2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927512 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Olcay'ın sadece asist ve gollerini sayarken Quaresma'nın attığı pasları bile sayman objektiflik açısından tartışmanın bittiğini gösterir. Zira o kilit paslarda Olcay'ın hanesi oldukça kalabalık..
Ben burada Quaresma'nın attığı pasları nerde söylemişim ki  :alala:

İkisinin gol ve asistleri ve golü attıklarında skorların kaç kaç olduğunuz yazdım, ve ikisinin pas başarı ortalamalarını ?

Çevrimdışı 38life

"Benden nefret edenleri böyle doğrayacağım"  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Kusura bakmayın da Quaresma ilah mı da eleştirilmeyecek ? Hata yaparsa eleştirilir. İyi bir şey yaparsa övülür. Bir de istatistik çıkarmışlar Quaresma mı Olcay mı diye ? Olcay'ın az beceriklisi Münih'de oynuyor.

Onu da beğenmezler abi.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada araya giriyorum da :D
şu ntvspor daki azim de hayret verici doğrusu
sırf adamlara ayıp olmasın diye gidip Neto ile ilgilenmek lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Eğer iyi bir kaleci havuzunuz varsa o 2 haftada 4-5 tane kaleci ile işi bitirebilirsiniz. Ama 2 hafta kala kaleci aramaya başlarsanız tabi ki bulamazsınız.

Yalnız anlamadığım şu. Birinde diyorsunuz ki 2 hafta kala hoca kaleci istedi zaman yetmedi ama Yunus Emre'nin şu yorumuna da imza diyorsunuz

E hani sene başında değil son 2 hafta bakmıştık? Hem zaman yeterli değil diyip hem felllik fellik kaleci arayan yönetimi hoca durdurdu tezat olmuyor mu?

eksik alıntı yapmışsınız size fellik fellik olmasada kaleci konusu masadaydı ama hoca yönetimi ikna etti demiştim bunu atlıyorsunuz dolayısı ile tezat yok. 2 hafta ve kaleci havuzu mevzuunda gene hatalısınız zira transferin son 2 haftasına geldiğinde hemen herkes planlamasını yapmış transferi kapatmış oluyor kalecisini örn.mandanda sana verse kendisi yerine kimi koyacak vbvbvb yaz transfer mevsimi başında 2 hafta çoook uzun ama sonunda ise o 2 hafta kısacık bir süredir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:41:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bahsettiğiniz Olcay şunu da yapsın bunu yapsın dediğiniz şeyleri yaparsa olacağı oyuncu bu zaten gençler.

Bu da  zamanında 40 milyon euro bonservisle gitti bilginize :)

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

El koyulacak bir durum yok. Oğuzhan sene başından beri mükemmele yakın top oynuyor.

Kimse ayağına top gelsin de 3 hareket yapsın diye beklediği bir oyuncu doğru yerde duramayıp pas alamıyor diye Oğuzhan'a yüklenemez.

Senin açından bakarsak da elini vicdanına koyacaksın 85 tane pozisyon koydurtma bana isterse Quaresma'nın bomboş poızisyonlarda Oğuzhan'a oynamadığı 17 hafta boyunca.
@Çağrı cidden cok yanlis konuşuyorsun

Dun Quaresmayi sevmeyenler bile tepki gosterdi bu duruma mac basliginda

Oguzhan nereye pas atacagini iyi bilir Q17 nerede duracagini bilsin diyip kestirip atamazsin , Her 2 pozisyonda da Quaresma cok dogri yerdeydi ve Ozi ile arasinda maksimum 3 metre vardı eger Ozi o paslari atsa 2 poziyondada Q17 kaleci ile karsi.karsiya kalacakti ama Ozi her 2 pozisyonda da topu 2 Stoperin Kucagindaki Cenke atti el insaf diyorum ya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RQ7_351903

Allah büyük, oynayan oynasın size göre Olcay bana göre Quaresma faydalı, ben hala laflarımın arkasındayım ve bence burada beyin koşarak uzaklarşır vs diye dalga geçenlerde bakın altınıda çizdim tartıştığım arkadaşlar için söylemiyorum bazı arkadaşlar lafı beyinsiz demeye getirmiş onlara benim sözüm. 2. yarı'da Quaresma'nın şampiyonluk yolunda yaptıklarından sonra düşünürler.Eletrilmez değil ama herşeyde eleştrilmez, dün attığı trivela dışarı gidip atak olmasa " senin ayağının dışına başlarım böle futbolcumu olur vs " diye başlarlardı.

Çevrimdışı aa1903

Benim sana anlatmak istediğimi anlamıyorsun yada istemiyorsun, burada Olcay'ın genellikle kopmuş maçlarda tabela değiştirdiğini söylüyorum, buda ortada ama Quaresma hem Antalya hemde Riza maçında alınan 3 puanların en önemli anlarında sahada.

olcay'ın attığı 3 gole bakıp kopmuş maçta gol atan oyuncu olduğu iddia edilemez. kendisinin beşiktaş'ta 30-35 golü vardır bunların da minimum 20 tanesi sıkıntılı maçlardadır.

olcay ile quaresma farklı tipte oyuncular. bu sene olcay genel olarak formsuz bir görüntü çiziyor fakat bana göre yetenek demek sadece çalım atmak değildir. olcay'ın quaresma'dan yetenekli olduğu çok konu var. olcay tipinde ama olcay'dan daha iyi kanat oyuncusu gelsin derseniz bir şey diyemem ama ben iki kanatta da quaresma tipinde oyuncu görmek istemem. çünkü öyle olursa pozisyon falan bulamadan maçı bitiririz.

bu arada quaresma beşiktaş kariyerindeki en iyi dönemini ilk yarıda geçirdi çünkü eskisi kadar saçmalamıyordu ancak iyi oynadı dediğimiz maçlarda bile birçok hızlı atağı pas atmadan ya da çok geç pas atarak bitirmişliği var. dikkatli izlemeyince anlamak zor. ben quaresma'yı genel anlamda beğenmediğim için her tercihine dikkat ediyorum ve sinirlenmeye devam ediyorum. :)

Çevrimdışı Tolga

Kaleci konusu yazın bence şöyle gelişti.

Yönetim Şenol Hoca ile anlaşmadan evvel kaleci transferi yapmayı düşünüyordu. Şenol Hoca da eldeki kalecilerin durumunu görüp ona göre karar vereceğim dedikten sonra diğer eksik bölgelere takviye yapılmaya çalışıldı. Oyuncu satışlarının da biraz geç olması transferde süreci daha da uzattı.

Kaleci transferi yazın belki de hiç gündeme gelmeyecekti ama bir an da Cenk gitmek istiyorum diyince sayısal anlamda eksik olduğu için son günlerde kaleci aranmaya başlandı. Şenol Hoca, Cenk'in kalması için özel bir görüşme de yaptığını ama ikna edemediğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Ve kalan zaman da çok dar olduğundan dolayı kimseyi alamadan transferi noktaladık.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Benim sana anlatmak istediğimi anlamıyorsun yada istemiyorsun, burada Olcay'ın genellikle kopmuş maçlarda tabela değiştirdiğini söylüyorum, buda ortada ama Quaresma hem Antalya hemde Riza maçında alınan 3 puanların en önemli anlarında sahada.

Ben seni gayet iyi anladığımı düşünüyorum 3-0 4-0 yazdın mesajında ben de tüm 4-5 yaptığımız maçlarda Olcay vardı Q7 çıktıktan sonra farka gitti dedim. İstatistikleri sen verdin zaten Q7 gole Olcay asiste  aynı oranda etki etmiş maç kopmamışken, ayrıca sen 1-0 ken maç kopmuş sayıyorsun ama en az 2 fark olmadan bazen gidişata göre 3 olmadan kopmaz maç.

Ben Q7 ye katkısı yok demedim sadece abarttığınız kadar olmadığını söylüyorum. Olcay'a da büyük haksızlık yaptığınızı söylüyorum. Ve yine yeni yeniden diyorum ki Olcay Q7 den çok daha faydalı ve daha çok katkı yapıyor ve bizim oyun düzenimize çok daha uygun üstelik savunma kısmında da var günümüz futboluna uygun bir adam tek sıkıntısı bitiriciliği o da olsa bizde ne işi var zaten.Ben bizim takımın başında olsam Olcay ı koyarım 11 e 60 dan sonra da skor olarak gerideysek ya da berabere ise Q7 yi koyarım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağatay

Oguzhan nereye pas atacagini iyi bilir Q17 nerede duracagini bilsin diyip kestirip atamazsin , Her 2 pozisyonda da Quaresma cok dogri yerdeydi ve Ozi ile arasinda maksimum 3 metre vardı eger Ozi o paslari atsa 2 poziyondada Q17 kaleci ile karsi.karsiya kalacakti ama Ozi her 2 pozisyonda da topu 2 Stoperin Kucagindaki Cenke atti el insaf diyorum ya

ya bi zahmet quaresma nın da orta yapması gereken anda yapmayıp iki adamı daha çalımlayım birini daha yatırayım dediği sonra da rabonayla 5 savunmacının göbeğine gönderdiği o pozisyonlardan da bahset...!!!
madem pozisyon pozisyon analiz yapıyoruz..!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RQ7_351903

olcay'ın attığı 3 gole bakıp kopmuş maçta gol atan oyuncu olduğu iddia edilemez. kendisinin beşiktaş'ta 30-35 golü vardır bunların da minimum 20 tanesi sıkıntılı maçlardadır.

olcay ile quaresma farklı tipte oyuncular. bu sene olcay genel olarak formsuz bir görüntü çiziyor fakat bana göre yetenek demek sadece çalım atmak değildir. olcay'ın quaresma'dan yetenekli olduğu çok konu var. olcay tipinde ama olcay'dan daha iyi kanat oyuncusu gelsin derseniz bir şey diyemem ama ben iki kanatta da quaresma tipinde oyuncu görmek istemem. çünkü öyle olursa pozisyon falan bulamadan maçı bitiririz.

bu arada quaresma beşiktaş kariyerindeki en iyi dönemini ilk yarıda geçirdi çünkü eskisi kadar saçmalamıyordu ancak iyi oynadı dediğimiz maçlarda bile birçok hızlı atağı pas atmadan ya da çok geç pas atarak bitirmişliği var. dikkatli izlemeyince anlamak zor. ben quaresma'yı genel anlamda beğenmediğim için her tercihine dikkat ediyorum ve sinirlenmeye devam ediyorum. :)
Sana katılmamak elde değil, ama sırf eleştirmek için eleştirenler var bence'de 2 Quaresma ile maç oynanmaz ama Olcay'ı övecem diye Quaresma'yı da batıramaz kimse.

Çevrimdışı tangaz

Kaleci konusu yazın bence şöyle gelişti.

Yönetim Şenol Hoca ile anlaşmadan evvel kaleci transferi yapmayı düşünüyordu. Şenol Hoca da eldeki kalecilerin durumunu görüp ona göre karar vereceğim dedikten sonra diğer eksik bölgelere takviye yapılmaya çalışıldı. Oyuncu satışlarının da biraz geç olması transferde süreci daha da uzattı.

Kaleci transferi yazın belki de hiç gündeme gelmeyecekti ama bir an da Cenk gitmek istiyorum diyince sayısal anlamda eksik olduğu için son günlerde kaleci aranmaya başlandı. Şenol Hoca, Cenk'in kalması için özel bir görüşme de yaptığını ama ikna edemediğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Ve sonunda da kimseyi alamadan transferi noktaladık.

aynen böyle oldu ben net hatırlıyorum bunu ısrarla hatırlamayan yada bilmeyen arkadaşlar var örn. @Çağrı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı canergiray77

atılan yorumlara düşündüğüm  ozaman Ronaldo bizde(çok bencil hareketli frikikleri kimseye bırakmayan) olcay şahan için yapılan yorumlar oyuna katkı sağlıyor aralara kaçıyor genelde hepsini kaçırıyor kaleci konusundakida bu yönde david de gea yada petr cech bizde önüne gelen her topu gol yiyen kalecimiz tercih edilirdi 
:duman: :duman: :duman: :duman: :duman: :duman:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:49:26
  • Beşiktaş / Bodrum
eksik alıntı yapmışsınız size fellik fellik olmasada kaleci konusu masadaydı ama hoca yönetimi ikna etti demiştim bunu atlıyorsunuz dolayısı ile tezat yok. 2 hafta ve kaleci havuzu mevzuunda gene hatalısınız zira transferin son 2 haftasına geldiğinde hemen herkes planlamasını yapmış transferi kapatmış oluyor kalecisini örn.mandanda sana verse kendisi yerine kimi koyacak vbvbvb yaz transfer mevsimi başında 2 hafta çoook uzun ama sonunda ise o 2 hafta kısacık bir süredir...

Bakın ben eksik alıntı yapmadım. Sizin altına İMZA diye not düştüğünüz yorum o. Ve  o yorumda sene başında fellik fellik kaleci aranırken hoca durdurdu yazıyor. İMZA derseniz bu yorumun tamamına katılmış olmaz mısınız?

15 Ağustos'u baz alırsak, aynı Marsilya 10 gün kala en önemli yıldızı Thauvin'i sattı.

Valencia Otamendi'yi sattı. 3 gün kala yerine Abdennour'u koyabildi.

Eğer aralarında kaleci yok derseniz bu ara kovaladığımız Predrag Rajkovic'i Kızılyıldız 29 Ağustos'ta sattı hem de sadece 3 milyon euroya.

Oyuncu her zaman bulunur yeter ki havuzunuz olsun.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

atılan yorumlara düşündüğüm  ozaman Ronaldo bizde(çok bencil hareketli frikikleri kimseye bırakmayan) olcay şahan için yapılan yorumlar oyuna katkı sağlıyor aralara kaçıyor genelde hepsini kaçırıyor kaleci konusundakida bu yönde david de gea yada petr cech bizde önüne gelen her topu gol yiyen kalecimiz tercih edilirdi 
Arkaşlar için koşsun yeter  :super:

Çevrimdışı OrhanAker

Ntvspor hergun yaza yaza kaleciyi getirecek bize.azimlerini takdir ediyorum

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet K

Zaten şu anki form durumlarına göre kanatlarımız Olcay ve Quaresma olur. Ancak Töre formda olursa Quaresma yedek kalır çünkü Töre-Quaresma kanadı ile takım oyunu sekteye uğrar zorlanırız. Demek istediğim kanatlar için tabelaya ilk yazılacak adam Olcay'dır.

Not: Ara ara eskiden kalma bencillikleri ve egosu dışında Quaresma'nın formundan memnun olanlardanım.

Çevrimdışı tangaz

Bakın ben eksik alıntı yapmadım. Sizin altına İMZA diye not düştüğünüz yorum o. Ve  o yorumda sene başında fellik fellik kaleci aranırken hoca durdurdu yazıyor. İMZA derseniz bu yorumun tamamına katılmış olmaz mısınız?

15 Ağustos'u baz alırsak, aynı Marsilya 10 gün kala en önemli yıldızı Thauvin'i sattı.

Valencia Otamendi'yi sattı. 3 gün kala yerine Abdennour'u koyabildi.

Eğer aralarında kaleci yok derseniz bu ara kovaladığımız Predrag Rajkovic'i Kızılyıldız 29 Ağustos'ta sattı hem de sadece 3 milyon euroya.

Oyuncu her zaman bulunur yeter ki havuzunuz olsun.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu / Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« : Bugün, 15:34:53 »

Alıntı yapılan: Çağrı - Bugün, 15:32:21

Yönetim Şenol hoca istemeden fellik fellik kaleci arayacak ama hoca istediği için duracak öyle mi?

Aynısını Quaresma'da  yapmayan yönetim yapacak bunu hem de. Yazdığını göndere basmadan okusan, kendi içinde çelişmeyeceksin.

yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.

eksik alıntı yaptığınızı yukarıda görebilirsiniz. kızılyıldız kötü bir örnek olmuş o klüpler hedefsiz kulüpler parayı verdiğiniz anda tüm takımı sezonun başlamasına yarım saat kala satıp paf kadrosu ile yola devam ederler ciddi hiçbir klüp transferin bitimine sayılı günler kala kaleci satmaz...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:54:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu durumlar senin deyiminle fellik fellik yaşanırken el koyulması gerektiğini ve can sıktığını söyledin mi? @Yunus Emre Dökmeci

Quaresma Analiz

Pozisyon 1

Bu analizi Beşiktaş'ın hücum şablonuna, oyun stiline uygun mu değil mi görelim diye yapıyorum.

Bizim 3 yıldır alışkın olduğumuz hızlı ve tek oynayan Beşiktaş şu pozisyonda kanat oyuncusundan ne bekler?

Quaresma'da top. Tekte Oğuzhan'a oynaması gerek hiç zaman kaybetmeden. Önündeki beyazlı sırtı dönük yakalanmış yani Quaresma pası verip koşuya devam ederse o oyuncunun beli kırılacak ya da Quaresma'yı indirecekti. Oğuzhan direk tek pasla Quaresma'yı görüp koşuya devam edecekti.

Quaresma tek oynamak yerine artistik bir çalım denedi ve başarılı oldu. Kendisini tatmin etti Oğuzhan'ı oyundan düşürdü. Artık bu dakikadan sonra ne yapacaksa kendi yapabilecek.

Oğuzhan yine de çok akıllı davrandı. İlk pozisyonda Quaresma'nın pas verip koşu yapması gereken ya o koşu yaptı ve Quaresma'nın önünü açtı. Quaresma yine Oğuzhan'ı tekte görüp koşuya devam etmesi gerek. Driblinge devam ederse sıkışıp kalacak orada. Şut atmayı seçti. Buradan 10 kez vursa 1 kez belki sokabilir o topu.

Quaresma Analiz

Pozisyon 2

Topla dribling halinde herkesin pozisyonu doğru.  Oğuzhan fazla çizgide kalmış burada Olcay olsa içe doğru koşuya çoktan başlamıştı. Burada Driblingi sürdürmesi gerekiyor çünkü Oğuzhan'a atarsa o topu alamaz Oğuzhan.

Devam da etti. Şimdi tercih yapması gerek. Ya  Oğuzhan'a atacak ki offside, Gomez'i direk tek pas ile görmesi gerek. Gomez ya topu içeri sokar ki kuvvetle muhtemele tam yeri, ya da Quaresma'yı tek pas ile kaleci ile karşı karşıya bırakır. Peki ne yaptı? Driblinge devam edip topu ayağından açtı ve topu kaybetti.

Quaresma Analiz

Pozisyon 3

En kritik pozisyonlardan biri ve Quaresma'nın hala 2011'de kaldığının en net göstergesi olan 2 pozisyondan biri.

Burada bizim 2015 yılı Beşiktaşımızın kanat oyuncusu tek pas ile Olcay'ı görür, Olcay koşuya devam eder kaleye şutunu atar.

Peki ne yaptı? Bastı topa geri çekti. En nefret ettğimiz şeyi yaptı şu takımda el frenini çekti ve orta yaptı. Evet orta etkili oldu ama bu doğru değildi. Bu pozisyonda 10 ortadan 1'i sana gol getirir ama tek pas yapsan o kanat oyuncusu direk karşı karşıya kalacak.

2011'de bu koşuyu yapan bir Simao olmadığı için ALmeida'ya orta yapardı bu şekilde. Aklı hala eskide. Bu arada topu çekmesine rağmen hala yanındaki oyuncuya pas vererek çok büyük tehlike yaratabilir o ya tutarsa diye orta yapmayı seçti.

Quaresma Analiz

Pozisyon 4

Topla dribling halinde Köybaşı ise koşuya başlamış. Gomez içeri çapraz koşusunu yapacak. Yapması gereken dribling ve ona başladı.

Savunma yerleşmeye başladı hızlıca topu ayağından çıkarması gerek artık yoksa hücum ölecek. Köybaşına atıp içe doğru koşu yaparsa tek pasta topu alabilir. Ancak bence doğru tercih içe doğru biraz daha dribling ve o da öyle yaptı.

Artık oyun sıkıştı. İki opsiyonu var ya Olcay'a tek oynayacak ki bunu yapması gerek devamında Olcay topuk ile tekrar onun önüne bırakacak 2 savunmacıyı peşinde götürmüş olacak bunu yaparken.

Ya da yayda bomboş olan Oğuzhan'a atacak topu. Köybaşı'a atmadığı için artık ofsayta düşürdü onu. Gomez de her ihtimale karşı bir arka direk kesmesi için pozisyon almış özetle herkes top bekliyor.

Peki Quaresma ne yaptı? Topuğuya çalım atmaya çalıştı rakip topu kaptı. İnanılmaz.  Gördüğünüz gibi çalımlamış olsa bile artık herkes markaj altında kimse boş değil ve savunma yerleşti.

Şu pozisyon bize uyamadığının uymayacağının en net örneğidir. Pozisyonlarda görüyorsunuz Oğuzhan'a tam 3 kez pas atmadı 4 pozisyonda. Sonra Oğuzhan pas atmayınca el kol yapıyor siz olsanız atar mısınız tek oynamayacağını bile bile? @Hasan Tahsin abi pozisyon buydu.

Quaresma Analiz

Pozisyon 5

En büyük hatası maçta tercih adına. Topu aldı. Bu sırada hemene pas atsa bu pozisyon 100'de 100 gol. İster Gomez'e at ister daha darbeli Olcay'a at. Savunma alamaz, kaleci çıkamaz kesin gol.

Olcay sadece topun biraz önünde duruyor ofsayt çalınabilir. Ama Gomez çok net tercih.

Yine biraz ayağında tutmayı seçti. Artık Gomez opsiyonu öldü sadece havadan darbeli Olcay'a kesebilir.

Biraz daha sürdü ve pozisyon öldü.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

ronaldo attığı gol rakamının 4 de 1 i kadar gol atsın bakalım o takımda tutuyolarmı onu...

pas vermiyo diye iki günde paket yaparlar adamı.. hemen ispanyollar beyaz mendil sallamaya başlar..

yapcak bişey yok adam bencil ama gol ortalaması fena hemde çok fena...

o yüzden bence yanlış örnek oldu..

hazard sanki daha mantıklı bir örnek.. ama o da dikine fena çalım atan bi adam ve hızlı.. q7 den baya baya iyi..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 16:58:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu / Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« : Bugün, 15:34:53 »

Alıntı yapılan: Çağrı - Bugün, 15:32:21

Yönetim Şenol hoca istemeden fellik fellik kaleci arayacak ama hoca istediği için duracak öyle mi?

Aynısını Quaresma'da  yapmayan yönetim yapacak bunu hem de. Yazdığını göndere basmadan okusan, kendi içinde çelişmeyeceksin.

yönetim fellik fellik aramasa da kaleci konusu masadaydı ve Şenol hoca yönetimi gerek yok şeklinde ikna etti.

eksik alıntı yaptığınızı yukarıda görebilirsiniz. kızılyıldız kötü bir örnek olmuş o klüpler hedefsiz kulüpler parayı verdiğiniz anda tüm takımı sezonun başlamasına yarım saat kala satıp paf kadrosu ile yola devam ederler ciddi hiçbir klüp transferin bitimine sayılı günler kala kaleci satmaz...

Kızılyıldız örneğini alabileceğimiz bir kaleci olarak gördüğüm için verdim. Madem sıkıştık son gün Maccabi almasın sen al neyi bekledin? Bedeli de uygundu oyuncunun.

Neyi eksik alıntıladığımı da anlamadım yine. Bu yorum sizin değil mi ve bu yoruma imza olarak yorum düşmediniz mi?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olcay için de şunu söyleyeyim futbol tek başına yetenek oyunu değildir. Yetenek tabiki de olacak ama bunun yanında bir oyuncunun takıma sağladığı fayda da çok önemli.

Olcay yetenekleri kısıtlı ama çok faydalı bir oyuncu. Genelde hücum bölgesindeki hataları konuşuluyor da peki hücumda yaptığı pres niye konuşulmuyor. Tek başına rakip savunmacılara pres yapıp kaptığı toplarla takımı kaç senedir pozisyona sokuyor, bunlar önemsiz diyemezsiniz.

Herkes ayağına top beklerse kim rakipten top kapıp atak başlatacak o yüzden Olcay bu takımın en önemli oyuncularının başında geliyor.

Ayrıca arka direğe yaptığı koşular yani sızmalar bunun yanında ceza sahası civarında yapılan hızlı paslaşmalarda da çok önemli bir rolünün de olduğunu unutmamak lazım.

Bu yıl özellikle gol sayısında geçmiş senelere oranla bir düşüş var ama yine de dönem dönem iyi işler yaptı.

Takım savunmasına yaptığı katkıları da söylememe gerek yok sanırım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 17:02:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten şu anki form durumlarına göre kanatlarımız Olcay ve Quaresma olur. Ancak Töre formda olursa Quaresma yedek kalır çünkü Töre-Quaresma kanadı ile takım oyunu sekteye uğrar zorlanırız. Demek istediğim kanatlar için tabelaya ilk yazılacak adam Olcay'dır.

Not: Ara ara eskiden kalma bencillikleri ve egosu dışında Quaresma'nın formundan memnun olanlardanım.

Katılıyorum şuanki durumu bu çok güzel özetlemiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli