2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936673 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Kaleci Ryan en fazla 3 yıl bizde kalır zaten birleşik krallık pasaportu var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Er Ryan seven gişe sinemacıları  :dry: Platoon filmini izleyiniz!  :eyes

bir film önerisi de ben  yollayım kartallara :)
The Revenant
muhtemelen Leonardo dicaprio'ya oscar kazandırabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kadir G.

Douglas için sane bekletiliyorsa büyük saçmalık. 7 milyon teklif götürülmüş 1 milyon haketmiyorlar.

Çevrimdışı Kemal

Ryan + sane yapın olsun bitsin be kardeşim artık . Aston sane yi alacak , Chelsea papy i bırakmayacak sonra kalacaz dim dizlak serdar aziz diyecekler akabinde Allah korusun .

Çevrimdışı Sarp

Çok merak ediyorum transferin son günü neler olacak :icool:
(ki son günü göreceğiz :ebebe:)
Kimin için uğraşılıyor bu kadar? Boyko ve douglas demeyim inanmam...

Çevrimdışı tangaz

Kaleci Ryan en fazla 3 yıl bizde kalır zaten birleşik krallık pasaportu var.

bende o nedenle zaten +18 M bedelle satılır demiştim. valencia boşuna saymadı bonservisine 7 M. böyle düşününce bu çocuğu belki kiralarlar ama satmalar gibi duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GökhanG

Arsenal tarafından kulübümüze ospina konusunda tekrar görüşelim talebi gelmiş.. Diyorlar  :halay:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Kemal

Arsenal tarafından kulübümüze ospina konusunda tekrar görüşelim talebi gelmiş.. Diyorlar  :halay:

Tekrar görüşmek demek en az 10 bjk linin dayanamayıp intiharı demek.

Çevrimdışı Anıl

Gelecek.

Çevrimdışı Kemal

Yav linç edilmeyeceksem Ryan Ospinadan iyi kalecidir :) Muslera'dan çok daha iyi kaleci dir.

Çevrimdışı GökhanG

Tekrar görüşmek demek en az 10 bjk linin dayanamayıp intiharı demek.
Bence en az 10 Beşiktaşlının yaşama hevesinin geri gelmesi demek  :eyes demek ki artık gençler birbirini sevmiş bize de vermek düşer dicekler inşallah  :super:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı 38life

Şu transfer dedikodularını görmemek için artık modemi balkondan atmayı düşünüyorum. Heveslenip heveslenip hayal kırıklığına uğruyoruz. kanserden başka birşey yok.

Çevrimdışı talha

Yav linç edilmeyeceksem Ryan Ospinadan iyi kalecidir :) Muslera'dan çok daha iyi kaleci dir.

Bence de aralarında çok fark yoktur. Ryan Ospina'dan daha iyi olabilme potansiyeline sahip gelmesi hoşuma gider.

Çok soğukkanlı çocuk ya. O özelliği hoşuma gidiyor. Bir de adamın ayağı iyi. Tam benlik. Ama sakatlığı ne durumda çok merak ediyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Potansiyel diyelim

Çevrimdışı atalay

edit: Viviano yetenekli bi' kaleci fakat basit goller yer.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 01:51:15 atalay ]

Çevrimiçi murat

Douglas için sane bekletiliyorsa büyük saçmalık. 7 milyon teklif götürülmüş 1 milyon haketmiyorlar.
aslanı kediye boğduruyorlar deyimi tam oturuyor bu eyleme.

@Yunus Emre Dökmeci ,boykoda sorun yokmuş iş bitmiş ama yönetim douglası da yanında istiyormuş.boyko douglası istemiyormuş.hep onun yüzünden gol yiyorum sen gelme ayı diyormuş :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 01:38:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu transfer biterse Ospina'nın da yoğun ısrarı sonucu bitecek adam resmen kadroya girmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bu transfer biterse Ospina'nın da yoğun ısrarı sonucu bitecek adam resmen kadroya girmiyor.
Bu sevgiye karşılık veriyor ilk 11 garantisi var burada.Şampiyonlukta şampiyonlar ligi perdesi var orada yedek olacağına kral olur burada
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Kariyerini riske atıyor bir yanda. Gelirse diğer tüm isimlerden kat kat fazla kredisi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 01:45:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan Wenger kuduruyordur eminim. Profesyonelliğe dibine kadar önem veren bir adam zaten sevmiyor Latinleri  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Ya abi tamam gec onu takiminda kacinci kaleci ? 3.cu kaleci
Uzerine birde agir sakatlik yasamis

Konu kapanmıştır benim icin

Valencianin 3.cu kalecisi Besiktasin 1.ci kalecisi O-LA-MAZ !
haklı

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2016, 02:01:01
  • Beşiktaş / Bodrum
İkisi de iyi, potansiyel aralığı geniş oyuncular. Luka Jovic'i daha önce birkaç kez yazmıştım. @AigleBordeaux

Jovic'in bonservisinin %80'i menajerindeymiş bu yüzden kimse yanına yaklaşamıyor dünyaları istiyor menajeri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Infidel

silindi
böyle bir mesajı yanlış forumda yazıyorsun bu forumda hiç bir nedenle küfür ve hakaret edemezsin
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2016, 02:42:19 Necmi ]