2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925197 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Ayrıca yeni gelecek olan kaleci her kim olursa olsun iyi ya da kötü  yapacağı birkaç kurtarıştan sonra vaay cookk ii kaleci harika...vs. sözler söylememize neden olacak ) tolga sağolsun normal olan seyler bize harika gelecek malesef..

Çevrimdışı RQ7_351903

Trabzon'lu Gürkan adında arkadaşım var tıpkı Tolga , ikiz gibi benziyorlar.  Çocukla sırf bu yüzden 4 aydır görüşmüyorum - telefonlarını açmıyorum - whats up dan engelli ...
Aman abi seni maçlara almamak lazım mazallah, arkadaşına bunu yapan bu adamı yağlı kazığa  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olan oldu o ya da bu sebeple transfer yapılamadı şu an çok kritik süreç başlıyor bu saatten sonra bize düşen bütün oyunculara sahip çıkıp destek olmak özelliklede kaleci tolgaya sahip çıkmalı ve destek olmalıyız ki zaten az olan potansiyelinden maximum verimi alabilelim desteğimizi bir şekilde tolga ya ulaştırmalı ve psikolojisinin bir an önce düzelmesini sağlamalıyız :bandit:
Ben ona tribünden çok iyi mesajlar gönderiyorum. Aldığı paranın tek kuruşunu hak etmeyen adamları kaptan yapıyoruz bir de. Tolga benim için Beşiktaş'ın oyuncusu değildir, kaptanı hiç değildir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Sirigu zu Torino.  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sirugu zu Torino.  :D
öyle bişi olursa Fikret Orman'ı günah keçisi ilan edecek en az 50 kişi bulurum bu forumdan  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Yolu oraya kadar düşecekse biz niye o yoldan çevirmiyoruz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Dogan

Özellikle boyko meselesine gelince gerek isminin güzelliği gerekte tipinin güzelliğinden kaynaklanan aşırı bir sempati oluşmuş bazı taraftarlarimizda ve tek savunmaları geçen seneki performans...Ortaya koyacakları başka somut  birşey yok..Madem o kadar ii neden bu sene berbat ve ondan önceki sene adı sanı duyulmamisti ki ii kaleci kendini her zaman duyurur..gecen seneki performansin cok cok aldatıcı olduğunu düşünüyorum ve tolga dan sonra gelecek olan boyko taraftarimizda büyük bir hayal kırıklığı yaratacaktır..İnsallah alamayiz onu bu devre arasi yapilacak en ii sey tolga gibi vasat alti kalecilerden bi tik üstü  kiralik bi kaleci alsakta sampiyonlukta avantaj yakalariz...Ne gunay ne de tolgayla şampiyon olacağımızı düşünmüyorum ha boykoyla olurmuyuz  o bir ihtimal ama defolarinin çıkması gelecek sezonla başlar motta gibi..

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Çevrimdışı ekrembaser

Gerçekten kabak tadı verdi transfer olayı hadi ilk dönemleri geçtim bu sene neden 3 e 5 e bakılıyo bu sene alınacak şampiyonluk takımın kurtuluşu demek tamam sıkıntı da çekiyo olabilirler ama yapın kardeşim artık transferi takımın geleceği ile oynamak kimsenin harcı değil yeter artık el insaf

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

who is zu Beşiktaş ?  :D

Tolgarigu zu Beşiktaş :D

Ya da

Tolgoyko zu Beşiktaş  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı RQ7_351903

Şu yönetimi her koşulda ve şartta destekleyen arkadaşlara bir kaç sorum var kusura bakmayın, bu soruları kendilerini sormak isterdim ama yapacak birşey yok. :)

Biz yaz transfer döneminde Cenk'i göndermeden önce net bir kaleciye itiyacımız vardı ama alınmadı üstüne bence şuan bu kadroda oynuyacak adamımızı en büyük rakiplerimizden birine 600 Bin Euro gibi komik bir rakama gönderdik eldekiler müthiş gibi. 1.HATA

Cenk'i gönderdik'den sonra kaleci arayışına başlıyoruz alamıyoruz, Tolga'nın her sezon olduğu gibi bir yerde patlayacağı su koyuvereceği belliyken, yatsın kalksın takım arkadaşlarına dua etsin.2.HATA

Yaz transfer dönemine yetiştiremedik anladım, son gün çabaları vs Sirigu ve Mandanda haberlerini görmüştüm ama işte yine 1-1.5 Milyon gibi rakama kaçırdık adamları. 3.HATA

Yetişmedi transferin ama senin bir planlaman olur kardeşim biz kaleci alacağız değilmi arayışa geç,görüşmelere başla ama yok başkanımız ve yönetim kurulunda ki abilerimiz her maçtan sonra konuşmayı tercih ettiler.Ve koskoca zamanda hiçbirşey yapılmadı Fabricio hariç, ki onu da saymak bile istemiyorum bizim net bir kaleciye ihtiyacımız var. 4.HATA

Transfer dönemi başlamadan transfer komitesi başkanı (öyle biliyorum) Erdal Torunoğulları ve Başkanımız 2.başkanımız Basın sözcümüz her yerde transferlerimiz hazır kampa yetişecek denildi yoksa benmi yanlış biliyorum ? 5.HATA

Lig başladı ve hala takımda Tolga Zengin 1. kaleci konumunda, matematiğim muhteşem değil ama yuvarlak hesap ile bu kaleci bizi iki yılda sadece kendi hataları ile 20 Milyon Euro'dan etti.Ama görünen o ki yönetimimiz hala ödenilecek 1M Euro'da. 6.HATA

Umarım daha fazla hata yapmayız gördüğünüz gibi ne salladım nede başka birşey ortada hatalar zinciri var ama eleştiri'ye kapalı bazı arkadaşlarımız var eleştiri iyileştirir her zaman şak şaklamak ise yapılan hataları daha da körükler.Başkasını bilmem ben isim tanımam Ben BEŞİKTAŞ'ı tanırım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Torino'nun alabildiği adamı alamıyorlarsa hemen bugün bıraksınlar bu işi cidden.  :by2:

Not: Teklif yaptığımızı ne biliyorsun diyen olursa kaleci forması giyen herkese asıldı bizimkiler  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı RQ7_351903

Bak bu adamı alsınlar, 3 arkadaşıma arkasına istediği ismi yapıp gönderici ödemeli kargo ile forma gönderecğim,yemin ediyorum.Allah belamı versin ki.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/147610/besiktastan-sirigu-atagi

Çevrimdışı atalay

Yolu oraya kadar düşecekse biz niye o yoldan çevirmiyoruz :D

Torino'ya gidecek ise Euro 2016 sebebiyle göz önünde olmak istediği içindir.

who is zu Beşiktaş ?  :D

Tolga. Dün iyi maç çıkardı.  :D

Çevrimdışı Ensar

Trabzon'lu Gürkan adında arkadaşım var tıpkı Tolga , ikiz gibi benziyorlar.  Çocukla sırf bu yüzden 4 aydır görüşmüyorum - telefonlarını açmıyorum - whats up dan engelli ...
hahahaha :kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Ospina ve Boyko ile uğraştığımız kadar Sirigu'yla da uğraşsak belki bu transferi kiralık da olsa bitiririz :)

Torino'ya gitmeyi düşünen bir kaleci buraya da pekala gelir.

Neto ile ilgilendiğimiz ya da teklif yaptığımız söyleniyor da o işin olması imkansız gibi birşey.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 16:17:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Etkenleri bilmiyoruz.

Alınmadığı için, geç kalındığı için her şekilde eleştirilebilir ancak Sirigu için şartlar ne bilmiyoruz belki de oyuncu İtalya'ya dönmek istiyor.

Torino'dan her türlü daha yüksek ücret teklif etmişizdir uğraştıysak sorun para değil gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Etkenleri bilmiyoruz.

Alınmadığı için, geç kalındığı için her şekilde eleştirilebilir ancak Sirigu için şartlar ne bilmiyoruz belki de oyuncu İtalya'ya dönmek istiyor.

Torino'dan her türlü daha yüksek ücret teklif etmişizdir uğraştıysak sorun para değil gibi.
Linnes'deki sorun neydi peki @Çağrı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Tolga. Dün iyi maç çıkardı.  :D
bak onda bile defosu çıktı ortaya ya böyle bisey olabilir mi )))) adam kaleden çıkmaya korkuyo bu nasil kalemizi koruyacak?

Çevrimdışı birolbjk

6 aydır bir kaleci bulamamak gerçekten büyük başarı

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeş linnes deki problem geçen sene şampiyonluğa oynuyor olmalarıydı bu konuda sana katılmıyorum

Çevrimdışı Tolga

Torino'ya gidecek ise Euro 2016 sebebiyle göz önünde olmak istediği içindir.

Tek mantıklı açıklaması bu gibi duruyor ama yine de ikna edilebilir.

Sonuçta biz de şampiyonluğa oynayan bir takımız ve Sirigu da bu takımın kalesini koruyacak.

Gomez transferi de referans gösterilebilir :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hepsi hata elestirmek hakkiniz ama neden her sayfada ayni konuyla ilgili ayni tarz yorumlarinizi okuyup duruyoruz. Bir kere elestirdin anladik. Ikinci kez elestirdin pekistirdik. E tamam yani. Neden forum uyelerine geri zekali muamelesi yapiyorsunuz. Hayir elestirine karsi cikanda olmamis. Ama bilinc altin diyorki yazdin yazdin suyunu cikardin, yeter. Ama duramiyorsunuz her nedense. Bir konuda hakli olmak icin 10 yorum zorunlulugu mu var anlamiyorum ki..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 16:22:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Linnes'deki sorun bence söylenen sorun değildi.

Sorun birisinin menajerlik haklarını alıp para kazanmaya çalışması ve oyuncunun buna yanaşmamasıydı bence. O dönem çok yaşadık böyle şeyleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli