@Necmi abi ne yaptın ama sende 
O zaman alma hiç Tolga ile devam edelim belli mi olur yeni gelen Tolga'dan da kötü çıkabilir mi diyeceğiz 
Sen alabileceğin en iyi oyuncuyu alırsın kadrondan emin olursun görevini yaparsın ondan sonra olmazsa olmaz. Bu hırsız girmesin diye kapısını ahşaptan çeliğe çevirene çeliğin garantisi var mı emin olma demek gibi bir şey 
Adam zaten emin olmak için değil elindekine güvenmediği için değiştiriyor, zamanında değiştirmezse hırsız girer de en değerli şeyi çalarsa tabi ki değiştirmeyen suçludur. Ondan sonra çelik de olsaydı girebilirdi diye avutmaya alışırsak işimiz var 
ne dediğimi anlamadınki kaleci lazım değil demiyorum yazın kaleci alsaydık böyle olurdu gibi söyleme karşı geliyorum
olurdu yada olmazdı ama sonuçta bir varsayım bunu kesinmiş gibi konuşamazsın belki daha fazla yiyecekti gerçi bu ihtimal zayıf ama
sağolsunlar geleni aldılar. ben geleceğe konuşmuyorum ama yaşanmışın üzerinden varsayım yapılmaz. hastayım bu gençlerin varsayımları kesinmiş gibi konuşmalarına
düşünüyorlar tolganın yerinde başka bir kaleci o golleri yemezdi evet bencede yemezdi ama o şekildemi gelişecekti acaba