2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927398 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Transferler yine gecikti.Şunu daha hızlı yapmayı öğrenmeliyiz artık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı RQ7_351903

Kurban adıyamam ama sözüm olsun Sirigu gelirse 3 arkadaşıma yeni sezon forması!  :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İspanya'dan oyuncu filan alınmaz. İspanya'dan gelipte bizim takımda tutan veya Türkiye'de tutan bir tane adam tanımıyorum. Tamamen farklı futbol kültürleri.

Sosa var hocam

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa var hocam

Sosa ispanya da bir dönem oynadı sadece. Benim kastettiğim uzun yıllar İspanya'da oynamış adamlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canergiray77

Tolga ve Pektemek Beşiktaş'ın kangrenidir. Eğer parmakları feda etmez ise tüm bacağımızı kaybedeceğiz. İşin şakası kalmadı artık. Çok net bu iki sorunun çözülmesi gerek.
abi yazına bastan sona kadar katılıyorum ancak bukadar ifade edilebilirdi  Dün rodolfo'da kızdı ya ona niye çıkıp almıyorsun diye adamı zora soktu gitti taca attı topu onda bile adama sitem ediyor...
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

Sosa var hocam

Simao guti ispanyadan geldiler yanlışın olmasın :) @Sergen Nalcakar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Jukebox

abi yazına bastan sona kadar katılıyorum ancak bukadar ifade edilebilirdi  Dün rodolfo'da kızdı ya ona niye çıkıp almıyorsun diye adamı zora soktu gitti taca attı topu onda bile adama sitem ediyor...
Aynen öyle abi 5 dk maç izledik onda bile kanser olduk. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 13:40:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Devamlı yeni isimler çıkıyor. Bunlar da hedef şaşırtma değilse yokuş aşağı yuvarlanıyoruz demektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 13:41:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi yeni aday Kalinic.

Artık ne olacaksa olsun Trabzon maçı geldi ne zaman oynayacak bu kaleci 10 maç için mi oyun alacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Devamlı yeni isimler çıkıyor. Bunlar da hedef şaşırtma değilse yokuş aşağı yuvarlanıyoruz demektir.

Yokuş aşağı yuvarlaniyoruz .

Çevrimdışı fatih e.

karcemarskas a razıyım.

mandanda, ospina alamıyorsak 3-4 milyon cebimizde kalır.

Türkiye ligini tanıması da artısı.

Çevrimdışı RQ7_351903

Şimdi yeni aday Kalinic.

Artık ne olacaksa olsun Trabzon maçı geldi ne zaman oynayacak bu kaleci 10 maç için mi oyun alacağız.
Abi Sirigu'da dillenmeye başladı, yaparmı başkan bir süpriz, sever sonuç'da böle şeyleri :D

Gelirse açık ara Şampiyon oluruz. :)

Çevrimdışı atalay

Kalinic yeni isim filan değil. 2 hafta önce 2 milyon € teklif yaptık.

Çevrimdışı Akil Emre

İşin şakası kalmadı, cidden hergün her dakika transfer oldumu diyip bütün vaktimi buna harcar oldum. Bu kadarmı zor, bari stoperi açıklasalarda rahatlasak.

Ciddi anlamda Fikret Ormanın sportif alanda tek başarıya yaklaştığı  sezon bu sezon gibi duruyor, onuda artık kaç para kar edeceklerse heba edecekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı can1903

Başkan 300 Bin €'nun hesabını yapıyor, inanılmaz adam. Pazarlık sünnettir derler de bu kadar mı be  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Amartey, Leicester ile anlaşmış.

Kante - Amartey ✓

Çevrimdışı Mehmet92

Başkan 300 Bin €'nun hesabını yapıyor, inanılmaz adam. Pazarlık sünnettir derler de bu kadar mı be  :sevinc

Başkan ateşle oynuyor,işin ucu şampiyonluk.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 13:54:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalinic yeni isim filan değil. 2 hafta önce 2 milyon € teklif yaptık.

Öncelik olarak yeni isim. Listede kaçıncı sıradaydı Allah bilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşin şakası kalmadı, cidden hergün her dakika transfer oldumu diyip bütün vaktimi buna harcar oldum. Bu kadarmı zor, bari stoperi açıklasalarda rahatlasak.

Ciddi anlamda Fikret Ormanın sportif alanda tek başarıya yaklaştığı  sezon bu sezon gibi duruyor, onuda artık kaç para kar edeceklerse heba edecekler diye korkuyorum.
Küçük düşünen adamlar küçük hesapların peşinde olurlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Öncelik olarak yeni isim. Listede kaçıncı sıradaydı Allah bilir.

Birinci.  :D

Çevrimdışı Deniz

300-500 u kalmadi artik.
Bu takimin su an kalecisi yok.
Sporting macindan sonra tolganin biletinin kesilip yeni bir kaleci ile anlasilmaliydi.
Bu takım aylardır kaleci transferi diye bağırıyor bunun geciktigi her dakika biz de sampiyonluktan uzaklasiyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 13:57:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Amartey, Leicester ile anlaşmış.

Kante - Amartey ✓

2 hafta önce yazmıştım, alabileceğimiz iyi potansiyeli olan bir oyuncuydu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Bu kadar beklemeye değecek bi isim gelse bari....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

2 hafta önce yazmıştım, alabileceğimiz iyi potansiyeli olan bir oyuncuydu.

5 milyon £  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 13:58:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli