2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908427 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

Fikret orman borcu 700milyon arttırdı nasıl yanlış bir bilgidir? Bu nasıl bir saçmalıktır.
Bu kadar kolay mı araştırmadan, öğrenmeden gelip burda sallamak?

Beşiktaşın net borcu 926milyon lira.
yd dönemi sonu devir YDnin kendi beyanı ile 450milyon tl. Şubat 2012 dolar kuru 1.75.
Bugün kur 3.04. Güncel kurla o gün olan borcun bugün değeri 781 milyon TL.
Üstüne bir de stat yapıldı bitme aşamasına geldi.

Dediğim gibi bu YDnin beyanı. Onun döneminde borç olarak gösterilmeyen birçok kalem artık borç hanesinde gösteriliyor.
Örneğin temlik edilen gelirler borç hanesinde yazılmıyordu, yani tesislerin gelirleri, yayın gelirleri temlikli ancak bunlar borç hanesinde sayılmıyordu.

Lütfen yeter, bilmeden sallamayın. Bilin öğrenin sonra konuşun.
Şunu diyebilirsiniz sportif başarıya öncelik vermiyor, transfer yapamıyor ama fikret orman borcu en çok arttıran başkan demek saçmalıktır.

yazdıklarına katılcam ama katılamıyorum... bukadar sert yazmanın ne gereği var... sakin sakin tartışamıyoruz bile... hayret.. :s20:

Çevrimdışı onurturan

Nasıl aldırmadım Kalinic'i  :kop: :kop:

Pişman oldum ya  :bawling:
Boyko bu kadar iyiyse (3.3 milyon euro) neden epl takımları bastırıp parayı almıyor de bakalım belki 2 dakka sonra adam uçar elimizden :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:eyes
Bu resmi gördükçe ,rahmetli Kemal Sunal ın şark bülbülü filmi geliyor aklıma .vücut aynı havuzbaşındaki donlu hali .
Birde bu açıdan bak abi :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

lütfen bos bos kelimeler yazmayın borc alındıgında 400küsürdü kusurdu simdiki borc 1.2 yani aradaki fark 700 beni diğer detaylar ilgilendirmiyor ama yuvarla aynen bu rakam cıkıyor

yani detayları anlatsanızda umrumda değil ben büyük resime hareketle yola cıkıyorum tamam.. artı bunu baska konuda tartısalım

dediğin her ne kadar doğru olsa da ortada büyük kur artışı olduğu gerçeği var. Şuan dolar 3 yani senin 5 yıl önceki 10M borcun sabit kalsa sadece 15M kafadan artıyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ayberk

Fikret orman borcu 700milyon arttırdı nasıl yanlış bir bilgidir? Bu nasıl bir saçmalıktır.

yd dönemi sonu devir YDnin kendi beyanı ile 450milyon tl. Şubat 2012 dolar kuru 1.75.

Dediğim gibi bu YDnin beyanı. Onun döneminde borç olarak gösterilmeyen birçok kalem artık borç hanesinde gösteriliyor.
Örneğin temlik edilen gelirler borç hanesinde yazılmıyordu, yani tesislerin gelirleri, yayın gelirleri temlikli ancak bunlar borç hanesinde sayılmıyordu.

Şunu diyebilirsiniz sportif başarıya öncelik vermiyor, transfer yapamıyor ama fikret orman borcu en çok arttıran başkan demek saçmalıktır.
ayrıca 300 küsür dava kapatıldı. bi ton tazminat ödendi. uefa daki 18 dosya kapatıldı. sadece tiganaya, ferrariye, del bosqueye ödenen tazminat 19,3 milyon dolar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi bu Boyko bu kadar iyiyse neden EPL takımları almıyor neden Sevilla vazgeçti, neden Everton almadı.

Boyu'da 1.97 çok uzun.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

birazdan boykonun maasınıda ogrenicez malum siteden,,

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı RQ7_351903

En fazla 1.5 saat veriyorum Boyko'da pürüz çıktı haberi için  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Kapatmamız çok zor ama ne yapıp edip bu adamı ikna etmeliyiz.

Töre giderse yerine gelmesi gereken oyuncu Levin Öztunalı. Ucuz da kolay da olmayacaktır.

http://www.transfermarkt.com.tr/levin-oztunali/profil/spieler/168543

Cok zor ama imkansiz degil
Bu sene sampiyon olmamiz lazim
Saglam heriftir cok severim
Bizim almanlarin ikna etmesi lazim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kapatmamız çok zor ama ne yapıp edip bu adamı ikna etmeliyiz.

Töre giderse yerine gelmesi gereken oyuncu Levin Öztunalı. Ucuz da kolay da olmayacaktır.

http://www.transfermarkt.com.tr/levin-oztunali/profil/spieler/168543
16 20 aralığında oynar törenin fiyatı 8 10 arasına alalım bu adamı çok yüksek potansiyeli  olduğu söyleniyo

Çevrimdışı onurturan

Abi bu Boyko bu kadar iyiyse neden EPL takımları almıyor neden Sevilla vazgeçti, neden Everton almadı.

Boyu'da 1.97 çok uzun.

:kop: :kop: :kop:
gülücük koyma adamları kıllandırıyosun :D biraz daha ciddi ve inanarak yazarsan cyrsttal palace a falan 5.5 teklif ettirebilirsin ..
Şuan Ospina için tek umudumuz sensin bunu sakın unutma ..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Üslup biraz sert olmuş ama anafikrine katıldığım bir yazı.

Fikret Orman yönetimi göreve başladığında net borç 580 milyon TL'ydi bu arada, onu düzelteyim.

Şimdiki borcun yüksek görünmesinin sebebi de parası peşin alınan loca ve kombine satışlarına karşılık henüz bir hizmet verilememiş olması. Dolayısıyla bu paralar borç hanesinde yazılıyor stat açılana kadar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kemal

Sane Boyko açıklansa birdende yaksak sosyal medyayı .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko ilk yıl 900 bin diğer yıllar 1 m euro makul bi sözleşme olmuş

Çevrimdışı onurt

lütfen bos bos kelimeler yazmayın borc alındıgında 400küsürdü kusurdu simdiki borc 1.2 yani aradaki fark 700 beni diğer detaylar ilgilendirmiyor ama yuvarla aynen bu rakam cıkıyor

yani detayları anlatsanızda umrumda değil ben büyük resime hareketle yola cıkıyorum tamam.. artı bunu baska konuda tartısalım

Umrunda değilse, millete yanlış bilgi verme. Başlık alakasızsa bilmediğin bir konuyu burada yazma.
Ha bunları yapıyorsan cevabını alırsın. Boş kelime yazma deme.

yd dönemi devredilen borcu net borcu aşağı yuvarlayarak söylüyorsun,
Güncel borç brüt 1117 net 926 milyon, onu da alacakları düşmeyip brütten alıp 1.2 trilyona yuvarlayıp söylüyorsun.
Kuru tamamen yoksayıyorsun.
Kendi belirttiğin gibi anlamadığın konular bunlar çok belli. Anlamadığın konu hakkında sallama.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yarın İstanbulda olacakmış Boyko. Hayırlı olsun...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Koa_lAA

bu levin alman milli takımınımı seçti bizimi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko 900 bin diğer yıllar 1000 güzel .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelişmeler gelişmeler yazmış malum sitenin müdürü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelişmeler gelişmeler yazmış malum sitenin müdürü

Malum sitenin gelişmelerrr haberi  :evillol:

Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Siyah Beyazlı Yönetim B.Münih forması giyen Holger Badstuber için girişimlere başladı.

Badstuber'in Bayern Münih ile 2017 yılına kadar sözleşmesi var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaankartal

Boyko,yarın 12.40 uçağı ile İstanbul.  :bandit: :bandit: :halay: :halay:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Tolga

Boyko'nun alacağı ücret beklediğim gibi.

Ve en önemlisi Tolga'dan daha az kazanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Boyko,yarın 12.40 uçağı ile İstanbul.  :bandit: :bandit: :halay: :halay:
Antalya'dan mi gelicek?

Çevrimdışı ilhan mansız

Üslup biraz sert olmuş ama anafikrine katıldığım bir yazı.

Fikret Orman yönetimi göreve başladığında net borç 580 milyon TL'ydi bu arada, onu düzelteyim.

Şimdiki borcun yüksek görünmesinin sebebi de parası peşin alınan loca ve kombine satışlarına karşılık henüz bir hizmet verilememiş olması. Dolayısıyla bu paralar borç hanesinde yazılıyor stat açılana kadar.
buarada 6 aylık KAP bildirimi açklandı. Gelir 204 milyon TL, zarar 24 milyon tl, fener gelir 255 milyon tl, zarar 60 milyon tl, gese henüz açıklamamış. merakla bekliyoruz  :D :D :D. gese son transferlerini yapıyor.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Malum sitenin gelişmelerrr haberi  :evillol:

Stoper transferi için çalışmalarına devam eden Siyah Beyazlı Yönetim B.Münih forması giyen Holger Badstuber için girişimlere başladı.

Badstuber'in Bayern Münih ile 2017 yılına kadar sözleşmesi var.
eyvallah büyük potansiyel idi ama çok sakatlık sorunu yaşadı bu adam soru işareti