2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913686 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Pazar aksami maç var , ztn pztsi ne kadar yaprak kipirdamaz takım etkilenmesin diye

Çevrimiçi Necmi

Boyko'ya razıyız artık galiba :D

Ben Ospina bekliyorum daha ötesine razı olmam pek mümkün değil
zaten @Yunus Emre Dökmeci  sayesinde bayağı soğudum ilk başta gelsin diyordum :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

zaten @Yunus Emre Dökmeci  sayesinde bayağı soğudum ilk başta gelsin diyordum :busted_cop:
Boyko gelmezse @Yunus Emre Dökmeci kendini yakacakmış :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 16:31:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:evillol:

Boyko olmazsa Tolga ile devam edeceğiz gibi görüntü var @Necmi abi maalesef  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 16:31:32
  • Beşiktaş / Bodrum

:evillol:

Boyko olmazsa Tolga ile devam edeceğiz gibi görüntü var @Necmi abi maalesef  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko'ya razıyız artık galiba :D

Boyko ya ben de razıyım valla  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko tek gelecekse ben de razıyım ama o Douglas'la birlikte 7-8 milyonu Dnipro'ya yedirmek hiç olur, hiç.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ulaş1903

Douglas'tan daha hızlı ve çabuk bir stoper almalıyız.Zaten Rhodolfo var elimizde.

Çevrimdışı Fatih_

Abi Boyko Antalyaya gelmiş, sen hala Ospina diyorsun, boş da konuşmazsın hismi varmı bildiğin bir şey. :)

Çevrimdışı Blacking

Yönetim yine sağ gösterip sol vurma peşinde boyko,douglas derken ospina,papy gelir bir anda bir ihtimal daha var o da sirigu mu dersin :D
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko'nun Douglas ile beraber gelmesini istemiyorum, yanında Papy kiralansa bile herşeyi geçtim, Douglas yüzünden çok büyük bir bonservis ve maaş külfetine gireceğiz, gelmesi içime hiç sinmiyor, umarım Ospina-Ryan-Neto-Boyko bunlardan birini alır önüne de Papy veya Sane'yi çekeriz.

Çevrimdışı Blacking

Boyko ve Douglas için hem fiyatta anlaşıldı hem de oyuncular ile anlaşıldı bunu zaten söylemiştik biz tek sıkıntı ödeme şeklinin nasıl olacağı. Maddi olarak sıkıntıda olan Dnipro parayı peşin istiyor biz ise tahmin edeceğiniz gibi taksitle çok uzun sürecek bir konu değil 1-2 güne halledilir

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı fatih e.

boyko gelirse hayal kırıklığına uğrarım şahsen

bu arada karlsruhe de boubacar barry harika bir gol attı. verimsiz kişilere ödediğimiz paraları düşününce gıpta etmemek elde değil.

Çevrimdışı Ulaş1903

yarisaha.com ‏@YARISAHA 26 sn.26 saniye önce

SON HABER | Rusya kaynaklı basın organları Boyko'nun Beşiktaş'a transferinin tamamlandığını yazdı!

http://www.sport-express.ru/football/ukraine/news/956811/

Çevrimdışı Blacking

Ersan ve Gökhan Töre'nin gitme ihtimalleri var

Atletico'nun Töre için yasaktan önce geleceği konuşuluyor,Ersan için ise Avustralya pasaportundan dolayı Çin kulüpleri bastırmaya devam ediyor reddedilemeyecek bir teklife iki oyuncudan biri gider. Şans olarak gitme durumu Ersan'ın daha yüksek Sane,Papy gibi stoperlerle bu durumdan dolayı görüşülüyor olabilir

Alıntı
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2016, 17:04:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben başından beri söylediğim gibi Boyko ile kanın uyuşacağını düşünüyorum.

Ligin en iyi 2. kalecisi olacaktır ancak Muslera ile arasında çok çok büyük bir fark olmayacaktır.

Dnipro'daki oyunu zaten yeterli. Eğer üzerine de koyabilirse çok iyi bir kaleciye sahip oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ligin en iyi 2. kalecisi olacaktır ancak Muslera ile arasında çok çok büyük bir fark olmayacaktır.

Dnipro'daki oyunu zaten yeterli. Eğer üzerine de koyabilirse çok iyi bir kaleciye sahip oluruz.

Aynen +1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam da Douglas gelmesin. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bence de öyle. Pozisyon bilgisiyle bile bize fark katar.

Çevrimdışı Tolga

Kritik olan ilk 2-3 maç olacak. İlk maçlarda kalitesini ortaya koyup 1-2 tane kritik top kurtarırsa gerisi kendiliğinden gelir.

Daha önceden de söylediğim gibi bizim taraftarın sevebileceği tipte bir oyuncu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Ben Douglas ında bizde is yapacağına inanıyorum

Çevrimdışı Blacking

Ospina hakkında hala pazarlıklar sürüyor Arsenal 7,5 milyon eurodan bir euro aşağı inmedi biz ise 4,5 milyon euroda sabit kaldık.Ospina en çok istediğim isim ama arada 3 milyon euro gibi bir fiyat farkı var şu an

Alıntı
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bilemeyiz bunu ilk alındığında Atiba içinde aynı şeyler söyleniyordu
bence peşin konuşmak yanlış kötü çıkması muhtemel ama iyi çıkması mümkün
o nedenle görmeden hüküm vermek çok yanlış.

Haklı olabilirsin geleceği göremeyiz sonuçta ama Atiba parlayan bir futbolcu olmasa da düz stabil bir futbolcuydu. Douglas ise bol bol hata yapan bir stoper. E haliyle Beşiktaş'a gelince bu hatalar azalmaz çoğalır. İnşallah yanılırım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necmi abi sana gelen bilgi var mı ospina ile alakalı :D