2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913775 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben başından beri söylediğim gibi Boyko ile kanın uyuşacağını düşünüyorum.

Ligin en iyi 2. kalecisi olacaktır ancak Muslera ile arasında çok çok büyük bir fark olmayacaktır.

Dnipro'daki oyunu zaten yeterli. Eğer üzerine de koyabilirse çok iyi bir kaleciye sahip oluruz.
haklı olabilirsinde ospinayı alabilsek keşke çok büyük potansiyel var musleradan daha iyi potansiyeli.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama küçük bir araştırmayla ilk yarıdaki hücum oyuncularımızın performanslarını çıkardım.

Mario Gomez   :15 gol - 3 asist
Cenk Tosun     :11 gol - 4 asist

Jose Sosa        :5 gol - 4 asist
Ozzy               :5 gol - 6 asist

Gökhan Töre   :4 gol - 6 asist
Quaresma       :4 gol - 4 asist
Olcay Şahan   :3 gol - 5 asist
Kerim Frei      :4 gol - 2 asist

-Ricardonun ilk yarı bu kadar katkı yapabileceğini düşünmüyodum ama takım oyununa çok güzel uyum sağladı.
-Olcayın tabelasının beklenilenden biraz az olması kanat oyuncuları arasındaki varyasyondan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama tabiki takımın gizli kahramanı ve küçük üçgenlerin vazgeçilmezi, ilk 11e kanatlara mutlaka adı ilk sırada yazılmalı.
-Sosa'da sezona çok durgun başladı ancak son maçlarda gerçekten etkili bir oyun ortaya koydu, sorumluluk aldı ve takımı taşıdı.
-Son olarak forvet oyuncularımızın harika performansı gerçekten beni çok mutlu ediyor. Gerçi Türk ve Alman milli takımının forvetlerine sahibiz olsun o kadar :eyes
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama küçük bir araştırmayla ilk yarıdaki hücum oyuncularımızın performanslarını çıkardım.

Mario Gomez   :15 gol - 3 asist
Cenk Tosun     :11 gol - 4 asist

Jose Sosa        :5 gol - 4 asist
Ozzy               :5 gol - 6 asist

Gökhan Töre   :4 gol - 6 asist
Quaresma       :4 gol - 4 asist
Olcay Şahan   :3 gol - 5 asist
Kerim Frei      :4 gol - 2 asist

-Ricardonun ilk yarı bu kadar katkı yapabileceğini düşünmüyodum ama takım oyununa çok güzel uyum sağladı.
-Olcayın tabelasının beklenilenden biraz az olması kanat oyuncuları arasındaki varyasyondan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama tabiki takımın gizli kahramanı ve küçük üçgenlerin vazgeçilmezi, ilk 11e kanatlara mutlaka adı ilk sırada yazılmalı.
-Sosa'da sezona çok durgun başladı ancak son maçlarda gerçekten etkili bir oyun ortaya koydu, sorumluluk aldı ve takımı taşıdı.
-Son olarak forvet oyuncularımızın harika performansı gerçekten beni çok mutlu ediyor. Gerçi Türk ve Alman milli takımının forvetlerine sahibiz olsun o kadar :eyes

:claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Tolga'yı gösterip Boyko'ya razı etmek budur :D

Nedense hala içime sinmiyor bu adam

ama gelirde başarılı olursa da bravo derim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga'yı gösterip Boyko'ya razı etmek budur :D

Nedense hala içime sinmiyor bu adam

ama gelirde başarılı olursa da bravo derim
sende ospinayı istiyorsun demi  :D

Çevrimdışı Çağatay

sende ospinayı istiyorsun demi  :D

Çoğu insan gibi evet
ama olmayacak gibi

Çevrimdışı Çağatay

İngiliz basınından okuduklarıma göre
Ospina nın sakatlığı geçmiş ve antremanlara çıkmış
büyük olasılıkla yarınki maçta yedeklerde olması bekleniyor

Bakalım olacak mı ? :D

Çevrimdışı Çağatay

Roma nın başına Spaletti geçmiş
bakalım kaleci isteyecek mi ?
hani olurda şezni döner arsenale filan  :eyes

Çevrimdışı Blacking

Boyko ve douglas 7,5M€ istenirken ospinaya'da 7,5M€ isteniyor şimdi durum bu fiyata 1 oyuncu mu 2 oyuncu mu tabi ki yüksek katkılı tek oyuncuyu seçerdim bende yönetim o yüzden bekliyor ki daha kalitelilerini aynı fiyata alalım diye ospina ve sané için nacizane görüşüm bu yönde aldığım duyumlarda bunu doğrular nitelikte
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Gastro

Ben Douglas ında bizde is yapacağına inanıyorum
Bazı arkadaşlar Douglas hakkında ileri geri konuşuyorlar ancak,
Bu adam bizim Rodolpho alınmadan önceki en önemli transfer hedefimizdi.
Rodolpho daha ucuz olduğu ve Gökhan Keskin'in önerisi üzerine alındı.
Sene Başında Ben Fener maçında özellikle dikkat ettim
Çok hareketli değil ancak çok sağlam adam. Fener o maçta pozisyon dahi bulamadı.
Gerek Boyko Gerekse Douglas Final onyamış bir takımın oyuncuları
Bunları alırsak inancım odur ki Fener'e de GS' ye deplasmanda fark atarız.
Onlar pozisyon bulmaya çalışırken kontrataklarda darma duman ederiz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Hani biz burda boyko , ospina, neto, papy, douglas, sana filan diye yırtınıyoz ya...

Şu anda bjktv'de göbek çakrasının enerji kaynağı olduğu, auralardaki yırtıklardan filan bahsediliyor :))

Hayat devam ediyor yani.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Hocanın istediği profile uygun ve kafasındaki isim: Serdar Aziz. Kağıt üzerinde nokta isim. Sıkıntı kalite...

Çevrimdışı Türkay

Boyko ve Sane gelsin. Herkes sevinsin  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yarisaha.com ‏@YARISAHA 26 sn.26 saniye önce

SON HABER | Rusya kaynaklı basın organları Boyko'nun Beşiktaş'a transferinin tamamlandığını yazdı!

http://www.sport-express.ru/football/ukraine/news/956811/
:halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko ve Sane gelsin. Herkes sevinsin  :icool:
Boyko + Papy daha iyi olur sanki :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Gökhan Keskin, Gum için olumlu rapor veriyor ise siz bu işi bir kez daha düşünün!

Çevrimdışı TURKahvesi

şu anda Ç.Söyüncü'yü izliyorum bu çocuğu mutlaka takıma kazandırmalıyız
yeni bir Alpay'ımız olur bu çocuk (ha tabiki eksiği yokmu var onu da Ş.Güneş faktörü ile giderir eksiklerini)
öyle S.Aziz falan hikaye bunlar bana göre

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şu anda Ç.Söyüncü'yü izliyorum bu çocuğu mutlaka takıma kazandırmalıyız
yeni bir Alpay'ımız olur bu çocuk (ha tabiki eksiği yokmu var onu da Ş.Güneş faktörü ile giderir eksiklerini)
öyle S.Aziz falan hikaye bunlar bana göre

Ne kadar öncelik bizde dese de başkanları bilerek medyaya sızdırdı. Biraz zor alırız artık onu 1 m a alınacakken 5-6 oldu şimdi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı genki1914

Gökhan Keskin, Gum için olumlu rapor veriyor ise siz bu işi bir kez daha düşünün!
patates mi ?
Guti14

Çevrimdışı ekesicil

Buda benden olsun

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Eğer Ospina için Arsenalle aramızda 2.5 - 3 milyon var ise başkan hala Ospina ile uğraşıyor galiba . Çünkü bugün bir ropörtajda istesem bugun biter ama 3 milyon zarar ederiz demişti

Çevrimdışı BJKTÜRK23

patates mi ?

Hayır aksine Gum gibi adama bile rapor vermeye kalkıyorlar(olumlu-olumsuz) demeye çalışmıştır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal