2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bence cassio boyko dan daha iyi bir kaleci
neden taktınız anlamadım adamı 21 yaşındaki avrupa macerasındanmı yargılıyorsunuz :alala:
şu anda ilgilenilenlerin içinde en iyi kariyeri olan kaleci cassio boyko kim ya bizim lig de arasan
7-8 tane boyko çıkar öyle fark yaratacak bir isim değilki. Benim dikkatim ospinada olduğu için gözüm
başka kaleci görmüyorda adama haksızlık etmeyelim bence ospina seviyesinde bir kaleci hatta bazı
noktalarda daha iyi. @Kemal  gelmeyeceğine göre artık rahat rahat savunabilirim. :evillol:
zaten hiç bir zaman gelmeyecekti tamamen hedef saptırmaydı sanırım

@Necmi  abi ,  2 tane çok önemli handikapı vardı =

1) Acayip tokatlama alışkanlığı vardı - hani doktora gitse tokatlama ilacı verirler :) Alacağı topu bile tokatlıyor, hem öyle yere tokatlıyor ki direk savunmacı ve forvet arasına , zaten kalp hastası olduk bizi fütçeten götürürdü o adam .

2) Oyundan düşme - konsatrasyon kaybı . İşte bu benim için bizim takımda daha doğrusu savunmada en büyük eksiklik , hep yazıyorum son 15-20 dk lara bakın nefes alamıyoruz, çünkü sakin - koordine edecek - konsantrasyonu çok yüksek adam eksikliğimiz var .

cassio bu yüzden bizi dibe çekerdi, birde Beşiktaş duygusal külüptür kimi istediyse bu taraftar hep iş yapmış kimi istemediyse de yerle yeksan olmuştur, bu kadar kamu oyu tepkisiyle burda zaten yapamazdı - kiralıkta değil çok uğraşırdık . Bence hayırlısı oldu  :busted_cop:

@Necmi abi, birde duyduğun falan bir şey varsa stoper- kale paylaş lütfen çatladık habersizlikten bugün :)

Çevrimdışı Tolga

Arsenal'in Ospina transferi için yeniden görüşelim haberi yolladığı söyleniyor.

Umarım doğrudur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belki kesicekler bicicekler boldur pusudadaır ama sunuda soyleyim

ospinada aman aman bir kaleci değil yani:)) cok buyutuyoruz gozumuzde ama kurtarıcımız olabilirmi bence zor (a class değil) zaten diğer adamlara ulasmamızda imkansız ne devrede nede sene sonu

ama eldekilerde en iyisi tartısmasız o.
şuan a class olmasada o potansiyeli fazlasıyla var dünyada kaç tane a class kaleci var ki zaten olanlarda bize gelmez.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi ,  2 tane çok önemli handikapı vardı =

1) Acayip tokatlama alışkanlığı vardı - hani doktora gitse tokatlama ilacı verirler :) Alacağı topu bile tokatlıyor, hem öyle yere tokatlıyor ki direk savunmacı ve forvet arasına , zaten kalp hastası olduk bizi fütçeten götürürdü o adam .

2) Oyundan düşme - konsatrasyon kaybı . İşte bu benim için bizim takımda daha doğrusu savunmada en büyük eksiklik , hep yazıyorum son 15-20 dk lara bakın nefes alamıyoruz, çünkü sakin - koordine edecek - konsantrasyonu çok yüksek adam eksikliğimiz var .

cassio bu yüzden bizi dibe çekerdi, birde Beşiktaş duygusal külüptür kimi istediyse bu taraftar hep iş yapmış kimi istemediyse de yerle yeksan olmuştur, bu kadar kamu oyu tepkisiyle burda zaten yapamazdı - kiralıkta değil çok uğraşırdık . Bence hayırlısı oldu  :busted_cop:

@Necmi abi, birde duyduğun falan bir şey varsa stoper- kale paylaş lütfen çatladık habersizlikten bugün :)
yaprak oynamıyor bence bu kadar sessizlik ospinayı işaret ediyor :D @Kemal
valla ben ospina ve papy bekliyorum duyum yok ama hiç stoper peşinde koşmadılar
öncesindede papy nin menejerini falan davet etmişlerdi sanki iş bitmiş gibi duruyor.
Kaleci açıklamadan stoper açıklamak istemiyor olabilirler zaten transferler arka arkaya açıklanır.

Çevrimdışı klubnika01

aston villanın Sane için yaptığı teklifi reddedmiş haberleri dönüyor bordeaux'un :money:

Çevrimdışı Mehmet92

Sane tamam da yönetim Serdar Aziz zorluyor gibi geliyo bana da,Allahım dayanıcak güç ver 2-3 gün daha sen bize.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sane tamam da yönetim Serdar Aziz zorluyor gibi geliyo bana da,Allahım dayanıcak güç ver 2-3 gün daha sen bize.

ne serdar aziz'i yav.Zaten 6 milyon € bütçe var bursa ile papazız 4-5 milyon € nerden bulup vericez o adamı öyle bir haber yok ayrıca.

Çevrimiçi Necmi

belki kesicekler bicicekler boldur pusudadaır ama sunuda soyleyim

ospinada aman aman bir kaleci değil yani:)) cok buyutuyoruz gozumuzde ama kurtarıcımız olabilirmi bence zor (a class değil) zaten diğer adamlara ulasmamızda imkansız ne devrede nede sene sonu

ama eldekilerde en iyisi tartısmasız o.
Bencede aman aman kaleci değil ama bizim için ideal bir kaleci
biraz gerçekçi olmak lazım şu an için ondan daha iyisi gelmez a klas oyuncu
almak için önce aklas takım olmak gerekiyor buda birden bire olmuyor ama adım adım o yolda ilerliyoruz.
ospina transferi bu açıdanda önemli bir transfer bir ingiliz takımından satmak istemediği oyuncuyu almak kolay değildir hele
bu arsenal gibi bir takımsa olması zor ama olursa büyük transfer olur. bu oyuncunun seviyesiyle ilgili değil
bizim avrupa futbolunda yaratacağımız imaj açısından önemli. oyuncu arsenali değilde bizi tercih ediyor.
Gomezdede böyle bir imaj kazandık özellikle bizden alman milli takımına seçilmesi bizi bir çok oyuncunun gözünde tercih edilir bir
takım yapıyor. Buda birinci lige çıkma biletidir. sonrasında bunu perçinlemekte gelecek avrupa başarılarıyla olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün akşam Ospina asil ya da yedek kadroda mıydı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

yaprak oynamıyor bence bu kadar sessizlik ospinayı işaret ediyor :D @Kemal
valla ben ospina ve papy bekliyorum duyum yok ama hiç stoper peşinde koşmadılar
öncesindede papy nin menejerini falan davet etmişlerdi sanki iş bitmiş gibi duruyor.
Kaleci açıklamadan stoper açıklamak istemiyor olabilirler zaten transferler arka arkaya açıklanır.

abi Ospina + Papy   bizi biryerden alır bir yere koyar , o kadar fark eder bizde . CL de gruptan çıkarır  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayır abi ilk 18'de yoktu  :)

Çevrimdışı Kemal

Kadroya alınmadı .

Çevrimdışı Tolga

18 kişilik maç kadrosunda yoktu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Ospina gelecek ,hala aynı hissiyattayım umarım yanılmam

Çevrimdışı cursedofdragon

ospina hayırlı olsun :D

Totem yapalım :D

Çevrimdışı Ensar

Bencede aman aman kaleci değil ama bizim için ideal bir kaleci
biraz gerçekçi olmak lazım şu an için ondan daha iyisi gelmez a klas oyuncu
almak için önce aklas takım olmak gerekiyor buda birden bire olmuyor ama adım adım o yolda ilerliyoruz.
ospina transferi bu açıdanda önemli bir transfer bir ingiliz takımından satmak istemediği oyuncuyu almak kolay değildir hele
bu arsenal gibi bir takımsa olması zor ama olursa büyük transfer olur. bu oyuncunun seviyesiyle ilgili değil
bizim avrupa futbolunda yaratacağımız imaj açısından önemli. oyuncu arsenali değilde bizi tercih ediyor.
Gomezdede böyle bir imaj kazandık özellikle bizden alman milli takımına seçilmesi bizi bir çok oyuncunun gözünde tercih edilir bir
takım yapıyor. Buda birinci lige çıkma biletidir. sonrasında bunu perçinlemekte gelecek avrupa başarılarıyla olur.
işte tam da saydığınız bu sebep ve hedeflerden dolayı cassio felan bizi kesmez artık abilerim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı genki1914

Ospina hayırlı olsun yarın Kap gelir   :tabe:
Guti14

Çevrimdışı 38life

Ospina hayırlı olsun yarın Kap gelir   :tabe:

Güzel espiri.  :dry:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina gelecek ,hala aynı hissiyattayım umarım yanılmam

bende çok istiyorum umudumu kaybetmeden bekliyorum :tabe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hayır abi ilk 18'de yoktu  :)
18 kişilik maç kadrosunda yoktu :)
Kadroya alınmadı .

Teşekkürler. Dün akşam aspor a az bir şey baktım Fırat Günayer 15 dk ara ile bağlandı yayına ve Corinthians başkanının vazgeçtik bizi oyalıyorlar şeklindeki demecini belirtti. O an işim vardı ve foruma giremedim ve foruma ne kadar bağlandığımı anladım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı genki1914

Güzel espiri.  :dry:
folklorik olarak saygım var ama sana tapamam totem :)
Guti14

Çevrimdışı alimm

şu sporting deki carillo yu bize yar ederlermi sizce..?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu sporting deki carillo yu bize yar ederlermi sizce..?
erken davranırsak neden olmasın iyi oyuncu

Çevrimdışı alimm

erken davranırsak neden olmasın iyi oyuncu

Senaryo 1 :
 transfer cesazı alan atletico madrid; yazın yüksek teklif gelmesi durumunda satmak zorunda kalacağı griezmann ın boşluğunu doldurmak amacıyla daha önceden teklif götürmüş olduğu isimlerden biri olan töre için ocak ta tekrar teklif yapması
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı harun1903

Yaprak kımıldamıyor  :alala: