2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914876 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

bu aralar cok sey hissediyorsun varmı oralarda bi mersin macının skoru?:D

Tarihi skor gelecek o maçta.  :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan'ın değeri 9.5 milyon € olmuş :)

Çevrimdışı talha

Miloseviç sakatmış haberi olan var mı?

Çevrimdışı RQ7_351903

Kalinic Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en çok onun artmış ayrıca gomezin 12, beckin 4.5, rholdofonun 5.5, ismailin 4, cenkin 7 m euroya çıkmış tolganın 2.75'e pektemeğinde 3' e düşmüş :evillol:

Çevrimdışı Barış1903

Tolga Zengin 2.75 million €  :D

Çevrimdışı Kemal

mali işi yürütebilmek için giderin olduğu gibi gelirinde olması lazım
gelirin olmadan gider yaparsan işte başına gelecek olan gsnin başına gelen olur
kötü örnek örnektir hemde dibine kadar örnektir bütceyi yöneteceklerde bütçemi var
neyi yönetecekler anca kendileri yeni gelir kaynakları bulmaya çalışıyor ve onu harcıyorlar
nedenmi çünkü mevcut gelir kaynaklarının tamamı ipotekli. Evet eleştirmek gerekiyor
eleştirilmelide ama eleştiride tutarlı olmalı eleştiriyorum diye sallamayacaksın sen sürekli eleştiriyorsun
belki bir şeyleri görmek istemiyorsun sana bir şey söyleyeyim bu kulüp kayyumdan döndü bunun anlamını bir düşün
eleştirirkende ona göre adil ol bir ergen senin dediğini dese anlarımda seni anlamıyorum paranın ve bütce idaresinin
ne olduğunu senin yaşındaki birinin bilmesi gerekir. Genede şu haliyle kulüp kötü yönetiliyor diyorsan
benim sana söyleyeceğim hiç bir şey olamaz senin mantık hiç pazarlık yapmayalım gomeze 9 mu istediler ver al
ospinaya 7,5 mu istiyorlar ver al eee bu musluk nerden akıyorda kovayı doldursun biliyormusun Denizbanka 5 M€
ya tribün sponsorluğu verdiler peşin para olması mecburiyetiyle ve bu parayı oyuncuların alacaklarına yatırdılar
ve oyuncu alacağı kalmadı uefa dan temiz raporu aldılar. yani bu yeni oldu bu demekki kulübün kasasında metelik yok
ve bu şekilde kaleci arıyorlar. mecbur pazarlık yapacaksın çünkü onun sonunda yapman gereken bir ödeme var. @Kemal

Madem açtın konuşalım @Necmi abi ;

Şunu yazmışsın , paramı vardı yapmadılar - kulüp kayyumdan döndü ,  o zaman yaptıklarına ve bu sebeple kaybettiğimiz paraya bakalım ;

CL ye direk katılım ücreti ne kadar ? Orada puan aldığında gelen para ne kadar ayrıca yayın hakları maç bileti maç anında stat onu 3 tir ve tr de yaptığın kartal yuvası satışları ne kadar ?  İşte bunların hepsini DANNY transferiyle çöpe attı yönetim , gerçekten kramponlarini alıp geldi .

Aynı şekilde geçen yıl Bruge maçını kimin yüzünden verdik , 1 üst tura çıksaydik yine yukarıda yazdığım gelirler gelmeyecek miydi ? Bu yıl yine aynı şekilde bu gelirler gelmeyecek miydi ?

Suan hangi transfer bütçesini kullanarak kaleci arıyoruz , yazki , neden bu kaleci tüm herkesin israrina rağmen alınmadı ? Hemde yaz piyasası sıkışık olmadan .  Yukarda yazdığım uefa gelirlerinden olmazdık , akhisar maçında 1.250.000 tl den olmazdık. Bunların direk musebbibi Tolga ve alınmayan kalecidir .

Ayrıca veli ve Tolgay sakatken onlibero almayarak bu Yönetim sezona girdi , gerçekten Atiba insanustu bir performans göstermese ceremesini çekecektir .Atiba nin sözleşme uzatma mevzusunu da hatirlatirim .

Daha önceye gidelim alınmayan sağ bek ve üzeri opare kirası , kimbilir bize ne gelirler kaybettirdi. İlk aklıma gelen FB maçı , bilicin necipi sağ beke çekip olcayı yardıma göndermesi ve olcayin kırmızısı diye uzar gider cümle. ..

Bu arada sezerler eneramolar joneslar  bu takımda boncuguna oynamadilar abi. Pektemekin göz göre göre aldığı parayla öküz alınır öküz .

Ben bunları yazarken tabii ki dünya yıldızları fahiş fiyata alalım demedim . Bakın burda @atalay dir @Çağrı  dir ve başka arkadaşlarda 100 tane isim yazıyorlar . Osmanlı ne kadara almış o forveti atalay bunu ne zaman yazmıştı . Cucak yazılmıştı ve daha öncede kimler kimler .

Ama bizim kulübümüzde maalesef araştırma eksikliği var .

Yukarda sırf kale yüzünden kaybettiklerimizden bahsettim , şuanda login 2 . Yarının 2. Haftasına giriyoruz haftaya ligin uzaktan en çok sut çeken ve ilk maç bizi uzaktan sutla yenen takımın evine gidiyoruz . Kaleci ? Haftaya netlestiririz .  Allah aşkına siz bana neyin planlamasından hangi transfer başarısından Soz ediyorsunuz ?  Beşiktaş takımı geri 4 lusu kaleciye geri pas atamiyor bunun farkindasiniz değil mi ? 

Bunun yanında artıları olmadı mı oldu tabii ki ba gomez sosa töre tolgay tabii ki oldu . Ama elmanın yarısı gibi + lar ve - ler .

Peşkeş mi çektiler bu kulübün parasini ? Hayır
Ona buna mi yedirdiler ? Hayır

İşte bu devirde bunları yapmayan meziyetli oluyor bu duruma geldik . Zaten bunlari ahlaklı insan yapmaz bunları konuşmamak bile lazım .

Ben işin sportif yanını anlattım , bütçe demişsin onunla birlikte . Ha bide demişsin abi ergenlerden beklerdim senden beklemezdim , bende aynı şekilde ergenlerden böyle itham beklerdim senden böyle itham beklemezdim @Necmi abi.  Sonuçta eksik gördüğümü de söylerim . Ben Beşiktaş la yatarım Beşiktaş la kalkarım,  ligin 2. Haftası olmuş hiç bir yönetimin bana bu izdirabi çektirmeye hakkı yok .  Halk oluşturur kulübü onlarda kulübe yani oluşturan bireylere hizmet için varlar,  benden yada bu taraftardan büyük değiller , bir iradeyi mevkii temsil ettikleri için saygı duyarım ama saygı çerçevesinde de lafımı söylerim .

Şu andaki transfer durumumuz bana göre basarisizliktir,  bunuda niye söylüyorum , daha bir nebze kurtarma şansımız varken donsunler yanlislarindan . 1 şubattan itibaren tabiiki dillendirip durmam artık olan olmuş var olanla yururuz .

Sunuda belirteyim ilk mesajım da yazdığım gibi elestiririm ama mevcut durumda yine Fikret Orman seçilsin derim . Çünkü diğerleri daha kötü . Yani iktidar varda bu kulüpte muhalefette muhalefet değil is yapacak gidip oy atalım , buna varıyor sonuç .

@Necmi
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 00:08:25 Kemal ]

Çevrimdışı Ergin1903

Kalinic bitmiş diyorlar 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalinic bitmiş diyorlar 

bu sefer şaşırtmaca değil gibi hayaller ospina hayatlar kalinic oldu buna da şükür tolgadan kurtulacağız

Çevrimdışı Ergin1903

valla kap görmeden inanmiyorum. Ben hala son günlere kadar çilemiz sürer saniyorum. Ospina umudumuzda git gide kayboluyor zaten

bu sefer şaşırtmaca değil gibi hayaller ospina hayatlar kalinic oldu buna da şükür tolgadan kurtulacağız

nedir bu kalinic olayı :)

Çevrimdışı talha

Madem açtın konuşalım @Necmi abi ;

Şunu yazmışsın , paramı vardı yapmadılar - kulüp kayyumdan döndü ,  o zaman yaptıklarına ve bu sebeple kaybettiğimiz paraya bakalım ;

CL ye direk katılım ücreti ne kadar ? Orada puan aldığında gelen para ne kadar ayrıca yayın hakları maç bileti maç anında stat onu 3 tir ve tr de yaptığın kartal yuvası satışları ne kadar ?  İşte bunların hepsini DANNY transferiyle çöpe attı yönetim , gerçekten kramponlarini alıp geldi .

Aynı şekilde geçen yıl Bruge maçını kimin yüzünden verdik , 1 üst tura çıksaydik yine yukarıda yazdığım gelirler gelmeyecek miydi ? Bu yıl yine aynı şekilde bu gelirler gelmeyecek miydi ?

Suan hangi transfer bütçesini kullanarak kaleci arıyoruz , yazki , neden bu kaleci tüm herkesin israrina rağmen alınmadı ? Hemde yaz piyasası sıkışık olmadan .  Yukarda yazdığım uefa gelirlerinden olmazdık , akhisar maçında 1.250.000 tl den olmazdık. Bunların direk musebbibi Tolga ve alınmayan kalecidir .

Ayrıca veli ve Tolga sakatken onlibero almayarak bu Yönetim sezona girdi , gerçekten Atiba insanustu bir performans göstermese ceremesini çekecektir .Atiba nin sözleşme uzatma mevzusunu da hatirlatirim .

Daha önceye gidelim alınmayan sağ bek ve üzeri opare kirası , kimbilir bize ne gelirler kaybettirdi. İlk aklıma gelen FB maçı , bilicin necipi sağ beke çekip olcayı yardıma göndermesi ve olcayin kırmızısı diye uzar gider cümle. ..

Bu arada sezerler eneramolar joneslar  bu takımda boncuguna oynamadilar abi. Pektemekin göz göre göre aldığı parayla öküz alınır öküz .

Ben bunları yazarken tabii ki dünya yıldızları fahiş fiyata alalım demedim . Bakın burda @atalay dir @Çağrı  dir ve başka arkadaşlarda 100 tane isim yazıyorlar . Osmanlı ne kadara almış o forveti atalay bunu ne zaman yazmıştı . Cucak yazılmıştı ve daha öncede kimler kimler .

Ama bizim kulübümüzde maalesef araştırma eksikliği var .

Yukarda sırf kale yüzünden kaybettiklerimizden bahsettim , şuanda login 2 . Yarının 2. Haftasına giriyoruz haftaya ligin uzaktan en çok süt çeken ve ilk maç bizi uzaktan sutla yenen takımın evine gidiyoruz . Kaleci ? Haftaya netlestiririz .  Allah aşkına siz bana neyin planlamasından hangi transfer başarısından Soz ediyorsunuz ?  Beşiktaş takımı geri 4 lusu kaleciye geri pas atamiyor bunun farkindasiniz değil mi ? 

Bunun yanında artıları olmadı mı oldu tabii ki ba gomez sosa töre tolgay tabii ki oldu . Ama elmanın yarısı gibi + lar ve - ler .

Peşkeş mi çektiler bu kulübün parasini ? Hayır
Ona buna mi yedirdiler ? Hayır

İşte bu devirde bunları yapmayan meziyetli oluyor bu duruma geldik . Zaten bunlari ahlaklı insan yapmaz bunları konuşmamak bile lazım .

Ben işin sportif yanını anlattım , bütçe demişsin onunla birlikte . Ha bide demişsin abi ergenlerden beklerdim senden beklemezdim , bende aynı şekilde ergenlerden böyle itham beklerdim senden böyle itham beklemezdim @Necmi abi.  Sonuçta eksik gördüğümü de söylerim . Ben Beşiktaş la yatarım Beşiktaş la kalkarım,  ligin 2. Haftası olmuş hiç bir yönetimin bana bu izdirabi çektirmeye hakkı yok .  Halk oluşturur kulübü onlarda kulübe yani oluşturan bireylere hizmet için varlar,  benden yada bu taraftardan büyük değiller , bir iradeyi mevkii temsil ettikleri için saygı duyarım ama saygı çerçevesinde de lafımı söylerim .

Şu andaki transfer durumumuz bana göre basarisizliktir,  bunuda niye söylüyorum , daha bir nebze kurtarma şansımız varken donsunler yanlislarindan . 1 şubattan itibaren tabiiki dillendirip durmam artık olan olmuş var olanla yururuz .

Sunuda belirteyim ilk mesajım da yazdığım gibi elestiririm ama mevcut durumda yine Fikret Orman seçildi derim . Çünkü diğerleri daha kötü . Yani iktidar varda bu kulüpte muhalefette muhalefet değil is yapacak gidip oy atalım , buna varıyor sonuç .

@Necmi

Bir menajer var herkesin malumu iyi para yedi bizden şimdi.  :icool:

Çevrimdışı RQ7_351903

Kimse kusura bakmasın Kalinic2den şüpheliyim, bu adam o kadar iyiyse bastırır alır EPL takımları.

Piyasa değeri 2 Milyon bile değil,neden?

2.01 çok uzun.

Çevrimdışı talha

Kimse kusura bakmasın Kalinic2den şüpheliyim, bu adam o kadar iyiyse bastırır alır EPL takımları.

2.01 çok uzun.

EPL takımına gidecek adamı sen alabilir misinP  :D

Çevrimdışı RQ7_351903

EPL takımına gidecek adamı sen alabilir misinP  :D
Sorun orda zaten, o kadar iyiyse neden oraya gimiyor ?

Çevrimdışı talha

Sorun orda zaten, o kadar iyiyse neden oraya gimiyor ?

O kadar iyisi sana gelmez işte.

Çevrimdışı Tolga

Resmi açıklama gelmeden hiçbir habere inanmıyorum artık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Resmi açıklama gelmeden hiçbir habere inanmıyorum artık :D

bende :D

Çevrimdışı RQ7_351903

O kadar iyisi sana gelmez işte.
O zaman Tolga'ya muhtaç ol öle bir düşüncemi var, alacaksın.

25 yaşında adam abartıldığı kadar olsa neden 2 Milyon pd.

Çevrimdışı mellfred

2.01 çok uzun.
fiyat her zaman belirleyici değil. aldığımızda tolgay 2 milyondu.

Çevrimdışı RQ7_351903

fiyat her zaman belirleyici değil. aldığımızda tolgay 2 milyondu.
Peki kaleci bölgesinde şuan o riske girme lüksümüz varmı?yok.

Çevrimdışı kartalBaz

Kalinic bence iyi secim. Genc olmasindan dolayi gelisime acik olursa sambade ve senol hocayla sinif atlar. Eger sinif atlarsa 7-8 sezon kaleci aramayiz veya cok iyi fiyatlara satabiliriz. Sinif atlamasada tolgadan iyidir her turlu yararli olacak bize. Fiyatida uygun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

G.S.'nin sezon başında almadığı 25 yaşındaki Oumar Niasse'nin fiyatı yaz başında 5 milyon avro idi. O zaman EPL ekipleri de transfer etmek için hareketlenmemişti. Şimdi ise 13 milyon avro istiyor takımı ve EPL ekipleri de peşinde .
Kalinic'e de benzer gözle bakmak lazım . Potansiyeli olan bir kaleci. Fiyatı artacaktır. EPL ekipleri daha çok potansiyeli görmek istiyor. Bizim takımda o potansiyele de ulaşacaktır.

G.S.'nin sezon başında almadığı 25 yaşındaki Oumar Niasse'nin fiyatı yaz başında 5 milyon avro idi. O zaman EPL ekipleri de transfer etmek için hareketlenmemişti. Şimdi ise 13 milyon avro istiyor takımı ve EPL ekipleri de peşinde .
Kalinic'e de benzer gözle bakmak lazım . Potansiyeli olan bir kaleci. Fiyatı artacaktır. EPL ekipleri daha çok potansiyeli görmek istiyor. Bizim takımda o potansiyele de ulaşacaktır.

ağzın bal yesin :)

Çevrimdışı kartalBaz

Oguzhan westhamda oynasa suan 30 milyondu degeri. Bize geldigi gibi degeri 4-5 arasina cikar. Tolga bile 3 civari dusun artik.