2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911041 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

muhtemelen maası dusuk olacaktır boyko efendinin o konuda içimiz biraz rahat olur

abi pek bilmemde nasıl kaleci bizim tolgadan iyidir heralde öyle olmasını umut ediyorum birde yönetim uyarmalı bu konuda malum beşiktaş'a oynanan oyunlar kimseye oynanmıyor ligde bunlar hatırlatılmalı adama
( kart görürse 2 haftalık maaşını kes aklı başına gelir fm oyunlarında  bu yöntem çok işe yarar :D ) @ozan062

valla jones vardıya onada cok kart gorur dedik herifi öyle bi uyarmısızki adam  en ufak hareketi bile temkinli yaklasarak yapmıstı ordan ben yonetşimin uyaracafgına inanıyorum:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

sene sonu galatasaray mali sebeplerden muslerayı 10+ fiyata satacaktır. tutamaz elinde. sonra gidip 3-5 fiyata ospinaya çökecektir. aynı linnes transferi gibi.
yine sağlam kaleci olacak kalelerinde ve biz yine kaleci arayacağız. Fikter orman planszılıktan dolayı 4 yıldır adam gibi kaleci koyamadı kaleye.

zor oyuncu alırlar  :kop: :kop:
ne alırlarsa şubata kadar

Çevrimdışı Efe

Douglas gelmediğine göre bedava vidic e çökme olasılığımız nedir?
keşke cöksek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Ben Besiktasla ilgili bir sayfa açıyorum hemen :bandit:

Q17 dedim geldi

Douglasi istemiyorum Boyko tek gelecek dedim oda olmak uzere Allah tan baska bisey istesem olacakmış heralde :bandit: :icool:
"Şampiyon olacağız" lafını da dilinden düşürme bari. Garantiye alalım işimizi. Aksini duymayayım, bozuşuruz ha.

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız bu Dnipro iyi para kazandı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

sene sonu galatasaray mali sebeplerden muslerayı 10+ fiyata satacaktır. tutamaz elinde. sonra gidip 3-5 fiyata ospinaya çökecektir. aynı linnes transferi gibi.
yine sağlam kaleci olacak kalelerinde ve biz yine kaleci arayacağız. Fikter orman planszılıktan dolayı 4 yıldır adam gibi kaleci koyamadı kaleye.

avrupaya gidemeyen takımda ospinanın ne işi var... olmaz o iş.. onlar öpücük alırlar anca..

Çevrimdışı Sarp

Gs Avrupa'dan men yiyecek yada transfer yasağı alacak! Bi halt alamazlar...
Şu ceza açıklansın bir Allah'ın kulu gitmez o kulübe

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim onların ne ceza alacağı belli değil daha transfer yasağı gelirse hiç kimseyi gidip alamazlar

Çevrimdışı RQ7_351903

Galatasaray inşallah kupa'dan men yerine transfer yasağı yese.

Kupa'dan men yese lige asılırlar ama transfer yasağı yerlerse buldozer gibi geçeriz üzerlerinden.

Çevrimdışı ozan062

avrupaya gidemeyen takımda ospinanın ne işi var... olmaz o iş.. onlar öpücük alırlar anca..

para sacarlarsa alırlar terim zamanındaa aynısı vardı ama doldurdular meloları sneileri:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Boyko için bence çok kaygılanmaya gerek yok. Bizim ilk ve en önemli hedefimiz lig şampiyonluğu. Bu adam ligde iş görür mü her türlü.

Çevrimdışı eski inönü

Boyko'nun hic talibi yokmuymus yav niye boyle ucuza geldi

Çevrimdışı talha

Bu arada stoper falan beklemeyin boşuna kendinize yazık edersiniz transfer sezonunu kapatmış bulunmaktayız. Boyko'yu bile vadeli olmayınca alamayacakcık. Adamlar vade işini kabul etmese kaleyi boşlayacaktık desene.

Yani stoper falan gelmez bence.

Çevrimdışı 38life

İsraf etmeyeceksin ama gerektiği zaman parayı bastırıp güven satın alacaksın. Bilmem kaçıncı kez para tasarrufu için iyi kaleci almaktan vazgeçtik. Yönetim hata yapıyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

para sacarlarsa alırlar terim zamanındaa aynısı vardı ama doldurdular meloları sneileri:)

hala daha paraları varsa helal olsun usta alsınlar... ye ye bitiremediler... ne bitmez paraymış onlardakide...

Çevrimdışı sametbagan

etkileşim twıtter dan hızlı yemin ederim maşallah maşallah diyelim sayın misafirleri de bekleriz üyeliğe

Duyum geldi şenlendi ortalık valla bide kap gelse neler olacak neler

Üstüne bi de stoper aldıkmıydı deymeyin keyfimize valla oh miss  :busted_cop:

Çevrimdışı talha

Boyko için bence çok kaygılanmaya gerek yok. Bizim ilk ve en önemli hedefimiz lig şampiyonluğu. Bu adam ligde iş görür mü her türlü.

Görür götürür yani.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko ya çok iyi değil diyince herkes üstüme geldi şimdi kimse tatmin olmamış gibi nasıl bişey bu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada stoper falan beklemeyin boşuna kendinize yazık edersiniz transfer sezonunu kapatmış bulunmaktayız. Boyko'yu bile vadeli olmayınca alamayacakcık. Adamlar vade işini kabul etmese kaleyi boşlayacaktık desene.

Yani stoper falan gelmez bence.

birtane olumlu mesajın yok takipteyim.

Çevrimdışı halvetifarazi

gs'nin alacağı cezanın transfer yasağı olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2o13 ten bu yana egerki transfer kayıda gecerse

toplamda 3 senede kale pozisyonuna

6.05 milyon euro harcanacak

yani muslera parası aslında bekleseydik en bastan boyle bir hamle yapılırdı yazıkk
1.5 yıl sonra taraftarın bunu dile getirmesi hatta şu an ismi geçip parlayacak kalecileri neden almadık zamanında diye hayıflanması yüksek ihtimal. Dejavu gibi bir süreç yaşıyoruz. Sanki bu an daha önceden yaşamış gibi ...
Kaleci Tolga insanları öyle bir hale soktu ki insanlar artık bırakın iyinin kötüsünü tercih etmeyi , kötünün iyisine tamahkar oldu . Hiç sağlıklı bir durum değil bu ve bu ruh halinin zararı gelecekte daha net ortaya çıkacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Douglas su an gelmeyecek gibi bu benin mutlu ediyor boyko 2.3 e falan gelse çok daha mutlu olurdum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Adamı çok mu gömdük ne yaptık.

Geçen sene Dnipro maçlarını olabildiğince izledim. Hucüm ekibine olduğum hayranlık dışında.

Boyko bence iyi bir çizgi kalecisi. Atletik, iletişimi çok kötü değil. Hava toplarında fena değil ve çok aşırı tehlikeli top yaratmıyor.

AMA

Ayakları çok kötü, iletişimi ise olmasından gereğinden çok az. Konsantrasyonunu bazen kaybediyor ama hızlı bir oyunda sıkıntı yaşamaz. En kötü huylarından biri ise hatalı bir golde arkadaşlarını suçluyor.  :lol:
Bazen çok garip goller yiyebiliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gs'nin alacağı cezanın transfer yasağı olacağından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Gs en fazla bizim gibi oyuncu kısıtlaması ve belli transfer limit cezası alır. Transfer yasağı filan vermezler. Bu işler lobi.
Korku akıl katilidir.