2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925865 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben transfer döneminden önce kaleci almayabiliriz, alırsakta uzun süreç olacak dediğimde linç edenler onlayn mı  :kop:
Onlar yine gelirler şimdi "ama Gomez'i aldılar" diye. Merak etme, pusuda bekliyorlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:claps: İyi bir kaleci alamazsak 1.000 euro'ya aldığı Gomez'in hiç bir anlamı kalmayacak  :lol:
İşte bizim taraftarımız bunu anlamıyor. Çok iyi adamlar alıyorsun belli bölgelere iyi bir kadro kuruyorsun ama kaleci almayarak bütün emeğini heba ediyorsun ama bizimkiler hale gelip ya Gomez'i aldılar siz ne konuşuyorsunuz diye söylenip duruyorlar. Olayın tamamına bakmaktan yoksunlar maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Ailenin şımarık tek çocuğu gibiyiz istemedigimiz kaleci kalmadı al artık birini gözünü seviyim.
Dünkü tolgadan sonra nefes alsın yeter modundayim.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karabay

Derginin 2016 takviminde ersan olcay sosa cenk oguzhan gomez var ama töre yok.

Çevrimdışı RQ7_351903

İşte bizim taraftarımız bunu anlamıyor. Çok iyi adamlar alıyorsun belli bölgelere iyi bir kadro kuruyorsun ama kaleci almayarak bütün emeğini heba ediyorsun ama bizimkiler hale gelip ya Gomez'i aldılar siz ne konuşuyorsunuz diye söylenip duruyorlar. Olayın tamamına bakmaktan yoksunlar maalesef.
Abi onlar eleştirinin ne işe yaradığını çözemediler eleştiriyi kötülük gibi algılıyorlar. :alala:

Çevrimdışı Tolga

İyice çorbaya döndü bizim transfer hikayesi. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Menajerlik ücretine en çok ihtiyacı olan menajerin önerdiği kaleci gelecektir şu saatten sonra.
Maalesef bunların hepsi plansızlıktan kaynaklanıyor.

Tamam 3-4 futbolcuyla aynı anda görüşülür bu normaldir ama bu kadar fazla isim aynı anda çıkıyorsa burada planlı bir strateji yürütülmediği belli oluyor. Tabi burada her çıkan isim doğrudur diyemem ama yine de anormal derece de fazla isim ortaya atılıyor.

Neyse şurada 13 gün kaldı sayılır, bekliyoruz bakalım neler olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi onlar eleştirinin ne işe yaradığını çözemediler eleştiriyi kötülük gibi algılıyorlar. :alala:
Herkesin orta paydada Beşiktaş'ın iyiliğini istediğini unutup,bazı kişilerin olası riskleri görüp bunları düzeltmenin takıma fayda sağlayacağını söylemesi maalesef kötülük oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

ya herşeyi geçtim, şimdi kaleci alsak zaten 2 hafta yok uyumdu, yok alışmaktı çöpe gidecek. İnşallah 1 şubat'a kalmayız kaleci transferinde.

Eğer başkan da 3'ün 5'in hesabını yapıyorsa ve şampiyonluk kaleci yüzünden giderse...

En uyuz olduğum şey, kaleci alınmazsa Tolga yine tıkır tıkır topunu oynayıp, parasını alcak. Ve hiç bir yaptırımla karşılaşmayacak, hesap soran olmayacak. Vay arkadaş ya!!!! Ne güzel İstanbul be!!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya herşeyi geçtim, şimdi kaleci alsak zaten 2 hafta yok uyumdu, yok alışmaktı çöpe gidecek. İnşallah 1 şubat'a kalmayız kaleci transferinde.

Eğer başkan da 3'ün 5'in hesabını yapıyorsa ve şampiyonluk kaleci yüzünden giderse...

En uyuz olduğum şey, kaleci alınmazsa Tolga yine tıkır tıkır topunu oynayıp, parasını alcak. Ve hiç bir yaptırımla karşılaşmayacak, hesap soran olmayacak. Vay arkadaş ya!!!! Ne güzel İstanbul be!!!
Paraları yoktu transfer yapamadılar,onlar istemiyor mu sanıyorsun sen kaleci almayı ama işte biliyorsun devre arasında kimse kalecisini bırakmak istemiyor, bu işler öyle kolay değil, herkes futbol bilgini olmuş burada, Tolga kötü niyetli birisi değil sadece psikolojik olarak çökmüş durumda, takım iyi giderken bu tip eleştirileri sezon sonuna saklayalım.

Bu liste uzar gider o yüzden çok yorma kendini :)

Öyle bir noktaya getirdiler ki olmazsa olmaz defans transferi yapılmazsa kimse sorgulamayacak kaleciye odaklandığımız için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Kimse kusura bakmasın burası renkli forumu değil demesin. 11 puan gerimizdeki takım lig başlamadan kendisine seviye atlatacak 2 adamı alabiliyorsa. Bizim liderken ve iyi bir hava yakalmışken en az bir transferi açıklamamız lazımdı.

1 hafta önce Ospina açıklansa bende dahil adamın formasını direk alacak birsürü kişi çıkacaktı. Bu sayede fazla vermeği düşündükleri para yine ceplerinde kalacaktı.

Çevrimdışı canU

alamayacaklar herhalde gene kaleci. Ya şans okadar yanımızda ki dünkü maç iptal oldu getirin hemen zaman kazandık ama yok hala tık yok. 2 şubatta gelecek kaleci 5-6 maç kaçıracak. 11 maç için kaleciye para mı vereceğiz mantığa bakın.  en önemli maç belki de fener maçı ama o maça tolgayla çıkıcaz bu gidişle bravo emeği geçenlere  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Ospina, Boyko, Handanovic, Neto, Adler, Ryan, Diego Lopez, Costil, Cabral, Kalinic, Cassio, Rajkovic ve aklıma gelmeyen 1-2 kaleci daha olabilir.

Bunların hepsiyle ilgimiz oldu bir şekilde.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail'le sene sonundaki sonuca göre sözleşme imzalanmalı. 5 maç iyi oynayan adamla hemen sözleşme yenileyeceksek kapatalım şubeyi gitsin. Şampiyon olursak bu sene sonunda o basına yalan haberler yazdıran menajeri kapımızda köpek olur imza atmak için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Paraları yoktu transfer yapamadılar,onlar istemiyor mu sanıyorsun sen kaleci almayı ama işte biliyorsun devre arasında kimse kalecisini bırakmak istemiyor, bu işler öyle kolay değil, herkes futbol bilgini olmuş burada, Tolga kötü niyetli birisi değil sadece psikolojik olarak çökmüş durumda, takım iyi giderken bu tip eleştirileri sezon sonuna saklayalım.

Bu liste uzar gider o yüzden çok yorma kendini :)

Öyle bir noktaya getirdiler ki olmazsa olmaz defans transferi yapılmazsa kimse sorgulamayacak kaleciye odaklandığımız için.

Ben yine stoper transferinin çok acil olmadığını düşünüyorum. Olmazsa kendi adıma çok mesele etmem.

ama kaleci için başkan iki eli kanda olsa gidip alıp gelecekti bir tane. Gerekirse 1 milyon fazla verecekti ama getirecekti. Lamı cimi yok, yemin ediyorum kritik bir maçı tolga yüzünden kaybedelim yine, olimpiyattaki GS maçından farklı olmaz maç sonu. Benim gibi iyimser bir adam bile burnundan soluyorsa düşün sen gerisini. Ya ne zaman Tolga'yı görsem bildiğin ceyaln görmüş kaplan gibi oluyorum. Yakında televizyonu falan kırcam, o derece.

Çevrimdışı ozan062

hayır suna tav oluyorum ben

diyelim boyko geldi yahu sen bu boyko geldiğinde bizim hep ilk ve tek tercihimizdi suydu buydu deyip süslemeye calısırsan bu sğreci ki öyle yapacaklar

bende burda buna inanan insalara karsı savas acıcam...söyleyim simdiden
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

hayır suna tav oluyorum ben

diyelim boyko geldi yahu sen bu boyko geldiğinde bizim hep ilk ve tek tercihimizdi suydu buydu deyip süslemeye calısırsan bu sğreci ki öyle yapacaklar

bende burda buna inanan insalara karsı savas acıcam...söyleyim simdiden

ya dur @ozan062 Allah'ını seversen zaten ortalık karışık :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yine stoper transferinin çok acil olmadığını düşünüyorum. Olmazsa kendi adıma çok mesele etmem.

ama kaleci için başkan iki eli kanda olsa gidip alıp gelecekti bir tane. Gerekirse 1 milyon fazla verecekti ama getirecekti. Lamı cimi yok, yemin ediyorum kritik bir maçı tolga yüzünden kaybedelim yine, olimpiyattaki GS maçından farklı olmaz maç sonu. Benim gibi iyimser bir adam bile burnundan soluyorsa düşün sen gerisini. Ya ne zaman Tolga'yı görsem bildiğin ceyaln görmüş kaplan gibi oluyorum. Yakında televizyonu falan kırcam, o derece.
Dün 5 dk oynandı maç topu topu. Soğuktan titriyorum tribünde ama o sırada bile 3 dk küfür ettim kendisine, yapamadıkları yüzünden. Şenol Güneş'e maç sırasında Tolga nasıl görünüyor acaba cidden merak ettim. Peter Schmeichel gibi bir şey mi beliriyor kafasında, bir gün tanışma imkanım olursa mutlaka soracağım bu soruyu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

hayır onceden rakipler araya girer fiyat yukseltirdi bu sefer boyle birseyde yok ben hala cozemiyorum neyin ugrasıdır bu arkadas

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hayır onceden rakipler araya girer fiyat yukseltirdi bu sefer boyle birseyde yok ben hala cozemiyorum neyin ugrasıdır bu arkadas
Beceriksizlik. Başka bir açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

daha dur o son etap, tam imzalayackken o çıkacak Ocağın son gününe kadar birde öyle sürünecez.

Çevrimdışı panic13

Beceriksizlik. Başka bir açıklaması yok.

Bana da öyle geliyor, beceriksizlik bu.

Çevrimdışı Mehmet92

Bana da öyle geliyor, beceriksizlik bu.

En kibar ve en uygun kelime bence de beceriksizlik,ya da ölücülük.

Çevrimdışı ozan062

ya dur @ozan062 Allah'ını seversen zaten ortalık karışık :D

abi napayım cok fena bir alllama pullama yapacaklar

sonrada herkes yine hersey müthiş miş gibi havaya girecek ben yine kafayı sıyırmaya devam edicem cnk o gelen topcu mac bası yapana kadar puan kayıpları hep ?? olacak

ve taraftarlar yine toz pembe hayaller kuracak bir iki maglubiyetle basa donucez yasamadıgımız sey değil.. herkesin endisesi bu heleki bu kadro oguzhanlar toreler olcaylar kaç kez son haftalarda havlu attı lige (akhisar tecrübesini tribünden yasadım)

yine aynı 3lü orda duruyor ben tırsıyorum hepsinden acık soyleyim yani ksıacası guvenmiyorumda onlara.. birde kaleci faciası eklenirse kalpten giderim hacı

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 14:54:00 ozan062 ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi artık 3-5 bakmıcan, adam Muslera'ya 5 veriyo Şampiyonluktan 20M alıyo ver sen'de Sirigu'ya 4M seni şampiyon yapsın, ŞL'den gelcek para Şampiyon olucan  oradan gelicek,Şl'de maçlardan gelecek, reklamını yapıcan, satışlar patlıcak,bu sene şampion olursak stad full kombine satcak hiçmi düşünülmez be abi..

Çevrimdışı panic13

abi napayım cok fena bir alllama pullama yapacaklar

sonrada herkes yine hersey müthiş miş gibi havaya girecek ben yine kafayı sıyırmaya devam edicem cnk o gelen topcu mac bası yapana kadar puan kayıpları hep ?? olacak

ve taraftarlar yine toz pembe hayaller kuracak bir iki maglubiyetle basa donucez yasamadıgımız sey değil.. herkesin endisesi bu heleki bu kadro oguzhanlar toreler olcaylar kaç kez son haftalarda havlu attı lige (akhisar tecrübesini tribünden yasadım)

yine aynı 3lü orda duruyor ben tırsıyorum hepsinden acık soyleyim yani ksıacası guvenmiyorumda onlara.. birde kaleci faciası eklenirse kalpten giderim hacı

Bakma geyik yapıyorum da bende senin gibi rahat değilim. Resmen kalecisizlikten şampiyonluğu vereceğiz. akıl alır gibi değil ya.