2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926855 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

"Hocam" bir hitap biçimidir hocam olduğunuzdan veya olabileceğinizden söylenmiş bir şey değildir. Böyle ufak tefek nereden ne yakalasamda laf soksam mücadelesini bir yere bırakalım lütfen. Sizden tek ricam bu kadar fanatik olmayın. Ne ben sizden daha Beşiktaşlıyım ne siz benden. Benim tek bir ricam var bu kadar fanatik olmayın.

benim veya bir başka üyenin ne kadar fanatik olacağını belirlemek sizin haddinize değil. bir üyenin yorumlarını beğenmezseniz üyeyi engellersiniz yorumları sizin sayfanızda görünmez olur biter. bana akılsız, gerici, anlayışsız, kör fanatik vbvbvb demek sizin haddinize değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı fatihbjk

Yaş olarak sizden ufak ama zeka yaşı olarak sizden büyüğüm. Yeterli bir cevap olmuştur sanırım.

Küçük bir ekleme: Okumayın sevgili büyüğüm size zorla diretilen bir şey yok burada. Sayfayı kaydırın.

Senden mi ogrenecek insanlar fanatik olup olmamayi?  haddini bil efendi ol. Adam efendiliginden bisey demiyo diye abartma. Hakaret edip duruyosun adama terbiyesizlik yapma.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gayet saygılı yazıyoruz ama dingil falan olmuyor sevgili "hıyar".

ben hepinizden zekiyim, sanatla müzikle iliglenin, fanatizmi bırakın, sen badem dersen ben de hıyar derim....kısa bir film şeridi gibi geçtin forumdan güle güle

Çevrimdışı Mehmet92

Burayı kaşıyan bi arkadaş var @Oktay abi,gereğini yapar mısın?

Çevrimdışı mrred

Ntvsporda
son dakika veriyor
alexis delgado ile 2.5 yıllık anlaşma sağlandı
The great gig in the sky

Çevrimdışı ers_an

Alexis Delgado ile 2.5 yillik anlasma yapmisiz. Ntvspor alt yazi geciyor.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Necmi

Yaşınızı girmenizi biz istiyoruz forum üyelerine bakarsanız herkes yaşını girmiş girmeyenleride girmesi için ikaz ediyoruz.
yaşının büyük olması kimseyi daha akıllı yapmaz ama yaşını kimliğini gizleyip yazı yazmanında bir manası yok karşındaki insan kiminle konuştuğunu
bilmeli burası genel bir forum değil sadece Beşiktaşlılar var ve Beşiktaşın etik kuralları işler. Biz burda gerektiğinde Fanatik Beşiktaşlıya
madalyada takabiliriz. Mesajınız saygısızca  @big black eagle  biz burda bu tarz üslubu hoş karşılamıyoruz.

Çevrimdışı Efe

evt geregini yaptim mesajlar temizlendi herkes birbirine sevgi saygi cercevesinde mesajlarini yazmaya devam etsin zaten canim sıkkin 3 gunluk dunyada birbirimizi kirmayalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Alexis Delgado

:bawling:

Çevrimdışı ers_an

Alexis Delgado ile 2.5 yillik anlasma yapmisiz. Ntvspor alt yazi geciyor.

Ersan gidiyor anlami mi cikiyor bu isten.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Kemal

Ntvsporda
son dakika veriyor
alexis delgado ile 2.5 yıllık anlaşma sağlandı

Çok kötü oldu bu , üzüldüm . Franco ağır diye gitti bu Franco yla bire birdir.

Çevrimdışı mrred

Çok kötü oldu bu , üzüldüm . Franco ağır diye gitti bu Franco yla bire birdir.
Ya bilmiyorum ki hiçbir maçını izlemedim herkes bişey diyor
Sen izledin mi tvden ya da çıplak gözle ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

sevgili Beşiktaşlı abilerim, kardeşlerim bir süredir bir üye ile girdiğim gereksiz bir diyalog ile özellikle bugün gibi üzüntülü bir günde sizlerin kafasını şişirdiysem hepinizden özür dilerim. lütfen kusuruma bakmayınız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

1 Stoper transferi daha bekliyorum ben. Aksi taktirde berbat ötesi bir ara transfer sezonu geçirmiş olacaz.

Çevrimdışı aa1903

alexis delgado ne abi? adının delgado olması bile sıkıntı yani.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan gidiyor anlami mi cikiyor bu isten.

Gazetelerde bir haber vardı Ersan Çin'e gidecek diye 2 stoper bakılıyor diye. Tabii uydurma haber olabilir. Olur da tutarsa biz bildik diyeceklerdir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı enemy1903

Arkadaş biz hızlı adam lazım diyoruz hep yavaş stoper alıyoruz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

neyse arkadaş yeni olur böyle şeyler
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 16:30:52 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı aa1903

ertan sen misin?

Çevrimdışı Mehmet92

sevgili Beşiktaşlı abilerim, kardeşlerim bir süredir bir üye ile girdiğim gereksiz bir diyalog ile özellikle bugün gibi üzüntülü bir günde sizlerin kafasını şişirdiysem hepinizden özür dilerim. lütfen kusuruma bakmayınız.

Abi ne özürü yapma gözünü seveyim,adam gibi adamsın sen sıkma canını.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 16:24:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
resimde 2 il 1.liği şiirde il 2.liği oss sınavı sayısal eşit ağırlık 400. ales 200. ufakta olsa kendi çapımda 1-2 başarım var hayatta daha iyi ve kalıcı işler yapmak isterdim ama pek mümkün olmadı şimdiye kadar...
kapesese puanın yok mu :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Blacking

Kulübeye transfer zaten iyi bir ismi oturtamazdınız o yüzden olumlu bakmak lazım ersan ve rhodolfo tandemini bozmamak gerekiyor sezon sonu zaten gereken transferler yapılacaktır.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 16:26:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
https://twitter.com/HaberKartali/status/689814404628664320

Dünyanın en iyi stoperini almışız  :evillol:
arkaya adam kaçırır mı.
bize arkaya adam kaçırmayacak stoper lazım çünkü sürekli hücumdayız...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ersoy

Kulübeye transfer bu ne Rhodolfo'yu ne Ersan'ı keser.
Bundan sonra her sene!