2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927335 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Yine negatif bir hava.

Ve transferlerin olmadığı her gün daha da negatifleşecek bu hava
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DADAYKARTALI

hereyi gectim

medyaya cıkan bütün kalecilere gitmişiz yahu ben boyle bir rezillik görmedimmmm karce kimdir yahu karceyi bile istemisiz adamlar vermemis verseymis gelcek bizde oynucak yuhh

haber girildi

hajduk Split file bekçisi Lovre Kalinic ve Atletico Madrid’den kiralık olarak Getafe’ye giden stoper Emiliano Velazquez, siyah beyazlıların transfer gündemine girdi.

boykonun 1.5 sene sonra patlaması ihtimali yüzünden bekletiliyormus korkuyorlarmıs
kalinic mükemmel olur ama velazquez çöp

Çevrimdışı ozan062

serdar aziz beşiktaşı cok istiyormus,, ben hiç begenmiyorum o adamı yahu

gelirse birde neymiş hemen gondersinler ersanı diyorlar peeee
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mellfred

serdar aziz beşiktaşı cok istiyormus,, ben hiç begenmiyorum o adamı yahu

gelirse birde neymiş hemen gondersinler ersanı diyorlar peeee
serdar aziz hava hakimiyeti gayet iyi bir oyuncu. özellikle duran toplarda çok etkili. geriye adam kaçırdığıyla ilgili şikayetler var ancak kazanma hırsı olan bir isim ve de genç ve de sol ayaklı. ersanı satıp üstüne para vermeden alabilirsek bence iyi transfer

Çevrimdışı cisse557

Ve transferlerin olmadığı her gün daha da negatifleşecek bu hava
Ben sakinligi korumayı seciyorum. 2 yıldır stat başlığını takip etmenin getirisi olsa gerek. Kesinleşmeden konuşulan şeylerin çoğu havada kaldı. Stat animasyonu paylaşıldığında geniş merdiven boşluklarını eleştirmiştik yapılanı görünce boşa gitti onca konuşma ve buna benzer bir sürü olay. Şimdi hiçbir şey demek istemiyorum. Bir yandan stada para harciyorlar bir yandan transfer kovaliyorlar. Kulübün içinde bulunduğu maddi durumu bilmiyoruz. Belki anlaştigimiz takımlar peşin para istemekte diretiyordur bilemeyiz. Transferin son gününe kadar beklerim. Kaleci ve stoper alınmaz ise ya da çöp tabir edeceğimiz nitelikte adamlar gelirse işte o zaman açarım ağzımı yumarım gözümü.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 11:43:47 cisse557 ]

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/689019652572340224

ben anladım bunların neyiteini cozdum.. ne kadarda havayı bozmayalım deselerde

bunlar hemsehrilerini korumak için yapıyorlar baska bir anlam cıkmıyor burdan delirecem yani...

hiç konusma yahu sana sorsalarda kıvır baska yerlere cek niye ısrarla taraftarınla ters dusuyorsun eyy yonetici????
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Sakin olamiyorum artık kampa dediler lige bile yetismedi. İnşallah transfer sezonu bitmez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/689019652572340224

ben anladım bunların neyiteini cozdum.. ne kadarda havayı bozmayalım deselerde

bunlar hemsehrilerini korumak için yapıyorlar baska bir anlam cıkmıyor burdan delirecem yani...

hiç konusma yahu sana sorsalarda kıvır baska yerlere cek niye ısrarla taraftarınla ters dusuyorsun eyy yonetici????
Adam kayırmacılık bu takımda Mustafa Pektemek'le başladı Tolga ile devam ediyor. Taraftara ayıp ediyorlar başka bir anlamı yok bunun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Kaleci alınmazsa şampiyonluğu unutun.

Tolga zaten kötü kaleci, artık ondan mental birşey beklemek mümkün değil. İlk krizde yine bizi yakacaktır. Artı, taraftarın Tolga'ya herhangi bir kredisi kalmamıştır, ilk hatada hem onu hem takımı bitirir. Herkes burnundan soluyor. yönetimin bu havayı koklamaması mümkün değil. Maalesef Tolga ile şampiyon olmamız mümkün değil. Günayla belki (ki o da en az Tolga kadar kötü) ama Tolga ile asla.

Allah sonumuzu hayretsin.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Adam kayırmacılık bu takımda Mustafa Pektemek'le başladı Tolga ile devam ediyor. Taraftara ayıp ediyorlar başka bir anlamı yok bunun.

Tolga ve Pektemek Beşiktaş'ın kangrenidir. Eğer parmakları feda etmez ise tüm bacağımızı kaybedeceğiz. İşin şakası kalmadı artık. Çok net bu iki sorunun çözülmesi gerek.

Çevrimdışı panic13

Tolga ve Pektemek Beşiktaş'ın kangrenidir. Eğer parmakları feda etmez ise tüm bacağımızı kaybedeceğiz. İşin şakası kalmadı artık. Çok net bu iki sorunun çözülmesi gerek.

Çevrimdışı Savaş

Yazın ayrı çekeriz kışın ayrı çekeriz.

Ne zaman bu transferleri zamanında yapacağız? Ne zaman daha onceden anlasip transfer gerçekleştireceğiz..

Kabak tadı vermeye başladı bu durum senelerdir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Tolga, dün 2 stoperi de 3 dakika içinde çıldırttı.  :D

Çevrimdışı Deniz

Maalesef ki öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı zekotha

Tolga Zengin, Artvin Hopa'lı. Fikret Orman, Artvin Hopa'lı. Biz de kalburüstü kaleci transferi bekliyoruz  :ebebe: :s20:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tolga, dün 2 stoperi de 3 dakika içinde çıldırttı.  :D
Rhodolfo kaşlariyla yiyecekti tolgayi. Adama cik al diye isaret ediyor seninki hic orali degil.
 Allahim sen bizi bu izdiraptan kurtar. Amin.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

serdar aziz hava hakimiyeti gayet iyi bir oyuncu. özellikle duran toplarda çok etkili. geriye adam kaçırdığıyla ilgili şikayetler var ancak kazanma hırsı olan bir isim ve de genç ve de sol ayaklı. ersanı satıp üstüne para vermeden alabilirsek bence iyi transfer

vasat adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Şu Ülkee dbakın araştırın insanların başına ne geliyorsa %80 i memleketçilik yüzünden geliyordur .  Karadeniz takımı gibi olduk iyice yönetim olarak bu takımada yansıyor.

Çevrimdışı Ersoy

0 transferle kapayacağız transfer sezonunu galiba.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Lovre KALİNİC çıktı şimdide.

Çevrimdışı RQ7_351903

Allahım, Sirigu-Neto-Ospina  :iblush:

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar bekleyişin sonu Sirigu olsa keşke.

6 ay kiralık Sirigu.. Seneye de bonservisli Ospina tadından yenmez :)

Gerçi Sirigu'yu izledikten sonra Ospina hafif gelebilir taraftara.

Çevrimdışı Tolga

Maalesef hala plansızlık sürüyor.

Şu kadar zaman da stoperi geçtim ama kaleci transferi yapılmalıydı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı RQ7_351903

Bu kadar bekleyişin sonu Sirigu olsa keşke.

6 ay kiralık Sirigu.. Seneye de bonservisli Ospina tadından yenmez :)

Gerçi Sirigu'yu izledikten sonra Ospina hafif gelebilir taraftara.

Ya Sirigu'nun adının anılması bile mutlu ediyor insanı boru değil Sirigu, gıpta ile baktığımız Muslera'nın 1 seviye üstü  :biggrinking:

Gelirse çıldırırım  :evillol: