Diyelim ki kaleci yüzünden bu sene başarısız olduk allah göstermesin, yönetim kendini mi harcar Şenol Hoca'yı mı basının önüne atar? Biz bir kaleci almadığımız için hem Şenol Hoca'dan hem de oturmuş bir takımdan oluruz. Şenol Hoca hem kendisini hem takımı riske atıyor elini taşın altına sokmayarak. Mustafa Hoca geldiğinde ne dedi Gs'a? Açık açık ben anlamam istediğim sayıda transfer yapılacak dedi. Şenol Hoca'nın bir kere bunu yüksek perdeden dile getirdiğini duydunuz mu?
Sezon başı kaleciler hakkında önce bir elimizdekileri bir görelim dediyse hakkaten Şenol Hoca suçludur
ama devre arasına gelindiğinde hala kaleci almamakla yönetim kendi bindiği dalı kesmektedir.
Mesele sadece kaleci de değil, orta sahan eksik, veli ve tolgay gelecek dimi daha 1.5 aya
çok bekleriz o 1.5 ayları... sayıca adam eksik ve bu performansları ciddi şekilde etkileyecek ya avrupa da devam etseydik ??
savunma da ersan iki maç oynamadı 2 kez puan kaybettik şimdi ersan satılsın mı dursun mu filan
ersan aslında zaten satılmalı çünkü normalde ersan ın bu takımda savunma rotasyonunda bir oyuncu olması lazımdı
adam olmadığı için ve almadığımız için as oynuyor
sol bek mevzusuna değinmiyorum bile...!
Sonuç olarak Allah yaşatmasın ama olası bir başarısızlıkta %50-%50 suçu paylaşırlar artık