2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910748 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

gs'nin alacağı cezanın transfer yasağı olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Biz nasıl emin olamıyorsak sende emin olamazsın varsayımlar üzerinden konuşmayalım yaz transfer sezonu görürüz. Bu arada bende boykoyu istemeyenlerdenim ama yapacak bişey camiaya hayırlı uğurlu olsun

Çevrimdışı cisse557

Yaw gs muslera yi satıp ospina yi alsa ne değişecek ikisi de iyi kaleci zaten. Nötr.

Çevrimdışı Koa_lAA

Boyko ya çok iyi değil diyince herkes üstüme geldi şimdi kimse tatmin olmamış gibi nasıl bişey bu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ospina,adler,sirugu falan.. hep algı..hep yanılgı..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pist pist Nasil transfer oldum ama :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

birtane olumlu mesajın yok takipteyim.

Olumlu birşey oldu da olumlu birşey yazalım?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

ımm , böyle büyük bir kulübe gelmekten çok mutluyum , buraya gelmeyi çok istiyordum. Beşiktaşı yakından takip ediyordum . Sosa , quaresma ,gomez beğendiğim oyuncular.Burada yeni stadımızda şampiyonluk yaşayıp şampiyonlar liginde oynamak istiyorum. Taraftarlarımızı , özellikle transferimi çok isteyen @Yunus Emre Dökmeci yi utandırmayacağım.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

gs'nin alacağı cezanın transfer yasağı olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
transfer yapabilsin diye cezayı şubata attılar belki ondandır :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı halvetifarazi

Gs en fazla bizim gibi oyuncu kısıtlaması ve belli transfer limit cezası alır. Transfer yasağı filan vermezler. Bu işler lobi.
Demek istediğim buydu gs'nin alacağı en kötü ceza bizimkiyle aynı olur. Ben bunu bile almayacağını düşünüyorum.

Tabi sizin de dediğniz gibi sadece varsayım. Göreceğiz.

Çevrimdışı halvetifarazi

Yaw gs muslera yi satıp ospina yi alsa ne değişecek ikisi de iyi kaleci zaten. Nötr.

Bu nasıl soru? İyi kaleciyi biz alalım onlar değil.

Çevrimdışı ozan062

misal bu kiralık yada gonderdiğimiz motta ve omerden hiç faydalanamadık parada alamadık

üstüne bu omerin bizimle 1.5 senesi kalmıs sozlesmesine bitmesine

ve biz aynı sureyle gonderiyoruz yani kiralama sonunda adam bosa cıkıyor buda bana gore facia bir secim

tamam soyle bir madde eklenmiş istediğimiz an geri cagırabiliyoruz ama neden  1.5 küsür bonservis verdiğin adamı boyle surunduruyorsun aynı mottadaki gibi?

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

FFP'de transfer yasağı yok artık.

Olay şu şekilde ilerliyor iki türlü yasak var. Bir bizim yediğimiz türde bir de Malaga'nın .

Yani ya satmadıkça alamazsın diyecekler ya da sen ileri düzeltene kadar Avrupa'ya gelme kardeşim diyecekler. O kadar.

Çevrimdışı halvetifarazi

transfer yapabilsin diye cezayı şubata attılar belki ondandır :)
Nemi abi gs battı batacak derler batmadı gitti. bekliyoruz.

Uefa dun resmi aciklama yapti

Gs Finansal Fair playa uymamis

Bu durumda Avrupadan men veya Transfer yasagi alacaklar Birinden biri kesin olacak , ikisinin birden olma ihtimalide var..

Uefa , Ffp ye uymayan kuluplere bu cezaları veriyor oyuzden bu kadar emin konuşuyoruz @halvetifarazi

Çevrimdışı talha

misal bu kiralık yada gonderdiğimiz motta ve omerden hiç faydalanamadık parada alamadık

üstüne bu omerin bizimle 1.5 senesi kalmıs sozlesmesine bitmesine

ve biz aynı sureyle gonderiyoruz yani kiralama sonunda adam bosa cıkıyor buda bana gore facia bir secim

tamam soyle bir madde eklenmiş istediğimiz an geri cagırabiliyoruz ama neden  1.5 küsür bonservis verdiğin adamı boyle surunduruyorsun aynı mottadaki gibi?

Bir de Mustafa'nın yedekte bekleyip Ömer'in kiralanıp durması da ayrı abes. :evillol:

Çevrimdışı MumbLe

Adamı çok mu gömdük ne yaptık.

Geçen sene Dnipro maçlarını olabildiğince izledim. Hucüm ekibine olduğum hayranlık dışında.

Boyko bence iyi bir çizgi kalecisi. Atletik, iletişimi çok kötü değil. Hava toplarında fena değil ve çok aşırı tehlikeli top yaratmıyor.

AMA

Ayakları çok kötü, iletişimi ise olmasından gereğinden çok az. Konsantrasyonunu bazen kaybediyor ama hızlı bir oyunda sıkıntı yaşamaz. En kötü huylarından biri ise hatalı bir golde arkadaşlarını suçluyor.  :lol:
Bazen çok garip goller yiyebiliyor.
Sanırım Tolga'dan tek farkı hatalı gol yiyince arkadaşlarını suçlaması, Tolga hatalı gol yiyince sakatlanıyor   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

sevgili @Yunus Emre Dökmeci kaç tane kaleci kazağı satın alacaksın  :D seni kartal yuvası ilgili reyonuna bekliyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Gs en fazla bizim gibi oyuncu kısıtlaması ve belli transfer limit cezası alır. Transfer yasağı filan vermezler. Bu işler lobi.
desene realin atleticonun Barçanın uefada hiç lobisi yok
barçanınki yeni bitti atletico ve reale iki yıl kestiler gs büyük kulüpmüş :D
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı Çağatay

Emin olunabilecek bir durum yok
sadece uefa ya verdiği taahhütleri yerine getiremeyen şu ana kadar ki ilk ve tek klüptür kendileri
uefa da buna karşılık ders niteliğinde bir ceza verebilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Koa_lAA

ukrayna milli takımında pyatov oynuyo dimi 11 ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

desene realin atleticonun Barçanın uefada hiç lobisi yok
barçanınki yeni bitti atletico ve reale iki yıl kestiler gs büyük kulüpmüş :D
@Serhat Akkaya
Aynı şey değil abi. Usülsüzlükten ceza aldı bahsettiğin takımlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Bu nasıl soru? İyi kaleciyi biz alalım onlar değil.
Abi almayalım mı dedim. Uğraştık vermedi adamlar yapabilecegimiz baska bir şey yok.

Çevrimdışı talha

Sanırım Tolga'dan tek farkı hatalı gol yiyince arkadaşlarını suçlaması, Tolga hatalı gol yiyince sakatlanıyor   :evillol:

Ben Tolga'nın o iyi zamanlarına benzetiyorum biraz. Bir de pozisyon olması nasıl bilmiyorum çünkü o kadar teknik izlemedim maçlarını.

Çevrimiçi Necmi

Nemi abi gs battı batacak derler batmadı gitti. bekliyoruz.
battı battı merak etme yakındır köşke çıkıp etek öpmeleri.
tff nin şu şirket kurup kulüplerin borcunu ödeme sonra bunu kulüplerden taksitle alma projesi zaten onları kurtarmak için
borçlarını ödetirler sonra taksitleri ödemezler