2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910156 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bugünü de boş geçtik elhamdülillah

Bu arada maç kazandırmaz olayı da tamamen yanlış en büyük örneği Cechin oynadığı Arsenal maçları Ve Arjantin Kolombiya maçı izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Ayrıca dünya kupasında Uruguay maçı var direk muslera asisti yaptı Suareze libero bir kaleci çık ama çok önemli

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı OrhanAker

Idari bir sorun yoktur değilmi malum semih usta yok artık.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Beşiktaş Yönetimi Hz.Cebrail'in gökten koç indirdiği gibi birilerinin kaleci indirmesini bekliyor sanırım. Transferi kendilerinin yapacağını unutmuş olabilirler mi? Kulübü arayıp sorsak kaleci alacaktınız unutmadınız di mi diye bir hatırlatsak faydası olur mu?
Sanırım bu raddeye geldik hiç olmazsa bekleyelim ne koparırsak kardır hesabı yapıyorlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Samet_

İkinci yarı saha içi ve dışı bir savaş başladı artık.Bizim güçlü olmamız lazım ama maalesef yönetim üzerine düşen görevleri hala

yapamadı.Şuan taraftarı da geriyor ve camia yarışa odaklanamıyor.Nefret ettirdiniz artık transfer dönemlerinden.Gidişat inşallah gomez

transferi gibi olur da sokağa atacak paramız yok söylemlerine dönmeyiz :s20:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 12:28:17 Samet_ ]

Çevrimdışı Jukebox

Kampa yetisecek transfer trabzon macina dogru hâlâ gelmedi.Tamam pazarlik yapiliyor ama bizim kaleciye boyle zorlu maclarda ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı ErsinA.

KAP var mı KAP ???

Çevrimdışı ozan062

inanırmısınız bilmemde

piyasada bizimle ismi gecen bütün topculara karsı bi midem bulanmaya basladı... mecazi anlamda demiyorum bildiğiniz bulantı yav

cnk gına geldi ve bıktırdılar ve gelen topcu bu piyasada ismi cıkmayan birisi olursa cok daha sevinecem cnk simdiden tükettim hepsini..

ha kaleci gelmezsede muhtemelen bulantı baska evrelere dogru yola cıkacak ... artık onuda zaman gostericek :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Idari bir sorun yoktur değilmi malum semih usta yok artık.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali Naibi yurt dışında 2-3 gün içinde KAP olmazsa bilin ki olmuyo  kulüpte para yok oyuncular gelmek istemiyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Ali Naibi yurt dışında 2-3 gün içinde KAP olmazsa bilin ki olmuyo  kulüpte para yok oyuncular gelmek istemiyor

kimse gelmezse boyko kesin gelecek

ama niyetleri daha iyisi bulmak biraz garanti nokta atısı istiyorlar..

ama zaman geciyor tolgaya guveniyorlar aynı stoperdeki gibi.... sıkıntı burda yonetimle burda ayrısıyoruz zaten

Çevrimdışı Mehmet92

Kaleciyi de stoperi de kiralık zorluyoruz muhtemelen,bu kadar beklemeyi ben ona yoruyorum.İşin sonunda sirigu/neto'dan biri gelicekse beklemeye razıyım.

Çevrimdışı tuki5483

Kaleci maç kazndırnaz diyenlere söylüyorum. Tolga bize sporting maçını kaybettirdiğine göre eğer kaybettirmeseydi maçı kazanmış olacaktık demekki hem kaybettirip hem kazandırıyormuş. Kısacası kazandırmasın ama kaybettirmesin yeter :)

Çevrimdışı panic13

Kaleci maç kazndırnaz diyenlere söylüyorum. Tolga bize sporting maçını kaybettirdiğine göre eğer kaybettirmeseydi maçı kazanmış olacaktık demekki hem kaybettirip hem kazandırıyormuş. Kısacası kazandırmasın ama kaybettirmesin yeter :)

çimen, bitkidir. mandalina da bitkidir. o halde mandalina çimendir. :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı can1903

Kaleci maç kazandırır, mesela bizim kalecimiz en son ne zaman penaltı kurtardı, Lovren bile dışarı atmıştı  :eyes :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Kaleci maç kazandırır, mesela bizim kalecimiz en son ne zaman penaltı kurtardı, Lovren bile dışarı atmıştı  :eyes :halay:

soyle birsey var bu tolga efendi hayatı boyunca istisnalar haricinde hep sag tarafa atlamaktadır..

hayır kurtarsa hayır güçlü oldugu taraf sag olsa anlıcam iyi güzel hos dicemm

ama öyle birseyde yok yani maç kurtarmadıgı gibi birde ilginc takıntıları olan bir insan aynı dubalarla savastıgı gunku

tepkisi

Çevrimdışı ozan062

inanılmaz bi ornek verdi arkadasımız ,, birtürlü işin içinden cıkamadım aynı tavuk yumurta muhabbeti....

Çevrimdışı sametbagan

Twitter kapalı olunca buralar hep dutluk olmuş.Lan bu twitter ne menem bişeymiş baksana bikaç saattir kapalı herkes matem havasına girmiş kulübü tarayanlar

milyon euroları saçanlar bi sakin olun arkadaşlar ya.Para yok para anlamıyor musunuz ?

Kim istemez en iyisini şak diye getirip şıp diye kaleye koymayı en iyi stoperi alıp yanına birde btb yetmedi bi de solbek almayı ha bide gökhan töreyi satıp

carilloyu almayı gerçekten sakin olalım arkadaşlar transfer yapmak şampiyon olmamızı sağlamaz onun için takıma en yüksek desteği verip eldeki oyuncuları

kaybetmemeye çalışmalıyız.Gerçekten bu takımın çok yüksek potansiyeli var ama işte bizim gibi sabırsız taraftarlar renkliler ve onların medyası bizi aşağıya

çekmeye çalışıyor gelmeyelim bu oyuna arkadaşlar rica ediyorum biraz sabır biraz sükunet biraz empati gösterelim inanın çok güzel günler bizleri bekliyor

Kusura bakmayın başınızı ağrıttım

Çevrimdışı RQ7_351903

O zaman bütün kalecilerden şüphelen? O kadar iyi olsalar EPL bastırır alır Sirigu'yu,Neto'yu vs vs..
Sen anlamıyorsun, Sirigu 30 yaşına gelmiş, bu adam 25 yaşında geleceğe yatırım olarak Sirigu'yu alabilirmisin sen ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 13:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Anıl aldığın kalecinin hatalı gol yemeyeceğini garanti edebilirmisin
edemezsin edemediğindede bu lafların hepsi boş olur. Elbette alacağın oyuncuya göre bir çok şey belirlenebilir
ama yaşanmamış şeyleri yaşanmışın üzerine koyamazsın nerden biliyorsun kaleci alındı tutki ilk maçta sakatlandı.
şimdi senin tur atları öngöründen farklı bir öngörü değil o olabiliyorsa buda olabilir o nedenle varsayımlarla gelecek
planlaması yapamazsın bu hayalcilik olur. Şimdi yazın mandandayı alacaktık almadık ne oldu mandanda kendi takımına uefa finalimi oynatıyor.
madem öyle bir yeteneği var. Ben kaleci lazım değil demiyorum ama gerçekci olun büyük beklentiler içine sokmayın kendinizi.
kaleci alınırsa şampiyonluk garanti diye bir şey yok. şampiyon olmak için maç kazanman gerekiyor hiç bir kaleci maç kazandırmaz
sadece kaybetmene engel olur. gol yemeyen kaleci hanene 3 puan yazdırmıyor. hiç gol yemeden ligi bitirsen forvetlerin atamazsa
34 puanla küme düşersin :D

@Necmi abi ne yaptın ama sende :D

O zaman alma hiç Tolga ile devam edelim belli mi olur yeni gelen Tolga'dan da kötü çıkabilir mi diyeceğiz :D

Sen alabileceğin en iyi oyuncuyu alırsın kadrondan emin olursun görevini yaparsın ondan sonra olmazsa olmaz. Bu hırsız girmesin diye kapısını ahşaptan çeliğe çevirene çeliğin garantisi var mı emin olma demek gibi bir şey :D

Adam zaten emin olmak için değil elindekine güvenmediği için değiştiriyor, zamanında değiştirmezse hırsız girer de en değerli şeyi çalarsa tabi ki değiştirmeyen suçludur. Ondan sonra çelik de olsaydı girebilirdi diye avutmaya alışırsak işimiz var  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DADAYKARTALI

transfer sezonu daha yeni başladı adaylarla görüşülüyor ama imza yok sanırım mersin ve Trabzon maçlarını da izledikten sonra kaleci transferi konusundaki son kararı verecekler tabi bunda hızla yükselen döviz kurlarınında etkisi var :bandit:
bu mesajı 2 hafta önce yazmıştım hala aynı fikirdeyim bu hafta boşuna beklemeyin :evillol:

Çevrimdışı ozan062

bu mesajı 2 hafta önce yazmıştım hala aynı fikirdeyim bu hafta boşuna beklemeyin :evillol:

onumuzde kupa macı varken bi kaleci gelip hemen ilk macını cıkarsaydık mesela ne güzel olurdu dimi.. adaptasyonunu baya arttırırdık

Çevrimdışı Çağatay

Yerin kulağı var, benimde var, ben yer miyim yemem :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Sen anlamıyorsun, Sirigu 30 yaşına gelmiş, bu adam 25 yaşında geleceğe yatırım olarak Sirigu'yu alabilirmisin sen ?
Ne alaka o zaman işte, Neto'yuda bastırr EPL Alır. Bütün transferlerde risk var

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ne yaptın ama sende :D

O zaman alma hiç Tolga ile devam edelim belli mi olur yeni gelen Tolga'dan da kötü çıkabilir mi diyeceğiz :D

Sen alabileceğin en iyi oyuncuyu alırsın kadrondan emin olursun görevini yaparsın ondan sonra olmazsa olmaz. Bu hırsız girmesin diye kapısını ahşaptan çeliğe çevirene çeliğin garantisi var mı emin olma demek gibi bir şey :D

Adam zaten emin olmak için değil elindekine güvenmediği için değiştiriyor, zamanında değiştirmezse hırsız girer de en değerli şeyi çalarsa tabi ki değiştirmeyen suçludur. Ondan sonra çelik de olsaydı girebilirdi diye avutmaya alışırsak işimiz var  :evillol:
ne dediğimi anlamadınki kaleci lazım değil demiyorum yazın kaleci alsaydık böyle olurdu gibi söyleme karşı geliyorum
olurdu yada olmazdı ama sonuçta bir varsayım bunu kesinmiş gibi konuşamazsın belki daha fazla yiyecekti gerçi bu ihtimal zayıf ama
sağolsunlar geleni aldılar. ben geleceğe konuşmuyorum ama yaşanmışın üzerinden varsayım yapılmaz. hastayım bu gençlerin varsayımları kesinmiş gibi konuşmalarına
düşünüyorlar tolganın yerinde başka bir kaleci o golleri yemezdi evet bencede yemezdi ama o şekildemi gelişecekti acaba

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar bekledik bari Sirigu gelse :D

En azından beklediğimize değer.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Twitter kapalı olunca buralar hep dutluk olmuş.Lan bu twitter ne menem bişeymiş baksana bikaç saattir kapalı herkes matem havasına girmiş kulübü tarayanlar

milyon euroları saçanlar bi sakin olun arkadaşlar ya.Para yok para anlamıyor musunuz ?

Kim istemez en iyisini şak diye getirip şıp diye kaleye koymayı en iyi stoperi alıp yanına birde btb yetmedi bi de solbek almayı ha bide gökhan töreyi satıp

carilloyu almayı gerçekten sakin olalım arkadaşlar transfer yapmak şampiyon olmamızı sağlamaz onun için takıma en yüksek desteği verip eldeki oyuncuları

kaybetmemeye çalışmalıyız.Gerçekten bu takımın çok yüksek potansiyeli var ama işte bizim gibi sabırsız taraftarlar renkliler ve onların medyası bizi aşağıya

çekmeye çalışıyor gelmeyelim bu oyuna arkadaşlar rica ediyorum biraz sabır biraz sükunet biraz empati gösterelim inanın çok güzel günler bizleri bekliyor

Kusura bakmayın başınızı ağrıttım
twitter hiç kapanmadıki şu andada açık kim diyor kapalı diye sabahtan beri
bizim hesapta online ım @sametbagan