2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944817 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Daha önce bu görsel verildi mi bilemiyorumi verildiyse kusura bakmayın.

Sane'nin özellikleri çok net olarak güçlü, kuvvetli ancak dengesiz, yavaş ve hızlanması düşük bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bizim sistemimize uyumlu bir oyuncu değil, bize mutlaka daha hızlı bir oyuncu gerekiyor, bu öneriden nefret ediyorum ama Lugano gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Sane boyuna göre hızlı bir oyuncu denebilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Mersin'e hiç acımadan 5+ atıp tüm lige korku salmak gerek 2. yarı başlangıcında.
Nurullah Sağlam da istifa etmiş :D

4-5 atmak lazım da yapılan yüklemelerden dolayı takımda yorgunluk olursa fark olmayabilir.

Çevrimdışı canergiray77

o değil de hala mustafa bizde adam kök saldı :(  :bawling: :bawling:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı karakartalım

Aylarca Mitroglou pazarlığı yapıp, Demba Ba'yı getirdiler..
2 ay Remy için uğraşıp, Gomez'i getirdiler..
O yüzden beklemekte fayda var.. demiş fırat güneyır çok doğru demiş bi bakmışız srigu veya ospina gelmiş :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takacaktık kol saatini Cassio marka az kalsın , öpün başınıza koyun Boyko yu - Havalimanına karşılamaya gidin o derece . :)
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O yüzden beklemekte fayda var.. demiş fırat güneyır çok doğru demiş bi bakmışız srigu veya ospina gelmiş :D
Sirigu benim hayalim ama cok zor hatta imkansiza yakin

Oyuzden Ospina veya Boyko ya Tamam zaten hemen hemen herkes...

Çevrimdışı RQ7_351903

Benim pp siriguydu acaip sevinirim ama çok zor gelirse burda bir arkadaş vardı durmadan Sirigu diyip duruyodu coşar o  :biggrinking: :sevinc

Çevrimdışı RQ7_351903

Sirigu benim hayalim ama cok zor hatta imkansiza yakin

Oyuzden Ospina veya Boyko ya Tamam zaten hemen hemen herkes...
Gelip sana diyecekler ki dilediğin adamları sırala sırala bakayım  :evillol:

Bence, Sirigu - Ospina - Boyko yaparsın  :bandit:

Bu isimler arasından birini  :lol:

Benim pp siriguydu acaip sevinirim ama çok zor gelirse burda bir arkadaş vardı durmadan Sirigu diyip duruyodu coşar o  :biggrinking: :sevinc
Ospina gelirse herkes cosacak , Boyko gelirse yine buyuk bir kisim cosacak

Cassio gelseydi 1 kisi cosacakti :biggrinking:

Bu sadece benim siralamam olmaz

Kime sorarsan sor siralama bu sekilde olur , aksini söyleyen zaten abartmış olur :bandit:

Çevrimdışı karakartalım

Kesinlikle srigu çok iyi olur ama bende yunus emre gibi çok zor olduğunu düşünüyorum fırat günayıra güvensem torino ile anlaşmış falan gibisinden haberler var sirigu için bize gelebileceğine inanırdım ama gomezde ba da sosada oldugu gibi bir oyun olursa efsane olur türkiye sallanır :D

Ospinayi cok severim ve begenirim ama daha oncede söylediğim gibi Hirsli ve Agresif futbolcu benim icin her zaman bir adim ondedir bu yuzden ben Boyko yu cok istiyorum :tabe:

Çevrimdışı canergiray77

Srigu gelmez bence yaz transfer sezonu olsa psg kaleci arardı o ihtimal gelirdi ama srigu imkansız hatta transfer gündemimizde yoktur bence hem sene ortasında niye satsın ki psg srigu'yu tolga gibi olsa eyvallah adamlar haklı derdim :D  " srigu olmayacağına göre ospina boyko'ya talimim bende tolga olmasında " @RQ7_351903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Kesinlikle srigu çok iyi olur ama bende yunus emre gibi çok zor olduğunu düşünüyorum fırat günayıra güvensem torino ile anlaşmış falan gibisinden haberler var sirigu için bize gelebileceğine inanırdım ama gomezde ba da sosada oldugu gibi bir oyun olursa efsane olur türkiye sallanır :D
Sirigu nun ne isi var Torinoda :biggrinking:

Adama butun Epl çökmüş durumda :bandit:

Cok zor olmaisnin nedeni maasi ve bonservisi

Minimum 6-8 Bonservis isterler onu gectim 5.5 milyon € Maas alıyor vergi dusunce 3 - 3,5 milyon maas aliyor , Fransada bu rakama oynayan adami senin alabilmen icin 4 milyon € maas vermen gerekiyor

Cunku bu adam nereye giderse gitsin 3-3,5 milyon € maasi zaten alir :tabe:

Çevrimdışı canergiray77

Minimum 6-8 Bonservis isterler onu gectim 5.5 milyon € Maas alıyor vergi dusunce 3 - 3,5 milyon maas aliyor , Fransada bu rakama oynayan adami senin alabilmen icin 4 milyon € maas vermen gerekiyor

Badem açıklamış bunları bende onları okuyordum şimdi :D @Yunus Emre Dökmeci
Twitter @CanerGiray77

Sunu da ekleyeyim Hadi diyelimki Siriguyu 3-3,5 milyon maasa oynatmaya ikna ettin , Bir okadar da IMZA parasi vermen gerekir yani her turlu imkansiz bir transfer bizim açımızdan..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 13:33:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Boyko gelmeyecek, Quaresma gidecek, stat zaten pixelli, çok az kaldı çok az canın çıktı çıkacak  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Pedro gitti, Milo da giderse 2 stopper alinmali. Biri kiralik biri bonservis. Orta saha da cok onemli. Inler deniliyor. Guzel olur, ama Mbia cok isterim.

Neto/Ryan kiralik
Papy kiralik
Sane bonservis
Mbia bonservis/bonservissiz?

Ryan
Beck-Sane-Papy-Ismail
Atiba-Mbia
Tore-Oguzhan-Kerim
Gomez

Hayvan gibi takim be😁

Çevrimdışı karakartalım

Çevrimdışı Yalçın

Okumanizi tavsiye ederim. Eksisozluk'ten bir yazar cok guzel ozetleyip sonunu da kaleci transferine guzel baglamis..

https://eksisozluk.com/entry/57707438

"transferi türkiye futbol tarihinin en doğru ve en karlı transferidir. en büyük transfer başarılarından biridir. hadi lan diyenleri aşağıya alalım.

bir sürü yerden bir şeyler söyleniyor. ben sizin için son durumu toparladım. işte burada:

ilk olarak fiorentina ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan bir gomez vardı. ancak iki taraf da bu ilişkiden mutlu değildi. zira gomez ne fiorentina'da başarılı dönemlerini yakalamış, ne de fiorentina ondan umduğunu bulmuştu. ayrıca 15,5 milyon euro'ya transfer ettikleri üstüne 2 senede vergiler dahil 22 milyon euro daha ödeyecekleri ve ilk 11'lerinde bile oynatamadıkları birini istemiyorlardı. bu yüzden gomez'i satma yoluna gittiler. istedikleri fiyat 9 milyon euro'ydu.

gomez ile ilgilenen galatasaray 9 milyon euro'yu duyunca geri adım attı. beşiktaş ise onca borcun getirisi olan yeni transfer stratejisi ile ilginç bir anlaşmaya gitti. öncelikle fiorentina'ya hiç taviz vermeden ısrarcı bir yaklaşım sergilendi. fiorentina ile abd'ye bile giden gomez'de hiç aceleci davranmadı beşiktaş. bunun üzerine gomez'in maliyetinden korkan fiorentina, gomez'i sembolik bir ücret karşılığında (1000 euro deniyor) beşiktaş'a verdi. bu ücret daha ödenmedi çünkü 2 paragraf altta anlattığım üzere gomez sene sonunda mutsuz olup fiorentinaya dönmek isteyebilir. nasıl mı?

özel centilmenlik anlaşması adı verilen bir anlaşma ile gomez'in bonservisini beşiktaş eline aldı, gomez ile de 2+1 yıllık bir sözleşme imzalandı. ancak bu anlaşmayı yaparken italyan kulübünü ikna etmek adına eğer gomez isterse fiorentina'ya dönebilecek maddesi eklendi. yani isterse chelsea 60 milyon euro versin beşiktaş'a, gomez ben fiorentina'ya döneceğim derse beşiktaş onu göndermek zorunda. ancak gomez'i bu süreç içerisinde başka bir kulüp ister, gomez de oraya gitmek isterse; gomez'i isteyen kulübün muhatabı beşiktaş olacak. fiorentina değil.

beşiktaş satarsa aldığı paradan fiorentina da komisyon alacak ancak bu miktar belli değil ki gomez'in ''beşiktaş'ta jübile yapmak istiyorum.'' demesi de gomez'in beşiktaş'tan gitme ihtimallerini azaltıyor.

gomez'in bireysel sözleşmesinde de şöyle bir durum var: gomez eğer ilk sene sonunda mutsuz olduğunu söyleyip gitmek isterse iki taraf da herhangi bir bedel ödemeyecek. ancak gomez başka bir takıma da gidemeyecek. yani gomez ''ben mutsuzum, chelsea'ye gidiyorum.'' diyemeyecek. sadece fiorentina'ya gidebilecek. bu gidiş tamamen bedelsiz olacak. ne bir tazminat, ne de başka bir şey. ilk sene bittikten sonra ise gomez sözleşmesini doldurmak zorunda kalacak ve onu almak isteyen bir kulüp (fiorentina hariç) bedel ödemek zorunda olacak. (üstteki paragrafta anlattığım şey, yani sadece ilk seneye özel gomez'in bir ayrılma hakkı var. o da sadece fiorentina'ya.)

peki tüm uyanıkların düşündüğü gibi ''ilk sene sonunda fiorentina'ya dönüp, sonra onun üzerinden başka bir yere giderse nolacak? kim engel olacak?'' sorunlarını da düşünen yönetim şöyle de bir madde koymuş sözleşmeye: eğer gomez fiorentina'ya dönerse ve fiorentina da gomez'i satarsa, bonservis bedelinin %50'si beşiktaş'a gidecek.
özetle fiorentina'da yıllık 5.5 milyon euro kazanan gomez'i 3.5 milyon euro'ya ikna eden yönetim 13 milyon euro'ya sattığı demba ba'nın ücretiyle gomez'in 3 yıllık parasını karşıladığı gibi artı 2.5 milyon euro da kar etti ve üstüne bir de gomez'in bonservisini eline aldı. bu şartları bozan tek şey gomez'in fiorentina'ya dönmek istemesi ki bu da çok zor bir durum. çünkü adam burada futbol hayatının en kötü zamanlarını yaşadı. sonuç olarak bu türkiye futbol tarihinin gördüğü en büyük transfer zaferidir. kim ne derse desin.

şimdi böyle bir yönetime ben kaleci transferi konusunda da güveniyorum. yok 13 ocak olmuş, yok cassio'ymuş vs. takılmayın bunlara. kulüp çok güzel yönetiliyor. en azından türkiye standartlarına göre harika yönetiliyor. içiniz ferah olsun."
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Boyko gelmeyecek, Quaresma gidecek, stat zaten pixelli, çok az kaldı çok az canın çıktı çıkacak  :evillol:
Valla benim degil sizin caniniz cikacak bu gidişte

Siz Cucak dediniz Ben Q17 dedim , Sonuc :Q17 geldi

Rvp ve Gomez ismi gectiginde bir cok kisi Rvp dedi ben Gomez dedim , Sonuc : Gomez geldi

Simdide BOYKO diyorum bekleyip gorelim :ishock: :ishock:

@Çağrı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün hangi kaleciyi alıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kemal

Transfer sezonu gündüz duruyor, gece  2-3 kişiyi verip alıyoruz.