Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben transfer döneminden önce kaleci almayabiliriz, alırsakta uzun süreç olacak dediğimde linç edenler onlayn mı
İyi bir kaleci alamazsak 1.000 euro'ya aldığı Gomez'in hiç bir anlamı kalmayacak
İşte bizim taraftarımız bunu anlamıyor. Çok iyi adamlar alıyorsun belli bölgelere iyi bir kadro kuruyorsun ama kaleci almayarak bütün emeğini heba ediyorsun ama bizimkiler hale gelip ya Gomez'i aldılar siz ne konuşuyorsunuz diye söylenip duruyorlar. Olayın tamamına bakmaktan yoksunlar maalesef.
İyice çorbaya döndü bizim transfer hikayesi. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Menajerlik ücretine en çok ihtiyacı olan menajerin önerdiği kaleci gelecektir şu saatten sonra.
Abi onlar eleştirinin ne işe yaradığını çözemediler eleştiriyi kötülük gibi algılıyorlar.
ya herşeyi geçtim, şimdi kaleci alsak zaten 2 hafta yok uyumdu, yok alışmaktı çöpe gidecek. İnşallah 1 şubat'a kalmayız kaleci transferinde.Eğer başkan da 3'ün 5'in hesabını yapıyorsa ve şampiyonluk kaleci yüzünden giderse...En uyuz olduğum şey, kaleci alınmazsa Tolga yine tıkır tıkır topunu oynayıp, parasını alcak. Ve hiç bir yaptırımla karşılaşmayacak, hesap soran olmayacak. Vay arkadaş ya!!!! Ne güzel İstanbul be!!!
Paraları yoktu transfer yapamadılar,onlar istemiyor mu sanıyorsun sen kaleci almayı ama işte biliyorsun devre arasında kimse kalecisini bırakmak istemiyor, bu işler öyle kolay değil, herkes futbol bilgini olmuş burada, Tolga kötü niyetli birisi değil sadece psikolojik olarak çökmüş durumda, takım iyi giderken bu tip eleştirileri sezon sonuna saklayalım.Bu liste uzar gider o yüzden çok yorma kendini Öyle bir noktaya getirdiler ki olmazsa olmaz defans transferi yapılmazsa kimse sorgulamayacak kaleciye odaklandığımız için.
hayır suna tav oluyorum bendiyelim boyko geldi yahu sen bu boyko geldiğinde bizim hep ilk ve tek tercihimizdi suydu buydu deyip süslemeye calısırsan bu sğreci ki öyle yapacaklarbende burda buna inanan insalara karsı savas acıcam...söyleyim simdiden
Ben yine stoper transferinin çok acil olmadığını düşünüyorum. Olmazsa kendi adıma çok mesele etmem.ama kaleci için başkan iki eli kanda olsa gidip alıp gelecekti bir tane. Gerekirse 1 milyon fazla verecekti ama getirecekti. Lamı cimi yok, yemin ediyorum kritik bir maçı tolga yüzünden kaybedelim yine, olimpiyattaki GS maçından farklı olmaz maç sonu. Benim gibi iyimser bir adam bile burnundan soluyorsa düşün sen gerisini. Ya ne zaman Tolga'yı görsem bildiğin ceyaln görmüş kaplan gibi oluyorum. Yakında televizyonu falan kırcam, o derece.
hayır onceden rakipler araya girer fiyat yukseltirdi bu sefer boyle birseyde yok ben hala cozemiyorum neyin ugrasıdır bu arkadas
Beceriksizlik. Başka bir açıklaması yok.
Bana da öyle geliyor, beceriksizlik bu.
ya dur @ozan062 Allah'ını seversen zaten ortalık karışık
abi napayım cok fena bir alllama pullama yapacaklarsonrada herkes yine hersey müthiş miş gibi havaya girecek ben yine kafayı sıyırmaya devam edicem cnk o gelen topcu mac bası yapana kadar puan kayıpları hep ?? olacakve taraftarlar yine toz pembe hayaller kuracak bir iki maglubiyetle basa donucez yasamadıgımız sey değil.. herkesin endisesi bu heleki bu kadro oguzhanlar toreler olcaylar kaç kez son haftalarda havlu attı lige (akhisar tecrübesini tribünden yasadım)yine aynı 3lü orda duruyor ben tırsıyorum hepsinden acık soyleyim yani ksıacası guvenmiyorumda onlara.. birde kaleci faciası eklenirse kalpten giderim hacı