek surekli 11 de oynamasi gerekecek oyuncular almamiz gerek. Yani sayica eksigimiz var yesek icin oyuncu bakiliyorsa bj yanlistir 2 stoper oynayacak 4 kisi olacaksan kim iyiyse o oynayacak isterse dunyanin en iyi stoperini getir eger performansi dusukse diger arkadsi iyiyse digeri oynayacak.

Senol hocanin sayica eksigimiz var gibi bir kac roportajini okudum. Bu dusunce bence yanlis bir dusuncedit borclarimizin artmasinin sebebide budur.

Alexis i tanimam ancak bizim risksiz direk 11 de oynayacak kaliteli takima uyum saglayan bir stopere ihtiyac var. Kaleyi simdilim saglama aldik gibi simdi adam akilli bir stoper alalim geriye. Yaslanip mac izleyelim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

takımın kadro kalitesindense agresifliği arttırıyoruz yani farklı bir yol izleniyor umarız carpılmayız:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mrred

1 milyon euroymuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı onurturan

1 önceki mesajında dünya yıldızı bir stoper aldık diye dalga geçip burda yönetimi savunman ilginç.
Harbiden @can1903 sen neden boyle seyler yapiyosun kardeşim anlayamiyorum seni bazen hic yakıstıramiyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Bir tane daha transfer gelir stopere

Çevrimdışı RQ7_351903

BAŞKAN ÇILDIRDI ŞAMPİYONLUK İSTİYOR !!

Çevrimdışı tangaz

sanki tipik bir devre arası hatalı transferi gibi duruyor. bonservisi ile alınması ilginç geldi bana. uymaması durumunda fesih gerekirse belli bir bedel ödemek zorunda kalınabilecek bir transfer. görüntü itibariyle yedek kulübesinde tecrübeli, gerektiğinde oyuna girdiğinde acemilikler (bknz. kasımpaşa maçındaki miloseviç) yapmayacak ve bir kaç yıl yedek kalsada sorun etmeyecek biri alınmış ve bu maksatla yapılmış bir transfer gibi duruyor. umarım şapkadan tavşan çıkar bu sefer  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Elde 4 stoper + Tosic olacak bu yüzden başka bir stoper transferi olmaz.

Daha doğrusu Delgado ile transferi kapatırız :)

Neyse yine de hayırlı olsun diyelim ne yapalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Ersan gitmezse transfer bu sekilde kapanir ki gitmemeli devre arasinda.Transfer olacaksa sezon sonu olsun

Çevrimdışı Q

Boko için sevdindim güzel bir transfer fakat alexis hakkında pek bilgim yok izlemedim biraz önce "Ercan Taner" abi'nin alıntısını gördüm görüşünü benimsediğim spor yorumcularındandır. Umarım dediği gibi olur ve takıma adapte olur olumlu olarak.
Hayırlı olsun..

Çevrimdışı F1903

Kaleci ve stoper icin o kadar kaliteli ve begenilen isimler gecti ki (Ospina, Costil, Mandanda, Neto - Djibolodji, Sane, Zapata, Balanta) Boyko ve Alexis taraftarda bir tatminsizlik ve hayal kirikligi yaratti.

2 ismi de derinlemesine yorumlayacak yeterlilikte izlemedigim icin iddiali bir aciklama yapmak istemiyorum.

Ama sampiyonluk yolunda eskilerden bir Ernst, Guinti, Yusuf Simsek vs. gibi etki yapacak ara transfer hamleleri yapamadik gibi gozukuyor.

Çevrimdışı ozan062

Elde 4 stoper + Tosic olacak bu yüzden başka bir stoper transferi olmaz.

Daha doğrusu Delgado ile transferi kapatırız :)

Neyse yine de hayırlı olsun diyelim ne yapalım.

öyle deme

bu ayın sonunda bir süpriz transfer var:))

sol bek alınacak  :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Delgado 1.1 e alınmışsa ve Ersan 6  milyona Çin'e satılacak ve sane gibi bir transfer daha yapacaksak ben bunu başarı kabul ederim. Ama sözümün arkasında değilim zira Atalay tam aksi bir yorum yaparsa bu yorumu kabul ederim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

tosic mi bu adam mi başka sorum yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK