Şu yönetimi her koşulda ve şartta destekleyen arkadaşlara bir kaç sorum var kusura bakmayın, bu soruları kendilerini sormak isterdim ama yapacak birşey yok.

Biz yaz transfer döneminde Cenk'i göndermeden önce net bir kaleciye itiyacımız vardı ama alınmadı üstüne bence şuan bu kadroda oynuyacak adamımızı en büyük rakiplerimizden birine 600 Bin Euro gibi komik bir rakama gönderdik eldekiler müthiş gibi. 1.HATA
Cenk'i gönderdik'den sonra kaleci arayışına başlıyoruz alamıyoruz, Tolga'nın her sezon olduğu gibi bir yerde patlayacağı su koyuvereceği belliyken, yatsın kalksın takım arkadaşlarına dua etsin.2.HATA
Yaz transfer dönemine yetiştiremedik anladım, son gün çabaları vs Sirigu ve Mandanda haberlerini görmüştüm ama işte yine 1-1.5 Milyon gibi rakama kaçırdık adamları. 3.HATA
Yetişmedi transferin ama senin bir planlaman olur kardeşim biz kaleci alacağız değilmi arayışa geç,görüşmelere başla ama yok başkanımız ve yönetim kurulunda ki abilerimiz her maçtan sonra konuşmayı tercih ettiler.Ve koskoca zamanda hiçbirşey yapılmadı Fabricio hariç, ki onu da saymak bile istemiyorum bizim net bir kaleciye ihtiyacımız var. 4.HATA
Transfer dönemi başlamadan transfer komitesi başkanı (öyle biliyorum) Erdal Torunoğulları ve Başkanımız 2.başkanımız Basın sözcümüz her yerde transferlerimiz hazır kampa yetişecek denildi yoksa benmi yanlış biliyorum ? 5.HATA
Lig başladı ve hala takımda Tolga Zengin 1. kaleci konumunda, matematiğim muhteşem değil ama yuvarlak hesap ile bu kaleci bizi iki yılda sadece kendi hataları ile 20 Milyon Euro'dan etti.Ama görünen o ki yönetimimiz hala ödenilecek 1M Euro'da. 6.HATA
Umarım daha fazla hata yapmayız gördüğünüz gibi ne salladım nede başka birşey ortada hatalar zinciri var ama eleştiri'ye kapalı bazı arkadaşlarımız var eleştiri iyileştirir her zaman şak şaklamak ise yapılan hataları daha da körükler.Başkasını bilmem ben isim tanımam Ben BEŞİKTAŞ'ı tanırım.