2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12938960 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

3.5-4 milyona kim tek yedek kalecisini verir? Dünyanın en zengin kulüplerinden biri Arsenal ve Ospinayı 4 e almışlar zorla satmıyorlar ya o teklif doğruysa ciddi anlamda saçma olmuş. Millet de burada bekliyor Wenger'e sövüyor.

Şimdi alınmazsa sezon sonu ekstra külfet olacak kimi satacaklar hem Ospina hem diğer eksikler için?

Böylece boyko ve douglas gibi iki vasata da 6-7 milyon hiç önermediğimiz tescillenir dnipronun kabul etmemesi boşuna değil. Umarım tavırlarından vazgeçmez ve kabul etmezler.

Transfer dönemi Ospina+kiralık Papy ile bile kapatılsa çoğu kişi tamam durumunda artık neyin pazarlığını yapıyor yönetim?!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:26:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3.5-4 milyona kim tek yedek kalecisini verir?

Biz veririz :D As kalecimizi de veririz hatta yanında 4 milyona  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Blacking

Umarım ospina gelir boyko bende soru işareti gerçekten nasıl kaleci olduğunu bilmiyorum final maçını bile izlemedim bir tanen king kon videosu dönüyor millet oradan yorum yapıyor ciddi anlamda izleyen bilen varsa söylesinde bilelim sonra kalede yine tolga'yı görmeyelim :(
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 02:39:07 Çağrı ]
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz veririz :D As kalecimizi de veririz hatta yanında 4 milyona  :evillol:

Şunun gibi :D

"Beşiktaş Ozan Tufan transferi için 6 milyon euro + İsmail ve Necip'i önerdi. Bursaspor ise 6 milyon euroda diretiyor." :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necip'in arkadan ayarsız hareketiyle Cenk Tosun'un Töre'ye attığı kafa :kop:

Yıllar önce İsmail de gol sevincinde kenardaki Schuster'e yumruk atmıştı :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2016, 02:40:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

"Beşiktaş Ozan Tufan transferi için 6 milyon euro + İsmail ve Necip'i önerdi. Bursaspor ise 6 milyon euroda diretiyor." :kop:
:biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bugünkü maçı izledim ve izlenimim; kaleci, stoper transferinden önce "aklı selim taraftar" transferine ihtiyaç var. Takımı aşağı çekmek için 30'luk İtalyan golcüleri gibi fırsat kolluyorlar.

Çevrimdışı Scout

Beyler ospina forması haberleri geçiyor ne iş  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Yalçın

Beyler ospina forması haberleri geçiyor ne iş  :alala:

Instagram'dan kaldirdigi formali fotosu mu? O dun geceki gelismeydi eger buysa.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Scout

Instagram'dan kaldirdigi formali fotosu mu? O dun geceki gelismeydi eger buysa.
Ospinanın formaları filan basılıyor diyor bir haber sitesinde kullanıcının birinin yorumunda  :alala: pek inandırıcı gelmedi
Pika Pika

Çevrimdışı Blacking

Ospinanın formaları filan basılıyor diyor bir haber sitesinde kullanıcının birinin yorumunda  :alala: pek inandırıcı gelmedi

Ben 2 hafta önce görmüştüm basılı bir forma bugünkü maçta tolganın giydiği siyahtan var mı görsel durumu
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Scout

Ben 2 hafta önce görmüştüm basılı bir forma bugünkü maçta tolganın giydiği siyahtan var mı görsel durumu
Maalesef Bende Araştırıyorumda Bulamadım Troll Yorumdu Galiba  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugünkü maçı izledim ve izlenimim; kaleci, stoper transferinden önce "aklı selim taraftar" transferine ihtiyaç var. Takımı aşağı çekmek için 30'luk İtalyan golcüleri gibi fırsat kolluyorlar.

Tribündekiler için diyosan bikaç diycem var.

Takım sahada bişeyler yapmaya çalışıyor tezahüratlar şu:

-Koy şu bilmemne Trabzon'a..

-Vahap Beyaz, Ahmet Çakar..

Spiker bi yandan, saçma tezahüratlar bi yandan. Kapatcak duruma geldim valla.

Çevrimdışı Blacking

Maalesef Bende Araştırıyorumda Bulamadım Troll Yorumdu Galiba  :alala:

Keşke gerçek olsa bugün dnipro ve arsenal ile görüşmeler olacakmış büyük ihtimal dnipro kabul eder diyorlar ama gönlüm ospinadan yana umarım o gelir stoperede sané ve papy  :halay:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı atalay

Tribündekiler için diyosan bikaç diycem var.

Salt tribün için değil. Her yerdeler...

Bu kafa yapısıyla başarı gelmez, gelse de fazla sürmez. Melankolik bi' taraftar yapısı var.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yalnız Ospina gelirse taraftarın gözbebeği olur resmen.

Şahsi görüşüm Ospina en iyisiydi söylenilenler içinde, ama Ryan olarak değişti fikrim..

Ancak kalbim Ospina diyor, Ospik diyor.. O derece yakınlık kurdum bu adamla, gel artık be.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Herkese günaydın beyler,

3 Ocak'ta  Football Manager, Transfermarkt ve Youtube ile elemeler yaparak hazırladığım transfer edilebilecek kaleciler listesinden Marcelo Grohe ile görüşüldüğünü duyduğumda gerçekten çok sevindim çünkü kendisi bu listeden en çok beğendiğim oyuncu idi, fakat daha sonra klübü ile olan sözleşmesini uzatti.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/91950/

http://www.futbolarena.com/ozel-haber/besiktas/226299/80/brezilyali-kaleci-besiktasi-reddetti.html

Cassio ile ilgilenilmesi beni daha da şaşırttı çünkü yaptığım 9 kişilik listeden 2 oyuncunun gazatelerde adı geçmişti.
Tesadüf olabilir ama faydalı olduğunu düşünmek bile güzel, fakat daha sonra Cassio ile ilgili çıkan top 5 hata videosu sonrasında baya kötü yorumlar oldu.
Cassio yu izlediğimde gerçekten başta ben de çok beğenmedim fakat daha sonra kendisi ile ilgili yapılan Portekizce yorumları okuyarak izlediğimde akıllı ve pozisyonları okuyabilen bir kaleci olduğu kanısına vardım. Kendisinin en büyük eksikliği çevik olmadığı için 2. hamleleri yapamaması ve biraz tokatlamaya meğili.
Bu oyuncuyu Brezilyalılar gerçekten beğeniyor, umarım haklı olan bizim taraftarımızdır. Bana göre Boykodan daha iyi bir kaleci kendisi.

Seçenekler azaldıkça baskı artacaktır. İsmi geçen oyunculardan Ryan, Ospina, Kaliniç keşke olsa... Hatta daha önce ismi gecen Rafael Cabral bu sezon oynamaması dışında gayet iyi bir kaleci. Kendisinin değeri bu sebepe 4M Eurodan 2.5M e de düşmüş böylece. O da yedek bir plan olarak değerlendirilebilir hala.

İçimde iyi bir his var yapacağız güzel bir transfer kaleye... Umarım sol bek ve defans için de bir şeyler yapabiliriz..

Seçenekleri artırmak açısından iki oyuncu daha paylaşalım, yüksek profilli oyuncular değiller belki ama bulunsun burada, 

1) Koen Casteels - Wolfsburg: 1.5M Euro, 23 Yaş. 
Diego Benaglionun arkasında 2. Kaleci durumunda bekliyor kendisi. Ayrıca Max Grün adlı gayet iyi yedek olabilecek 3.bir kaleciye daha Wolfsburg. Gelişmeye açık ve takip edilmesi gereken bir oyuncu.
23 yaşında olmasına rağmen iyi bir profile sahip ve potansiyeli bir hayli yüksek.  İlk göze çarpan dezavantajı ani çıkışlarının ortalamanın altında olması. Kendisi tokatlama, yumruklama eğilimine sahip değil fakat topu tutma konusunda yine ortalama. Topu çok iyi oyuna sokan, yan toplarda başarı, çeviklik ve zıplama özellikleri üstün bir oyuncu aynı zamanda yüksek kişilik özelliklerine sahip. Top tutma özelliğini ve pozisyon bilgisini geliştirirse daha iyi olacaktır. Yay gibi buldum kendisini.
http://www.transfermarkt.com.tr/koen-casteels/profil/spieler/108880

FM Mevcut Özellikler:

FM Potansiyel Özellikler:

2) Agustin Marchesin - Santos Laguna 2.8M Euro, 28 Yaş.
Biraz daha tecrübeli bir arkadaş Marchesin, Arjantin genç milli takımlarında oynamış ve 1-2 defa A milli olmuş. Oldukça iyi reflekslere, iyi bir posizyon bilgisine ve temiz bir özellik dağılımına sahip olduğunu söylüyor FM. Düşük bir özelliği yok gibi gözüküyor. Degajları ortalama, normalden biraz daha anlaşmaz bir yapısı var ve potansiyeline ulaşmış bir oyuncu.
Refleksleri gerçekten iyi duruyor...
http://www.transfermarkt.com.tr/agustin-marchesin/profil/spieler/54534

FM Özellikleri

[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 08:44:55 Erman1903 ]

Çevrimiçi COB

Casteels i bedavaya alip bir sezon sonra 18 milyon euro ya Atletico Madrid e satmiştim. Gerçek hayatta ortalama kaleci.

Çevrimdışı Erman1903

Casteels i bedavaya alip bir sezon sonra 18 milyon euro ya Atletico Madrid e satmiştim. Gerçek hayatta ortalama kaleci.

Haklısın çok iyi olduğunu söyleyemeyiz henüz ama ben Boyko kadar iyi olduğunu düşünüyorum bu oyuncunun. Bahsettiğim gibi zaman ve opsiyonlar azalıyor, 1. Sınıf adayları denediğine eminim yönetimin.

Ben de isterim Bir Cilessen, Costil, Mandanda, Consigli, Ospina, Ruffier, Romero, Benaglio, Ryan ama bu kalecileri almak hele hele yaz döneminde kapmak hiç kolay değil. Umarım sessiz ve derinden ilerleyip fiyat anlaşması pozisyonuna geldiğimiz ciddi kaleciler vardır...

Güveniyorum yönetime öğrendik biz transfer yapmayı, 1.sınıflardan  olmuyorsa da yapmamız şart orta seviye, temiz bir kaleci transferi..

Aslında Sol bekler ve defans için de bir çalışma yapayım diyorum. Hemen hemen tüm 1.ligleri açtım sadece oyunculara bakmak için.

Sane harika olurdu doğrusu defansa, bu adam ağır falan değil son derece atletik, 2012' yılından beri uygun fiyata alınabilecek en çabuk stoperlerden biri kendisi.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2016, 08:24:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun gece bana sallayanlar olmus biraz arastir diye

Aciklamasini yaprim zaten hadi 2.ci kalecisi olsun Valencianin ne farkediyor

Yarım sezonda 8 maca cikmis bir kaleciyi IS-TE-MI-YO-RUM Yeterince aciklayici oldumu simdi ?

Valencianin 2.ci kalecisini istemiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bana abartiyorsun diyorsunuz ama siz abartiyorsunuz

Ryan şöyle iyi kaleci boyle iyi kaleci , Şöyle Atletik , Yok potansiyelli ! Ya bu kadar iyide neden yedek ? Bana bunun aciklamasini yapin ? Sizin anlatisiniza gore Ryan Dunyanin en iyi 10 kalecisinden biri olmasi gerek

Dunde yazdigim Gibi Domeneckin de Diego Alvesinde cok ust duzey kaleciler oldugunu düşünmüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dun gece bana sallayanlar olmus biraz arastir diye

Aciklamasini yaprim zaten hadi 2.ci kalecisi olsun Valencianin ne farkediyor

Yarım sezonda 8 maca cikmis bir kaleciyi IS-TE-MI-YO-RUM Yeterince aciklayici oldumu simdi ?

Valencianin 2.ci kalecisini istemiyorum :bandit:
aynen ne gerek var biz arsenalin 2.kalecisini alalım  :evillol: :evillol:

aynen ne gerek var biz arsenalin 2.kalecisini alalım  :evillol: :evillol:
Aynen :ok:

Ayni sey degil bu arada

Ospinanin önünde Cech var ryanin onunde Domenek bunu anlatmaya çalıyorum

Isin özü istemiyorum Ryani gelmesin abi

Çevrimiçi COB

Ryan ile Boyko arasi tercih yapilacaksa Ben de Ryan I isterim.  Boyko son seçenek olmali.

Ospina -Ryan - Neto - Boyko