2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925488 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Bugün kimi transfer ediyoruz arkadaşlar foruma? Neto? Sirigu? Zapata? Başkanlarıyla konuşalım bonservis taksitlendirmesini, en olmadı kiralık alalım. Maaşın ne kadarı maç başı ne kadarı garanti isteniyor bulalım bir güzellik

Çevrimdışı panic13

Kalede hala Tolga'yı görünce beşiktaş taraftarı (Gardrop Fuat'ın Beşiktaş taraftarını temsil ettiği ortada da, ilgili vidyoda tolga'nın "kim" veya "ne" olduğunu değerli arkadaşlarımın değerlendirmesine bırakıyorum)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün Ersan'la Rhodolfo Tolga'ya baya bağırdılar. Maç altı üstü 5 dk oynandı yine yaptı yapacağını Tolga. Şenol Güneş bu taraftarla cidden dalga geçiyor ben başka bir açıklamasını bulamıyorum çünkü Tolga'nın kalede olmasının.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş yönetime de ayarı verdi defans konusunda. Defansta eksiğimiz var, daha siz bu bölgeye adam alamıyorken hangi kafayla oyuncu satmaya çalışıyorsunuz diye. Ama bizim yönetimde bu mesajı anlayacak muhakeme kabiliyeti yok bence.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 10:29:30 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

taraftarla dalga geçen bir hoca, muhakeme yapamayan bir yönetim. bu kulübü dış mihraklar yönetiyor olmalı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

taraftarla dalga geçen bir hoca, muhakeme yapamayan bir yönetim. bu kulübü dış mihraklar yönetiyor olmalı
Kaleci ve defans konusunda beceriksiz olduklarını kabul etmemek sana ne kazandıracak? Şenol Güneş'in defans oyuncuları hakkında söylediklerini hiç dinlemedin sanırım ikisi de bu takımın adamı değil bize daha önde basacak adam lazım diye kaç kere açıklama yaptı ben unuttum, buna rağmen neden defans alınmıyor veya alınan Rhodolfo kimin onayıyla alındı bu konuya girmeyeceğim. Kaleci konusunda ise hem yönetim hem Şenol Güneş büyük bir açmazın içindeler bu hem bize şampiyonluklara hem de Avrupa'dan elenmemize yol açtıysa ben bunu eleştirmeyip alkış mı tutacağım? İroni yapmak kolay ama mantıklı eleştiri getirmek zor olsa gerek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene Bilic Brugge maçında taraftarla dalga geçti hem kendi sonunu hem de takımın sonunu hazırladı. Bu sene aynısını Şenol Hoca yapıyor. Bunu dile getirmeyip sessiz mi kalalım? 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Giray Burak

şenol güneşe aşırı bi yüklenme var nedense. transferin son günü valdesi önerseler bende istemem.
onun harici şunu istemm bunu istemem dediğini duymadım.
Necip basınımız ,bı yalan atıyor ortaya ,şu kaleci bitti Fikret Orman anlaştı diye .yalan haber yaptıkları ortaya çıkınca ,hop topu atıyorlar Güneş e .Veto etmişmiş.

Adam sporting maçında istem dışı konuşuyor ,kalede kaleci yokki diyor.

Fikret orman ,şenol güneşle birlikte kaleci geyiği yapıyor. Belliki ikiside kalecinin olmazsa olmaz olduğunun farkında.Yönetimde ne oluyır ne bitiyor bilmiyorum ama.bu hafta herşeyin biteceği düşüncesindeyim.

Şenol güneş eldekiyle yetinmeyi bilen bir teknik adam .her hoca gibi o da ister kaliteli ve geniş bi kadrosu olsun .
Tek suçlu bence yaz dönemindeki yönetimin tutumudur.kaleci için çalıştıklarına hiç inanmıyorum.son gün valdes hariç.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şenol güneşe aşırı bi yüklenme var nedense. transferin son günü valdesi önerseler bende istemem.
onun harici şunu istemm bunu istemem dediğini duymadım.
Necip basınımız ,bı yalan atıyor ortaya ,şu kaleci bitti Fikret Orman anlaştı diye .yalan haber yaptıkları ortaya çıkınca ,hop topu atıyorlar Güneş e .Veto etmişmiş.

Adam sporting maçında istem dışı konuşuyor ,kalede kaleci yokki diyor.

Fikret orman ,şenol güneşle birlikte kaleci geyiği yapıyor. Belliki ikiside kalecinin olmazsa olmaz olduğunun farkında.Yönetimde ne oluyır ne bitiyor bilmiyorum ama.bu hafta herşeyin biteceği düşüncesindeyim.

Şenol güneş eldekiyle yetinmeyi bilen bir teknik adam .her hoca gibi o da ister kaliteli ve geniş bi kadrosu olsun .
Tek suçlu bence yaz dönemindeki yönetimin tutumudur.kaleci için çalıştıklarına hiç inanmıyorum.son gün valdes hariç.
Diyelim ki kaleci yüzünden bu sene başarısız olduk allah göstermesin, yönetim kendini mi harcar Şenol Hoca'yı mı basının önüne atar? Biz bir kaleci almadığımız için hem Şenol Hoca'dan hem de oturmuş bir takımdan oluruz. Şenol Hoca hem kendisini hem takımı riske atıyor elini taşın altına sokmayarak. Mustafa Hoca geldiğinde ne dedi Gs'a? Açık açık ben anlamam istediğim sayıda transfer yapılacak dedi. Şenol Hoca'nın bir kere bunu yüksek perdeden dile getirdiğini duydunuz mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

ispanyalı stoper,, bir tanede kaleci varmıs,,

yasaklı site birazdan bilgi girecek

boyko aslında istenildiğinde alınırmıs ama baska adamlar beklendiği için alternatiflerden dolayı bekletilmiş biliyormusnuz simdiye kadar

murat soyledi radyoda

karcemaskars bile istemişiz vay vay vay

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Diyelim ki kaleci yüzünden bu sene başarısız olduk allah göstermesin, yönetim kendini mi harcar Şenol Hoca'yı mı basının önüne atar? Biz bir kaleci almadığımız için hem Şenol Hoca'dan hem de oturmuş bir takımdan oluruz. Şenol Hoca hem kendisini hem takımı riske atıyor elini taşın altına sokmayarak. Mustafa Hoca geldiğinde ne dedi Gs'a? Açık açık ben anlamam istediğim sayıda transfer yapılacak dedi. Şenol Hoca'nın bir kere bunu yüksek perdeden dile getirdiğini duydunuz mu?

Sezon başı kaleciler hakkında önce bir elimizdekileri bir görelim dediyse hakkaten Şenol Hoca suçludur
ama devre arasına gelindiğinde hala kaleci almamakla yönetim kendi bindiği dalı kesmektedir.
Mesele sadece kaleci de değil, orta sahan eksik, veli ve tolgay gelecek dimi daha 1.5 aya
çok bekleriz o 1.5 ayları... sayıca adam eksik ve bu performansları ciddi şekilde etkileyecek ya avrupa da devam etseydik ??
savunma da ersan iki maç oynamadı 2 kez puan kaybettik şimdi ersan satılsın mı dursun mu filan
ersan aslında zaten satılmalı çünkü normalde ersan ın bu takımda savunma rotasyonunda bir oyuncu olması lazımdı
adam olmadığı için ve almadığımız için as oynuyor
sol bek mevzusuna değinmiyorum bile...!

Sonuç olarak Allah yaşatmasın ama olası bir başarısızlıkta %50-%50 suçu paylaşırlar artık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

ispanyalı stoper,, bir tanede kaleci varmıs,,

yasaklı site birazdan bilgi girecek

boyko aslında istenildiğinde alınırmıs ama baska adamlar beklendiği için alternatiflerden dolayı bekletilmiş biliyormusnuz simdiye kadar

murat soyledi radyoda

vay anasını cok ilginc

Ispanyadan bizim butcelerimize uygun stoper mi çıkmış

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ispanyadan bizim butcelerimize uygun stoper mi çıkmış
İspanya'dan oyuncu filan alınmaz. İspanya'dan gelipte bizim takımda tutan veya Türkiye'de tutan bir tane adam tanımıyorum. Tamamen farklı futbol kültürleri.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

Rhodolfo ve Beck iyi transferler. ihtiyaca göre de daha iyisi yapılmaya çalışılır. herşeye kulp takmak kolay. motta ile zaten sözleşme yenilenmeyecekti, 6 ay daha ödeme yapmak istenmedi. ayrıca adamın futbolculuğundan çok gece yaşantısı da sürekli gündemdeydi. franco için de bir çok kez sebepleri konuşuldu, tekrar etmenin bir anlamı yok. muhakeme edilebiliyor yani belden aşağı vurmaya gerek yok. bir kaleci ve stoper transferi için uğraşılıyor bu da bir gerçek
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada devre arası kampına kaleci ve stoperi yetiştirmeye çalışıyoruz...!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sezon başı kaleciler hakkında önce bir elimizdekileri bir görelim dediyse hakkaten Şenol Hoca suçludur
ama devre arasına gelindiğinde hala kaleci almamakla yönetim kendi bindiği dalı kesmektedir.
Mesele sadece kaleci de değil, orta sahan eksik, veli ve tolgay gelecek dimi daha 1.5 aya
çok bekleriz o 1.5 ayları... sayıca adam eksik ve bu performansları ciddi şekilde etkileyecek ya avrupa da devam etseydik ??
savunma da ersan iki maç oynamadı 2 kez puan kaybettik şimdi ersan satılsın mı dursun mu filan
ersan aslında zaten satılmalı çünkü normalde ersan ın bu takımda savunma rotasyonunda bir oyuncu olması lazımdı
adam olmadığı için ve almadığımız için as oynuyor
sol bek mevzusuna değinmiyorum bile...!

Sonuç olarak Allah yaşatmasın ama olası bir başarısızlıkta %50-%50 suçu paylaşırlar artık
Bu arada gerçekten 1,5 aya Veli geliyordu adamı Türkiye Kupası maçlarında bile oynatmıyoruz. Veli'nin bu durumunu gördükten sonra Tolgay'dan hiç umudum yok. Ama bizde yalan parayla değil, Veli 1,5 ayda gelir Tolgay 2.yarıda sahada olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

hereyi gectim

medyaya cıkan bütün kalecilere gitmişiz yahu ben boyle bir rezillik görmedimmmm karce kimdir yahu karceyi bile istemisiz adamlar vermemis verseymis gelcek bizde oynucak yuhh

haber girildi

hajduk Split file bekçisi Lovre Kalinic ve Atletico Madrid’den kiralık olarak Getafe’ye giden stoper Emiliano Velazquez, siyah beyazlıların transfer gündemine girdi.

boykonun 1.5 sene sonra patlaması ihtimali yüzünden bekletiliyormus korkuyorlarmıs
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 11:05:43 ozan062 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo ve Beck iyi transferler. ihtiyaca göre de daha iyisi yapılmaya çalışılır. herşeye kulp takmak kolay. motta ile zaten sözleşme yenilenmeyecekti, 6 ay daha ödeme yapmak istenmedi. ayrıca adamın futbolculuğundan çok gece yaşantısı da sürekli gündemdeydi. franco için de bir çok kez sebepleri konuşuldu, tekrar etmenin bir anlamı yok. muhakeme edilebiliyor yani belden aşağı vurmaya gerek yok. bir kaleci ve stoper transferi için uğraşılıyor bu da bir gerçek
Uğraşmak ayrı bir şey 1 senedir alamamak ayrı bir şey. Bu sene transfer döneminde son güne kadar kaleci, stoper ve orta saha bekledik. Hangisi alındı? Hiç biri. Devre arasına geldik, 15 gün sonra transfer dönemi bitiyor, ligler başladı biz halen adam alacağız, bu adamın adaptasyonunu takıma oturmasını düşünen yok. Atiba, Oğuzhan olağanüstü performans sergilemese ilk yarıda biz şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 11:05:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez takıma geç geldiği için takıma adapte olması 4. 5. maçı buldu o arada Trabzonspor maçını kaybettik. Adaptasyondan kastım bu. Ama son gün gelse bile biz başarı sayacağız o noktaya geldik. Böyle transfer yapılmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gürcan

Senol hoca bence tolgada israr etmesi anlamsiz kaleye günay i koysa herkez razi olur hatada yapsa anlariz ama tolga yi kimse kaldiramiyor artik bardak tasmis guvensizlik hat safada. Insallah tez zamanda formda bir kaleci gelir normal standart bi kaleciye bile raziyim artik

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

cnk 3 küsür verdikleri tolga geldiği gibi patladıgı için

yine o kusur bonsservisleer verip patlamayı goze alamıyor bu yonetim,, bir yandan guzel cnk bende aynı kafadayım

ama obur yandanda her oyuncuyla ilgilenip teklif gondermende senin planlamanın cok zayıf oldugunu gosteriyor.. anlık karar veriyorsun demektir

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada gerçekten 1,5 aya Veli geliyordu adamı Türkiye Kupası maçlarında bile oynatmıyoruz. Veli'nin bu durumunu gördükten sonra Tolgay'dan hiç umudum yok. Ama bizde yalan parayla değil, Veli 1,5 ayda gelir Tolgay 2.yarıda sahada olur.

Bu ikili son 7-8 maça anca yetişir onda da verecekleri performans soru işareti

Çevrimdışı kartal43

Nasıl olsa bu hafta gelecek kaleci ts maçında oynamayacağına göre. Bu iş 31 ocağa kadar sürer. Balon isimleri alacaklarına uğraşsınlar getirsinler kalinici.

Çevrimdışı Giray Burak

Şenol hocanın yapısı bu ,ister ama dayatmaz illa olacak diye ,
Yönetim artık hiç bir yere sportif başarısızlığın suçunu atamaz.ondan kaçışları yok .

Çevrimdışı cisse557

Yine negatif bir hava.