Bakın ben eksik alıntı yapmadım. Sizin altına İMZA diye not düştüğünüz yorum o. Ve o yorumda sene başında fellik fellik kaleci aranırken hoca durdurdu yazıyor. İMZA derseniz bu yorumun tamamına katılmış olmaz mısınız?
15 Ağustos'u baz alırsak, aynı Marsilya 10 gün kala en önemli yıldızı Thauvin'i sattı.
Valencia Otamendi'yi sattı. 3 gün kala yerine Abdennour'u koyabildi.
Eğer aralarında kaleci yok derseniz bu ara kovaladığımız Predrag Rajkovic'i Kızılyıldız 29 Ağustos'ta sattı hem de sadece 3 milyon euroya.
Oyuncu her zaman bulunur yeter ki havuzunuz olsun.
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu / Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« : Bugün, 15:34:53 »
Alıntı yapılan: Çağrı - Bugün, 15:32:21
Yönetim Şenol hoca istemeden fellik fellik kaleci arayacak ama hoca istediği için duracak öyle mi?
Aynısını Quaresma'da yapmayan yönetim yapacak bunu hem de. Yazdığını göndere basmadan okusan, kendi içinde çelişmeyeceksin.
yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.
eksik alıntı yaptığınızı yukarıda görebilirsiniz. kızılyıldız kötü bir örnek olmuş o klüpler hedefsiz kulüpler parayı verdiğiniz anda tüm takımı sezonun başlamasına yarım saat kala satıp paf kadrosu ile yola devam ederler ciddi hiçbir klüp transferin bitimine sayılı günler kala kaleci satmaz...