Bence cassio boyko dan daha iyi bir kaleci
neden taktınız anlamadım adamı 21 yaşındaki avrupa macerasındanmı yargılıyorsunuz 
şu anda ilgilenilenlerin içinde en iyi kariyeri olan kaleci cassio boyko kim ya bizim lig de arasan
7-8 tane boyko çıkar öyle fark yaratacak bir isim değilki. Benim dikkatim ospinada olduğu için gözüm
başka kaleci görmüyorda adama haksızlık etmeyelim bence ospina seviyesinde bir kaleci hatta bazı
noktalarda daha iyi. @Kemal gelmeyeceğine göre artık rahat rahat savunabilirim. 
zaten hiç bir zaman gelmeyecekti tamamen hedef saptırmaydı sanırım
@Necmi abi , 2 tane çok önemli handikapı vardı =
1) Acayip tokatlama alışkanlığı vardı - hani doktora gitse tokatlama ilacı verirler

Alacağı topu bile tokatlıyor, hem öyle yere tokatlıyor ki direk savunmacı ve forvet arasına , zaten kalp hastası olduk bizi fütçeten götürürdü o adam .
2) Oyundan düşme - konsatrasyon kaybı . İşte bu benim için bizim takımda daha doğrusu savunmada en büyük eksiklik , hep yazıyorum son 15-20 dk lara bakın nefes alamıyoruz, çünkü sakin - koordine edecek - konsantrasyonu çok yüksek adam eksikliğimiz var .
cassio bu yüzden bizi dibe çekerdi, birde Beşiktaş duygusal külüptür kimi istediyse bu taraftar hep iş yapmış kimi istemediyse de yerle yeksan olmuştur, bu kadar kamu oyu tepkisiyle burda zaten yapamazdı - kiralıkta değil çok uğraşırdık . Bence hayırlısı oldu
@Necmi abi, birde duyduğun falan bir şey varsa stoper- kale paylaş lütfen çatladık habersizlikten bugün